Lancia Klub Polska

Forum dyskusyjne miłośników marki Lancia

>> SKLEPIK LANCIA KLUB POLSKA <<

Autosklep
Dzisiaj jest 20 paź 2018, 11:38

Strefa czasowa UTC+02:00




Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 70 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Autor Wiadomość
PostDodany: 30 sty 2013, 14:58 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 27 kwie 2012, 14:43
Posty: 437
Imię: Krzysiek
Lokalizacja: Warszawa
wpisz na allegro "zmieniarka lancia" polecić mogę loudlinka choć podobno reszta działa tak samo.

_________________
Jest:
Lancia Lybra 2.4 jtd Intensa Bi-Colore/Virus by RAMZES
Były:
Alfa 156 2.0 T.S
Fiat Tempra 1.6 8v


Na górę
PostDodany: 31 sty 2013, 11:49 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 24 lip 2009, 15:04
Posty: 1279
Imię: Paweł
Lokalizacja: Nowy Sącz
RoboLP pisze:
Polecisz jakąś, która zadziała?
Ja kupiłem takową na http://www.audiostrada.pl nie była tania ale hula bez zarzutu :)

_________________
była: Tempra 1.6 86KM
jest: Lybra 1.8 131KM , Y 1.2 60KM


Na górę
PostDodany: 31 sty 2013, 12:46 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 17 sty 2011, 1:51
Posty: 188
Lokalizacja: W-wa / pomorze
Pawcio78 pisze:
RoboLP pisze:
Polecisz jakąś, która zadziała?
Ja kupiłem takową na http://www.audiostrada.pl nie była tania ale hula bez zarzutu :)
Pawcio78 powiedz czy nie zawiesza się ten odtwarzacz MP3 oraz jak z jakością muzyki - nie jest gorsza niż z CD ?

_________________
Lancia Lybra SW 2.4 JTD Intensa


Na górę
PostDodany: 31 sty 2013, 22:01 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 24 lip 2009, 15:04
Posty: 1279
Imię: Paweł
Lokalizacja: Nowy Sącz
Nie zawiesiła się ani razu a co do jakości cóż mp3 to kompresja stratna i porównywanie jej z cd trochę mija się z celem ale jak utworki będą w 320kb/s to w samochodzie jakość będzie akceptowalna, tak czy inaczej według mnie ta zmieniarka gra dość dobrze a lubię jak z głośniczków płynie muzyka o brzmieniu możliwie zbliżonym do naturalnego (w domu muzyki słucham na sprzęcie firm marantz, harman/kardon, denon i b&w). Weź pod uwagę jeszcze to ze zmieniarka ta sterowana jest z kierownicy tak jak oryginalna MCD 36 Grundiga co dla mnie miało także ogromne znaczenie. Można domontować kabelek z małym jackiem ale dla mnie szukanie piosenek w czasie jazdy w odtwarzaczu mp3 to trochę niewygodna sprawa, zresztą zmieniarka ta także pozwala podłączyć cokolwiek co ma gniazdo na mały jack.

_________________
była: Tempra 1.6 86KM
jest: Lybra 1.8 131KM , Y 1.2 60KM


Ostatnio zmieniony 03 lut 2013, 17:26 przez Pawcio78, łącznie zmieniany 1 raz.

Na górę
PostDodany: 31 sty 2013, 22:31 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 17 sty 2011, 1:51
Posty: 188
Lokalizacja: W-wa / pomorze
No noszę się z zamiarem zakupu tego odtwarzacza, bo loudlink zdecydowanie jest za drogi...

_________________
Lancia Lybra SW 2.4 JTD Intensa


Na górę
PostDodany: 01 lut 2013, 12:15 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Rejestracja: 23 wrz 2012, 10:32
Posty: 31
Lokalizacja: Rybnik
Także zamierzam kupić, wersja z NAVI. kiedyś Alfocholicy kupowali zbiorowo pod AR166, można pomyśleć o zbiorowym zakupie

_________________
-----------------------------
Pozdrawiam,
Damian
Obecnie: Lybra 2.0 SW +LPG


Na górę
PostDodany: 01 lut 2013, 14:10 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 17 sty 2011, 1:51
Posty: 188
Lokalizacja: W-wa / pomorze
damiani pisze:
Także zamierzam kupić, wersja z NAVI. kiedyś Alfocholicy kupowali zbiorowo pod AR166, można pomyśleć o zbiorowym zakupie
Jeżeli cena ma być lepsza to dlaczego nie :D

_________________
Lancia Lybra SW 2.4 JTD Intensa


Na górę
PostDodany: 01 lut 2013, 19:25 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Rejestracja: 17 lip 2009, 19:26
Posty: 11
Lokalizacja: Kraków
Jeśliby takowy zakup miał miejsce to też bym się pisał :)


Na górę
PostDodany: 04 lut 2013, 10:48 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 27 kwie 2012, 14:43
Posty: 437
Imię: Krzysiek
Lokalizacja: Warszawa
Ja także.
Pozdrawiam

_________________
Jest:
Lancia Lybra 2.4 jtd Intensa Bi-Colore/Virus by RAMZES
Były:
Alfa 156 2.0 T.S
Fiat Tempra 1.6 8v


Na górę
PostDodany: 06 lut 2013, 8:52 
Offline
Moderator Globalny
Moderator Globalny
Awatar użytkownika

Rejestracja: 23 maja 2012, 20:57
Posty: 5019
Imię: Damian
Lokalizacja: Rybnik
A propos adaptera. Chłopaki z Audiostrady napisali mi, że jest możliwość przystosowania adaptera tak, by nic nie trzeba było rozbierać w aucie i podłączyć go w miejsce zmieniarki.

_________________
Obrazek - SEAT IBIZA FL 1.9 SDI
Obrazek - FORD MONDEO IV 1.8 TDCi

Historia: Renault 21 1.7 GTS, Lancia Lybra 1.8 LX, Ford Focus II 1.6 16v, Fiat Ulysse II 3.0 V6

Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.


Na górę
PostDodany: 06 lut 2013, 12:51 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 12 maja 2012, 21:14
Posty: 96
dlaczego po prostu nie wyciągniecie się z kablem AUX z fabrycznego radia? ten sposób nie działa w wersjach z nawigacją czy jak?


Na górę
PostDodany: 06 lut 2013, 12:52 
Offline
Moderator Globalny
Moderator Globalny
Awatar użytkownika

Rejestracja: 23 maja 2012, 20:57
Posty: 5019
Imię: Damian
Lokalizacja: Rybnik
hooki pisze:
dlaczego po prostu nie wyciągniecie się z kablem AUX z fabrycznego radia? ten sposób nie działa w wersjach z nawigacją czy jak?
Nie, że nie działa - po postu nie chce się mi rozbierać auta, by robić taką modyfikację. Osobiście uważam, że można pójść po mniejszej linii oporu i wrzucić adapter tam, gdzie jego miejsce :)

_________________
Obrazek - SEAT IBIZA FL 1.9 SDI
Obrazek - FORD MONDEO IV 1.8 TDCi

Historia: Renault 21 1.7 GTS, Lancia Lybra 1.8 LX, Ford Focus II 1.6 16v, Fiat Ulysse II 3.0 V6

Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.


Na górę
PostDodany: 06 lut 2013, 16:04 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 12 maja 2012, 21:14
Posty: 96
daghda pisze:
hooki pisze:
dlaczego po prostu nie wyciągniecie się z kablem AUX z fabrycznego radia? ten sposób nie działa w wersjach z nawigacją czy jak?
Nie, że nie działa - po postu nie chce się mi rozbierać auta, by robić taką modyfikację. Osobiście uważam, że można pójść po mniejszej linii oporu i wrzucić adapter tam, gdzie jego miejsce :)
płacąc 100x tyle co za kabelek? i zachowując zmieniarkę na miejscu?


Na górę
PostDodany: 06 lut 2013, 16:12 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 27 kwie 2012, 14:43
Posty: 437
Imię: Krzysiek
Lokalizacja: Warszawa
Hooki a jak z jakością dźwięku po aux?

_________________
Jest:
Lancia Lybra 2.4 jtd Intensa Bi-Colore/Virus by RAMZES
Były:
Alfa 156 2.0 T.S
Fiat Tempra 1.6 8v


Na górę
PostDodany: 06 lut 2013, 17:32 
Offline
Moderator Globalny
Moderator Globalny
Awatar użytkownika

Rejestracja: 23 maja 2012, 20:57
Posty: 5019
Imię: Damian
Lokalizacja: Rybnik
hooki pisze:
płacąc 100x tyle co za kabelek? i zachowując zmieniarkę na miejscu?
Moja zmieniarka NIE DZIAŁA, więc po pierona mi zepsute urządzenie? Wyraźnie napisałem, że nie chce się mi czegokolwiek "niestandardowo" rozbierać w aucie i proszę to uszanować.

_________________
Obrazek - SEAT IBIZA FL 1.9 SDI
Obrazek - FORD MONDEO IV 1.8 TDCi

Historia: Renault 21 1.7 GTS, Lancia Lybra 1.8 LX, Ford Focus II 1.6 16v, Fiat Ulysse II 3.0 V6

Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 70 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna

Strefa czasowa UTC+02:00


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
[ Regulamin Forum ]

Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl