Lancia Klub Polska

Forum dyskusyjne miłośników marki Lancia

>> SKLEPIK LANCIA KLUB POLSKA <<

Autosklep
Dzisiaj jest 19 cze 2018, 16:12

Strefa czasowa UTC+02:00




Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 117 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 14 5 6 7 8
Autor Wiadomość
Post: 07 cze 2015, 20:49 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Rejestracja: 28 gru 2009, 21:03
Posty: 357
Lokalizacja: Rzeszów
Zastanawiam się nad zakupem tego Yatoura, ale napiszcie jasno i wyraźnie o co chodzi z tym nazywaniem folderów? Jak to zrobić,żeby było cacy? Mam rozumieć, że nie mogę sobie wrzucić tak po prostu na kartę tylu płyt ile mi się zmieści do pojemności karty? Tylko 9? Nie można wrzucać płyt po nazwach wykonawców, tylko trzeba nazywać CD1 itd? O co chodzi, bo ja ciemny :lol:


Na górę
Post: 07 cze 2015, 23:01 
Offline
Klubowicz
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 09 sie 2007, 00:00
Posty: 4350
Imię: Bartek
Lokalizacja: Wieliczka / Kraków
Dokładnie tak jak piszesz. Foldery MUSZĄ być nazwane od CD01 do CD06, w każdym można dać max. 99 utworów. Emulator nie przeczyta folderów nazwanych inaczej.

_________________
Lybra 2.0 comfotronic czarna
Lybra 2.0 comfotronic niebieska
Y10 1.1
Były: 3x Delta 1.8 8v, 2x Kappa 16vT, Lybra 2.4 JTD


Na górę
 Tytuł:
Post: 08 cze 2015, 05:32 
Online
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 27 mar 2009, 16:14
Posty: 9599
Imię: Kamil
Lokalizacja: Wieluń/Gdynia
Z tym ze do CD06 maksymalnie to sobie sprawdźcie, bo u mnie w Alfie tez podawali niby max. 6 folderów, a ja juz mam do CD10 i wszystkie działają ;-)

_________________
Alfa Romeo 159 SW 2.4JTDm
Alfa Romeo MiTo 1.4 16V


Obrazek


Na górę
Post: 08 cze 2015, 18:51 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Rejestracja: 28 gru 2009, 21:03
Posty: 357
Lokalizacja: Rzeszów
Czyli jeden folder np.CD1 mieści ok. 4-5 płyt. Czy wyświetlacz widzi wykonawców i tytuły utworów na takim CD1 czy widzi tylko nagłówek CD1 a odtwarzanie utworów odbywa się już kolejno "w ciemno"?


Na górę
Post: 08 cze 2015, 19:06 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Rejestracja: 17 paź 2011, 21:20
Posty: 82
Imię: grzestel
Lokalizacja: Kraków
Cytuj:
Czy wyświetlacz widzi wykonawców?
- Nawet ja ich nie widzę:)

_________________
Lybra 1.9 JTD 2001r
Obrazek


Na górę
Post: 08 cze 2015, 20:21 
Online
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 27 mar 2009, 16:14
Posty: 9599
Imię: Kamil
Lokalizacja: Wieluń/Gdynia
Cytuj:
Czyli jeden folder np.CD1 mieści ok. 4-5 płyt. Czy wyświetlacz widzi wykonawców i tytuły utworów na takim CD1 czy widzi tylko nagłówek CD1 a odtwarzanie utworów odbywa się już kolejno "w ciemno"?
Nie, tylko kolejne numerki utworów.

_________________
Alfa Romeo 159 SW 2.4JTDm
Alfa Romeo MiTo 1.4 16V


Obrazek


Na górę
Post: 08 cze 2015, 21:25 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Rejestracja: 28 gru 2009, 21:03
Posty: 357
Lokalizacja: Rzeszów
Dzięki za informacje. Ten sprzęt przypomina radio-też nie wiadomo co za chwilę będzie grane :lol: Zastanowię się jeszcze czy dla mnie jest warty swojej ceny.


Na górę
 Tytuł:
Post: 08 cze 2015, 21:54 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 24 lip 2009, 15:04
Posty: 1216
Imię: Paweł
Lokalizacja: Nowy Sącz
Ja zapłaciłem ok 400zł i to kilka już lat temu. Nie żałuję ani jednej złotówki wydanej na tą zmieniarkę. Nie ma znaczenia czy ostra zima czy upalne lato ulubiona muzyka zawsze leci z głośników co przy mcd36 nie było takie oczywiste. Aha! Polskie wyboje też jej nie straszne:-)

Wysłane z mojego SM-T235 przy użyciu Tapatalka

_________________
była: Tempra 1.6 86KM
jest: Lybra 1.8 131KM , Y 1.2 60KM


Na górę
Post: 22 wrz 2015, 15:48 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Rejestracja: 30 gru 2014, 13:25
Posty: 7
Imię: Kacper
Lokalizacja: Elblag (w-m)
Odświeże troche temat. Mam lybre bez navii i planuje kupic Yatoura, który jak wynika z komentarzy pasuje. wie ktoś moze czy ten Yatoura działałby również w Citroenie Berlingo 2004r.


Na górę
Post: 26 wrz 2015, 22:18 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Rejestracja: 17 paź 2011, 21:20
Posty: 82
Imię: grzestel
Lokalizacja: Kraków
YT-M06-SMT mam taki i działa
Lancia Lybra 2001 radio bez navi.

_________________
Lybra 1.9 JTD 2001r
Obrazek


Na górę
Post: 27 lip 2017, 15:59 
Offline
Klubowicz
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 13 mar 2007, 00:00
Posty: 930
czy ktoś ma może zmieniarke cyfrową-umolator zmieniarki do lybry z navi i telefonem?

pozdrawiam

_________________
Cytryna C5 X7 2.0 hdi exclusive ASB `09 - do sprzedania
Renault Scenic II 1.6b `05
I najtańsze w naprawach- firmowe :D


Na górę
Post: 27 lip 2017, 16:30 
Online
Klubowicz
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 04 sie 2006, 00:00
Posty: 5227
Imię: Bartosz
Lokalizacja: Tarnów
Mam.

_________________
Były:
Dedra 1.6 IE, Dedra 1.8 16v VVT, Dedra 2.0 16v, Dedra 1.6 16v LPG
Delta 1.6 16v, Delta 2.0 16v, Delta 2.0 16v Turbo na części
Megane mkI ph2 1.9dCi, Polonez Caro Plus GLI, Golf mk2 GT, Poldolot Cargo Plus GSi
Ulysse, Doblo Malibu
Jest:
Fiat Doblo + Lancia Lybra Emblema


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 117 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 14 5 6 7 8

Strefa czasowa UTC+02:00


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
[ Regulamin Forum ]

Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
[ GZIP: Off ]