Lancia Klub Polska

Forum dyskusyjne miłośników marki Lancia

>> SKLEPIK LANCIA KLUB POLSKA <<

Autosklep
Dzisiaj jest 21 cze 2018, 08:46

Strefa czasowa UTC+02:00




Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
Post: 21 sty 2016, 15:42 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 15 lut 2013, 18:02
Posty: 194
Imię: Krzysiek
Lokalizacja: Mszana Dolna
Witam,

Sytuacja wygląda u mnie następująco: włącznik radia został tak energicznie pewnego razu wciśnięty że aż wypadł z kawałkiem płyty drukowanej :roll:

I sprawa jest taka że wszystko działało bez wyłącznika radio grało aż do wczoraj gdy musiałem wyciągnąć aku do ładowania i i radio jest off :|

Może wie ktoś o możliwości włączenia radia z ominięciem tego włącznika??? :D

_________________
Auto: Lancia Lybra
Silnik: 1.8 16V
Rok: 2000 rok


Ostatnio zmieniony 21 sty 2016, 22:28 przez Dudi, łącznie zmieniany 2 razy.
Tytułujemy zgodnie z zasadami. Poprawiłem./stabraf/


Na górę
Post: 14 lut 2016, 19:52 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 15 paź 2006, 00:00
Posty: 147
Lokalizacja: Toruń
Zakup nowego - używanego i wymiana powinno zadziałać :) A tak na poważnie to chyba się nie da. Ewentualnie kupić inne (po taniości również popsute) i spróbować z dwóch złożyć jedno :) Np. ja mam na sprzedaż radyjko, które przed wyjęciem z auta grało i wygląda ładnie, ale nic nie wyświetla :)


Na górę
Post: 14 lut 2016, 20:43 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 24 paź 2013, 13:37
Posty: 2536
Imię: Sławuś
Lokalizacja: Szamoni
a co z kodami?

_________________
http://www.berbela.com/
Lancja Libra Intęsa SW 2004 5Rv10 150km (ale byków nie?)


Na górę
Post: 14 lut 2016, 22:24 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 02 wrz 2013, 19:37
Posty: 550
Imię: Rafał
Lokalizacja: Dzierżoniów (dolnośląskie)
Może to są radia bez kodów? Ja tak mam i baaardzo się z tego powodu cieszę :D

_________________
Lancia Lybra 2.4 JTD '01 Obrazek


Na górę
Post: 14 lut 2016, 22:36 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 19 paź 2013, 11:46
Posty: 796
Lokalizacja: Gdańsk
Sprawdzanie kodu można wyłączyć w menu :P


Na górę
Post: 17 mar 2016, 11:52 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum
Awatar użytkownika

Rejestracja: 27 lut 2016, 15:06
Posty: 8
Imię: Adam
Lokalizacja: Węgrów
Witam a możesz podpowiedzieć jak wyłączyć to sprawdzanie kodów bo u mnie też jest radio off po wyjęciu aku ,wcześniej radio kaseta i i wyświetlacz działał i nic nie było uszkodzone a teraz tylko wyświetlacz działa i Radio wyświetla OFF . :|

_________________
Alfa/Lancia i ItaloDisco TOP80
Fiat Tipo1.4
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Fiat Stilo 1.9 JTD
Renault Kangoo 1.2 16v
Lancia Lybra 1.8 16V 131KM SW


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa UTC+02:00


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
[ Regulamin Forum ]

Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
[ GZIP: Off ]