Lancia Klub Polska

Forum dyskusyjne miłośników marki Lancia

>> SKLEPIK LANCIA KLUB POLSKA <<

Autosklep
Dzisiaj jest 17 gru 2018, 14:43

Strefa czasowa UTC+01:00




Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 172 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 16 7 8 9 1012 Następna
Autor Wiadomość
PostDodany: 20 mar 2010, 23:18 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Rejestracja: 19 lut 2010, 23:18
Posty: 68
Lokalizacja: Poznań
Hejka

gdzie znalazłeś te kable? Miałeś kiedys zmieniarke (jesli tak to masz mocowanie, sanki czy cos takiego jak na radio).

Jak nie to pewnie szukałeś pod tapicerką w bagażniku. Trudno to znalezc? Tez chciałbym wygrzebać kable w mojej Lybrze.

Pozdrawiam

Waldek

_________________
Lancia Lybra 1.6 LS, 2000r, salon polska, golas

w kolejce: Lancia Thesis


Na górę
PostDodany: 19 kwie 2010, 12:33 
Offline
Klubowicz
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 09 gru 2009, 16:37
Posty: 263
Lokalizacja: Wrocław/J-L
Gdzie się podziały zdjęcia z manuala? :-?

_________________
Obrazek Obrazek

http://www.autocentrum.pl/awc/pamaj/lancia-lybra-2000/


Na górę
PostDodany: 28 kwie 2010, 13:24 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 29 mar 2010, 15:32
Posty: 107
Lokalizacja: Siemirowice
Witam
Ja się poddałem walka ze zmieniarką z ICS z navi już mnie zmęczyła. Moja wola walki poległa.
A więc mam do opchnięcia zmieniarkę Sony CDX-T62
A ponadto pytanie czy próbował już ktoś podłaczyć coś z tego linku. Według włochów z forum http://www.clublybra.com - to działa. Producent też tak twierdzi. Tylko szkoda wydać 100 euro aby się o tym przekonywać, być może już ktoś to testował i już ma na ten temat troszkę więcej wiedzy.

_________________
Była - Astra 2.0 DI 16V
------- Lybra SW 1,9 JTD
Jest - Delta 1,6 mjt 120KM


Na górę
PostDodany: 29 kwie 2010, 16:12 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Rejestracja: 21 gru 2009, 0:04
Posty: 5
Lokalizacja: Gniezno
Witam,
Czy ktoś z użytkowników może mi powiedzieć,dlaczego zdjęcia z pierwszej strony się nie otwierają, jest tylko napis image???


Na górę
PostDodany: 29 kwie 2010, 16:20 
Offline
Klubowicz
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 25 lis 2005, 0:00
Posty: 20001
Lokalizacja: Poznań & Warszawa Masz problem na Forum? Pytaj!
cezar_gniezno pisze:
Witam,
Czy ktoś z użytkowników może mi powiedzieć,dlaczego zdjęcia z pierwszej strony się nie otwierają, jest tylko napis image???
Po prostu fotki były pobierane z serwera geoforum, a tam ktoś je wykasował.
Na szczęście jest link, a tam te same fotki.
W ramach wolnego czasu któryś z moderatorów zapewne przywróci te foty.

_________________
Pozdrawiam
Nat
Obrazek + Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske? ;)


Na górę
PostDodany: 29 kwie 2010, 18:34 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Rejestracja: 21 gru 2009, 0:04
Posty: 5
Lokalizacja: Gniezno
Niestety linku żadnego nie widzę:((,może ktoś podesłać???


Na górę
PostDodany: 30 kwie 2010, 21:34 
Offline
Klubowicz
Klubowicz

Rejestracja: 08 mar 2005, 0:00
Posty: 611
Imię: Marek
Lokalizacja: Warszawa
Serdecznie przepraszam za utrudnienia, ale nie mam juz zadnego wplywu na poprawnosc wyswietlanych zdjec. Niestety, nie posiadam ich oryginalow, bo zginely razem z poprzednim kompem :-?

pozdro,
mp

_________________
Wejdź na: http://www.mierzymy.pl
Wejdź na: Niwelator laserowy


Na górę
PostDodany: 17 lip 2010, 13:46 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Rejestracja: 20 cze 2010, 11:39
Posty: 31
Skype: galacyklista
Lokalizacja: Bergen op Zoom (NL)
odświeżę kotleta - ma ktoś fotki z pierwszego postu co i gdzie podłączyć :)


Na górę
PostDodany: 21 lip 2010, 23:29 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Rejestracja: 10 mar 2009, 0:00
Posty: 454
Zgadzam sie potrzebne fotki z tej akcji


Na górę
PostDodany: 30 lip 2010, 21:27 
Offline
Klubowicz
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 23 lis 2009, 21:48
Posty: 2659
Imię: Hubert
Lokalizacja: Solec/Wolsztyn/Reklinek
Kartonik a nie pomoglbys z podobnym pomyslem przy Cordobie 2000r z radiem Aura Highline?

_________________
Była:Piękna Lybra 1.9 JTD 115
Tysiące części do modeli: THESIS/LYBRA/PHEDRA/KAPPA oraz inne włoskie marki
SZUKASZ WŁOSKIEGO AUTA? POMOGĘ CI W ZNALEZIENIU ZADBANEGO EGZEMPLARZA
SPROWADZANIE SAMOCHODÓW NA ZAMÓWIENIE - 781952180
WYBIERZ MAILA ZAMIAST PW - it.carczesci@gmail.com


Na górę
PostDodany: 14 sie 2010, 19:51 
Offline
Klubowicz
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 26 lis 2005, 0:00
Posty: 705
Lokalizacja: Śląsk
hejka własnie chciałem podpiąc ipoda pod radyjko tylko kwasik mały wyszedł bo fotki z oierwszego postu poznikały, ma je może ktoś szczególnie te pokazujące mostek , u mnie ich nie widać :|


Na górę
PostDodany: 29 sie 2010, 11:13 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Rejestracja: 13 lis 2009, 20:45
Posty: 5
Lokalizacja: Myszków
właśnie znalazłem takie cudeńko na allegro
:link: dziś to zamówię zapewne wtorek-środa będę miał w reku to zdam relacje :)

Pozdrawiam


Na górę
PostDodany: 03 wrz 2010, 19:20 
Offline
Klubowicz
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 06 paź 2009, 18:57
Posty: 1547
Imię: Jerzy
Lokalizacja: AYLESBURY U.K
solo pisze:
właśnie znalazłem takie cudeńko na allegro
:link: dziś to zamówię zapewne wtorek-środa będę miał w reku to zdam relacje :)

Pozdrawiam
Kolego solo, jak ma się sprawa z kabelkiem :?:
Podziel się informacją :D

_________________
Pozdrawiam markiz
Lancia Lybra sedan 2.4jtd
Lancia Delta III 2.0 MJet
La pi? bella ? la Lancia


Na górę
PostDodany: 05 wrz 2010, 9:04 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Rejestracja: 19 lut 2010, 23:18
Posty: 68
Lokalizacja: Poznań
podlaczam sie pod pytanie jak sie udało kabelek podpiąć.

Dodatkowo prosze o info jak dlugi jest ten kabel?

Waldek

_________________
Lancia Lybra 1.6 LS, 2000r, salon polska, golas

w kolejce: Lancia Thesis


Na górę
PostDodany: 11 wrz 2010, 11:16 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Rejestracja: 13 lis 2009, 20:45
Posty: 5
Lokalizacja: Myszków
Przepraszam ze tak długo czekaliście, natomiast mam zła wiadomość ta kostkę ISO (żółta) co kupiłem da się włączyć tylko dźwięk w tylnich głośnikach ... musiałem wyciszyć radio i dopiero muzyka leciała z telefonu.... nie udało się przełączyć na CD(AUX) tak wiec jak pisze w pierwszym poście trzeba użyć niebieskiej kostki ISO tylko przydałby się jakiś schemat


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 172 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 16 7 8 9 1012 Następna

Strefa czasowa UTC+01:00


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
[ Regulamin Forum ]

Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl