Lancia Klub Polska

Forum dyskusyjne miłośników marki Lancia

>> SKLEPIK LANCIA KLUB POLSKA <<

Autosklep
Dzisiaj jest 17 lis 2018, 8:39

Strefa czasowa UTC+01:00




Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
PostDodany: 03 sie 2009, 11:37 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 15 lip 2008, 0:00
Posty: 295
Lokalizacja: Konin
Witam.

Poszukuje zmieniarki CD do mojej lucyny i mam takie pytanie : Jaki model będzie pracował z radiem Blaupunkt RNS2 ?

_________________
Była: Lancia Y 1.1 Elefantino 1998r.
Jest: Lancia Kappa 2.0 VIS LPG 2000r.
Następna : Delta


Ostatnio zmieniony 06 wrz 2010, 15:59 przez bargaw3181, łącznie zmieniany 1 raz.
literówki


Na górę
PostDodany: 06 wrz 2010, 15:35 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 15 lip 2008, 0:00
Posty: 295
Lokalizacja: Konin
Witam

Odświeżam temat z pytaniem czy ktoś podłączył pod RNS2 inna zmieniarkę Blaupunkta ponieważ dostałem dzisiaj info od Blaupunkta że : "All our CD chargers work in the RNS2"

_________________
Była: Lancia Y 1.1 Elefantino 1998r.
Jest: Lancia Kappa 2.0 VIS LPG 2000r.
Następna : Delta


Na górę
PostDodany: 09 wrz 2010, 21:38 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 23 lut 2009, 0:00
Posty: 59
Lokalizacja: Warszawa
Witam,
Mam taki sam kłopot. Jest radio RNS II i brak zmieniarki oraz kabla. Jak widzę cisza w temacie, więc może moja drobna sugestia. Wystarczy chyba zrobić odpowiednią przejściówkę pod dosyć nietypowy wtyk radia i powinno być OK. Mam nadzieję, że jutro nad tym przysiądę. Jeżeli potrzeba mogę podesłać piny i jakieś kawałki schematów.
Pozdrawiam,
Marcin.


Na górę
PostDodany: 09 lis 2010, 22:42 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Rejestracja: 06 sie 2010, 10:58
Posty: 304
Lokalizacja: Warszawa
Marcin,

udało ci się przerobić kabel? podłączałeś coś?

_________________
k Coupe 20vt
Thesis 20vt


Na górę
PostDodany: 04 gru 2010, 8:33 
Offline
Klubowicz
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 24 maja 2009, 9:06
Posty: 4081
Imię: Bartłomiej
Lokalizacja: Sosnowiec
Ja mam zmieniarkę która była w mojej Kappie zamontowana jak by ktoś chciał.
Niestety bez kabli no i nie wiem czy działa w 100%...

_________________
514449239 Bartek (Bartłomiej, nie Bartosz ! ) vel modo ;)
Obrazek
Jestem odpowiedzialny za to co powiedziałem, nie za to co zrozumiałeś !


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa UTC+01:00


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
[ Regulamin Forum ]

Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl