Lancia Klub Polska

Forum dyskusyjne miłośników marki Lancia

>> SKLEPIK LANCIA KLUB POLSKA <<

Autosklep
Dzisiaj jest 15 lis 2018, 4:05

Strefa czasowa UTC+01:00




Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 12 ] 
Autor Wiadomość
PostDodany: 20 cze 2010, 16:10 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Rejestracja: 03 lis 2009, 19:56
Posty: 12
Lokalizacja: Łomża
Koledzy Lanciarze i inni pomocy. Nie wiem jak zdemontować fabryczne radio Philipsa z kappy. Czy trzeba rozbierać konsole ?
Proszę o pomoc! : beczy : :!:

_________________
ITALIANO JEST OK!


Ostatnio zmieniony 24 cze 2010, 13:53 przez Dudi, łącznie zmieniany 2 razy.
nadużywanie wielkich liter


Na górę
PostDodany: 20 cze 2010, 16:27 
Offline
Klubowicz
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 24 maja 2009, 9:06
Posty: 4081
Imię: Bartłomiej
Lokalizacja: Sosnowiec
Nie wydaje mi się, żeby trzeba było rozbierać konsole, aby wyjąć radio.
Zapytaj Michała "Złotówy". On ostatnio wyjmował z Kappy oryginalne radio będzie miał pewne informacje :-)
Ale z tego co wiem radyjko powinno wyjść bez większych problemów :d

pozdrawiam

_________________
514449239 Bartek (Bartłomiej, nie Bartosz ! ) vel modo ;)
Obrazek
Jestem odpowiedzialny za to co powiedziałem, nie za to co zrozumiałeś !


Na górę
PostDodany: 21 cze 2010, 15:49 
Offline
Klubowicz
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 29 mar 2010, 20:49
Posty: 161
Imię: Michał
Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza
Tyle, że ja miałem bodajrze VDO. 1968robson pokaż fotke tego radia to coś podumamy

_________________
Lancia k 3.0 V6 LPG
Obrazek
Potrzebujesz pomocy, transportu na terenie Dąbrowy Górniczej i okolic?
698-240-066


Na górę
PostDodany: 21 cze 2010, 16:41 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 09 cze 2009, 21:31
Posty: 1390
Lokalizacja: Warszawa
1968robson pisze:
Koledzy Lanciarze i inni pomocy. Nie wiem jak zdemontować fabryczne radio Philipsa z kappy. Czy trzeba rozbierać konsole ?
Proszę o pomoc! : beczy : :!:
A to nie jest przypadkiem Blaupunkt z Navi jeżeli masz 2.4 jtd ?
Może jest tylko mocno wciśnięte...Jeśli tak to jak masz chudą rękę możesz zdjąć meszek lewarka i ręką macać tył radia aż wyskoczy. Widziałem też te radia przykręcone na 2 śruby raz.

Zrób zdjęcie telefonem jak ono wygląda.

_________________
Były :
Kappa TDS, Kappa 2.0 20vt, Kappa JTD


Na górę
PostDodany: 21 cze 2010, 18:10 
Offline
Klubowicz
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 24 maja 2009, 9:06
Posty: 4081
Imię: Bartłomiej
Lokalizacja: Sosnowiec
już kolega dostał informacje :D powinno wyjść bez większego problemu :D

_________________
514449239 Bartek (Bartłomiej, nie Bartosz ! ) vel modo ;)
Obrazek
Jestem odpowiedzialny za to co powiedziałem, nie za to co zrozumiałeś !


Na górę
PostDodany: 22 cze 2010, 17:06 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Rejestracja: 03 lis 2009, 19:56
Posty: 12
Lokalizacja: Łomża
uwaga do wszystkich ktorzy pomagali mi przy wyjmowaniu radyjka,niema to jak dobrzy kumple!!!!!
udalo sie za pomoca 4 cienkich i dlugich srubokretow i prztyk i wyszlo!!!a mialem philipsa carin navi.pozdrawiam,zycze szerokosci,przyczepnosci.robson

_________________
ITALIANO JEST OK!


Na górę
PostDodany: 22 cze 2010, 22:47 
Offline
Klubowicz
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 16 lut 2009, 0:00
Posty: 1321
Imię: Maciej
Lokalizacja: Częstochowa
1968robson pisze:
uwaga do wszystkich ktorzy pomagali mi przy wyjmowaniu radyjka,niema to jak dobrzy kumple!!!!!
udalo sie za pomoca 4 cienkich i dlugich srubokretow i prztyk i wyszlo!!!a mialem philipsa carin navi.pozdrawiam,zycze szerokosci,przyczepnosci.robson
a że tak zapytam co zrobiłeś z tym radiem ??


Na górę
PostDodany: 23 cze 2010, 5:37 
Offline
Klubowicz
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 24 maja 2009, 9:06
Posty: 4081
Imię: Bartłomiej
Lokalizacja: Sosnowiec
ciesze się że wszystko się udało :D

_________________
514449239 Bartek (Bartłomiej, nie Bartosz ! ) vel modo ;)
Obrazek
Jestem odpowiedzialny za to co powiedziałem, nie za to co zrozumiałeś !


Na górę
PostDodany: 23 cze 2010, 8:45 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Rejestracja: 03 lis 2009, 19:56
Posty: 12
Lokalizacja: Łomża
czesc,padlo pytanie co z tym radiem,mam go lezy w szafie,doszedlem czemu nie gralo ale nie bede go naprawial,choc to bzdurka.wysunal sie pasek tzw,sciezka.polutowac i gra.zamowilem esytatch z navi,bluet.i talefonem uzuwka za 200pln.ladny spokojny wyglad.

_________________
ITALIANO JEST OK!


Na górę
PostDodany: 23 cze 2010, 21:51 
Offline
Klubowicz
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 24 maja 2009, 9:06
Posty: 4081
Imię: Bartłomiej
Lokalizacja: Sosnowiec
a mógłbyś pokazać zdjęcie tego radyjka ?

_________________
514449239 Bartek (Bartłomiej, nie Bartosz ! ) vel modo ;)
Obrazek
Jestem odpowiedzialny za to co powiedziałem, nie za to co zrozumiałeś !


Na górę
PostDodany: 24 cze 2010, 7:31 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Rejestracja: 03 lis 2009, 19:56
Posty: 12
Lokalizacja: Łomża
postaram sie dzisiaj zrobic pare fotek mam tez czytnik do navi tez philpsa z jedna plyta,italia,szwajcaria,sanmarino i cos tam jeszcze.pozdro

_________________
ITALIANO JEST OK!


Na górę
PostDodany: 24 cze 2010, 14:42 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Rejestracja: 03 lis 2009, 19:56
Posty: 12
Lokalizacja: Łomża
radio jesli sie niewyswietla przesle fotki na maila

_________________
ITALIANO JEST OK!


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 12 ] 

Strefa czasowa UTC+01:00


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
[ Regulamin Forum ]

Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl