Lancia Klub Polska

Forum dyskusyjne miłośników marki Lancia

>> SKLEPIK LANCIA KLUB POLSKA <<

Autosklep
Dzisiaj jest 15 paź 2018, 20:15

Strefa czasowa UTC+02:00




Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
PostDodany: 09 cze 2013, 10:27 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Rejestracja: 21 lut 2011, 17:39
Posty: 35
Lokalizacja: Warka
Czołem.
Składam furę (Lancia Delta GT i.e. '92) i los chciał, że chyba o czymś zapomniałem.
Mianowicie pompa paliwa nie dostaje napięcia. Sprawdziłem i napięcia jest brak już na bezpieczniku.
Jako że światła mijania i pozycyjne są w pobliżu również też brak.
A teraz pytanie. Czy kwestią jest uszkodzona płytka w skrzynce bezpieczników czy raczej jakiś przekaźnik nie dostał sygnału i stąd brak napięcia lub jakieś zabezpieczenie:)?
Jakiekolwiek podpowiedzi będą pomocne. Starsze posty na podobne tematy nie pomogły.
Z góry dziękuję za jakiekolwiek podpowiedzi

_________________
Lancia Delta 1600 GT i.e. '93r.


Ostatnio zmieniony 09 cze 2013, 10:44 przez Dudi, łącznie zmieniany 1 raz.
Prosimy tytułować posty zgodnie z zasadami!


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa UTC+02:00


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
[ Regulamin Forum ]

Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl