Lancia Klub Polska

Forum dyskusyjne miłośników marki Lancia

>> SKLEPIK LANCIA KLUB POLSKA <<

Autosklep
Dzisiaj jest 20 wrz 2018, 19:28

Strefa czasowa UTC+02:00




Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10 ] 
Autor Wiadomość
PostDodany: 21 maja 2012, 20:58 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 26 mar 2012, 19:41
Posty: 1047
Imię: Adam
Lokalizacja: Warszawa
A więc tak.

Jako że jedyny kluczyk który miałem przestał odblokowywać kierownice, bo był tak wytarty. Doszedł kolejny nowy.
Ale, w tym starym po środku było coś co się naciskało, w kluczyku zaświecała się kontrolka i to w sumie tyle. Do czego to było ? Bo jakoś albo u mnie coś nie działa albo czegoś nie ma ;)

Obrazek

_________________
- Żeby koń o swej sile wiedział, żaden by na nim nie siedział -
Obrazek


Ostatnio zmieniony 21 maja 2012, 21:55 przez Dudi, łącznie zmieniany 1 raz.
Tytułujemy posty zgodnie z zasadami!!!


Na górę
PostDodany: 21 maja 2012, 21:09 
Offline
Klubowicz
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 03 mar 2010, 22:49
Posty: 1970
Imię: Mariusz
Lokalizacja: Rybnik
Pilot do centralnego. U mnie też nie działa ;)


Na górę
PostDodany: 21 maja 2012, 21:13 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 26 mar 2012, 19:41
Posty: 1047
Imię: Adam
Lokalizacja: Warszawa
To było jakieś radiowe czy co innego ?

Na allegro ktoś sprzedaje coś takiego, podejdzie ?

http://allegro.pl/lancia-dedra-lancia-d ... 98156.html

_________________
- Żeby koń o swej sile wiedział, żaden by na nim nie siedział -
Obrazek


Na górę
PostDodany: 21 maja 2012, 21:23 
Offline
Klubowicz
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 03 mar 2010, 22:49
Posty: 1970
Imię: Mariusz
Lokalizacja: Rybnik
Czujnik radiowy nad przednią lampką sufitową , podczerwony - w tylnej lampce sufitkowej.
Resztę powiedzą koledzy bardziej zaawansowani w temacie ;)


Na górę
PostDodany: 07 cze 2012, 13:57 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 26 mar 2012, 19:41
Posty: 1047
Imię: Adam
Lokalizacja: Warszawa
No właśnie, u mnie jest tak:

w kombi z tyłu mam lampkę, w niej taki mały przycisk który trzeba jakąś wykałaczką wcisnąć. Jak się to naciśnie zapala się zielona kontrolka (mruga), w tym samym momencie na kluczyku wciskami, świeci na czerwono a ta zielona gaśnie. Że to tak niby się sparowało, no ale nic kompletnie się nie dzieje więcej.

Jakieś inne pomyły ? Może jakaś procedura jest w ogóle do tego

_________________
- Żeby koń o swej sile wiedział, żaden by na nim nie siedział -
Obrazek


Na górę
PostDodany: 27 cze 2012, 12:49 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum
Awatar użytkownika

Rejestracja: 16 maja 2008, 0:00
Posty: 5
Lokalizacja: Poznań
chciałbym odświeżyć nieco temat i dowiedzieć się jak zsynchronizować kluczyk z autem w którym czujnik jest w tylnej lampce - czy ktoś może napisać instrukcję lub zamieścić skan z instrukcji?


Na górę
PostDodany: 01 lip 2012, 20:07 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 26 mar 2012, 19:41
Posty: 1047
Imię: Adam
Lokalizacja: Warszawa
Ja też bym się chętnie dowiedział.

_________________
- Żeby koń o swej sile wiedział, żaden by na nim nie siedział -
Obrazek


Na górę
PostDodany: 03 paź 2017, 21:15 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Rejestracja: 12 wrz 2017, 0:31
Posty: 17
Imię: Paweł
Witajcie, udało się może coś zdziałać? Mnie kompletnie przestała świecić dioda w pilocie po wymianie baterii. Pomocy


Na górę
PostDodany: 03 paź 2017, 22:31 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 26 mar 2012, 19:41
Posty: 1047
Imię: Adam
Lokalizacja: Warszawa
Chyba ze względu na małą ilość aut, temat umarł. Mnie się nie udało zsynchronizować. Ale jak dioda w kluczyku nie świeci to raczej coś z niekontaktem, bo u mnie mimo że to nigdy nie współpracowało ze sobą to się kluczyk świecił.

_________________
- Żeby koń o swej sile wiedział, żaden by na nim nie siedział -
Obrazek


Na górę
PostDodany: 09 paź 2017, 0:58 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Rejestracja: 12 wrz 2017, 0:31
Posty: 17
Imię: Paweł
Cholera, działało to przedtem wyśmienicie. Po włożeniu nowych baterii, auto otworzyłem, ale przy próbie zamknięcia zaczęła świecić dioda w kluczyku i zgasła. Masakra... Amortyzatory, kluczyk, korozja,co jeszcze... :( :( :( :(


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10 ] 

Strefa czasowa UTC+02:00


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
[ Regulamin Forum ]

Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl