Lancia Klub Polska

Forum dyskusyjne miłośników marki Lancia

>> SKLEPIK LANCIA KLUB POLSKA <<

Autosklep
Dzisiaj jest 21 cze 2018, 06:36

Strefa czasowa UTC+02:00




Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
Post: 30 lis 2009, 21:08 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 27 lis 2006, 00:00
Posty: 181
Lokalizacja: Łańcut
Witam,mam taki problem ze nie świeci mi żarówka h4 w lewej lampie tzn na tablicy tylko jak włacze światła krótkie to mi świecią 2 kontrolki od krótkich i długich a zarówka wogóle nie swieci.prad jest na 3 pinach we wtyczce.z tym ze na jednym środkowym jest cały czas (chyba) a pozostałe 2 to są od krótkich i długich i wydaje mi sie ze maja za sobą zwarcie tylko gdzie? w prawej lampie wszystko jest ok zarówka świeci normalnie na krótkich i długich.
moze ktoś miał podobny problem?mile widziane wszelki wskazówki.
pozdrawiam henek155


Na górę
Post: 01 gru 2009, 06:54 
Cytuj:
Witam,mam taki problem ze nie świeci mi żarówka h4 w lewej lampie tzn na tablicy tylko jak włacze światła krótkie to mi świecią 2 kontrolki od krótkich i długich a zarówka wogóle nie swieci.prad jest na 3 pinach we wtyczce.z tym ze na jednym środkowym jest cały czas (chyba) a pozostałe 2 to są od krótkich i długich i wydaje mi sie ze maja za sobą zwarcie tylko gdzie? w prawej lampie wszystko jest ok zarówka świeci normalnie na krótkich i długich.
moze ktoś miał podobny problem?mile widziane wszelki wskazówki.
pozdrawiam henek155
jakieś błędne badanie przeprowadziłeś, ten środkowy to + św mijania, jeden z boku czarny to masa a trzeci to długie i tylko tak może być dobrze. Żarówki H4 to standard i podłączenie we wszystkich autach jest takie same. Są Japończyki co mają sterowanie masą ale wtedy na jednym z boku jest stały +. Nie wiem, z której serii masz Themę bo I i III miały przekaźniki do świateł, II nie ma do mijania tylko do długich.


Na górę
   
Post: 01 gru 2009, 10:30 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 27 lis 2006, 00:00
Posty: 181
Lokalizacja: Łańcut
masz racje,i jest jeden przekaźnik tylko do długich,tylko jak mógłbym to naprawić żeby było dobrze?


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa UTC+02:00


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
[ Regulamin Forum ]

Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
[ GZIP: Off ]