Lancia Klub Polska
http://www.forum.lanciapolska.org/

Thema - brak świateł -Przypalony styk stacyjki
http://www.forum.lanciapolska.org/viewtopic.php?f=131&t=35769
Strona 1 z 1

Autor:  woytala [ 14 gru 2009, 20:33 ]
Tytuł:  Thema - brak świateł -Przypalony styk stacyjki

: witaj : może już był ten temat ale ze względu na brak czasu proszę o pomoc a mianowicie po przekręceniu stacyjki nie mam świateł silnik odpala normalnie i pracuje pali się też kontrolka od ładowania akumlatora dziękuję za pomoc i przepraszam że nie szukałem na forum.
Pozdrawiam

Autor:  woytala [ 14 gru 2009, 22:47 ]
Tytuł:  Odp: Thema - brak świateł

: witaj : znalazłem to stacyjka koledzy przypalony styk jeszcze trochę można pośmigać na niej ale w krótce do wymiany będzie
pozdrawiam

Autor:  topcio [ 15 gru 2009, 16:06 ]
Tytuł:  Odp: Thema - brak świateł

hym, ciekawy przypadek. Coś jeszcze przestało działać z tego powodu? Nawiewy itp ?

Autor:  Windforce [ 15 gru 2009, 17:20 ]
Tytuł:  Odp: Thema - brak świateł -Przypalony styk stacyjki

Witam,
mialem bardzo podobny problem tylko ze mi palily sie swiatla z przodu a nie bylo wogole z tylu (czego komputer nawet nie pokazywal)

Usterkka tkwila w przesniedzialym czy przerdzewialym styku w manetkach.
Wzialem miedziany drucik pozawijalem dobrze styki zeby na 100% laczylo i calosc zalutowalem a wrecz zalalem cyną.

działa do tej pory

Pozdrawiam

Autor:  topcio [ 15 gru 2009, 17:23 ]
Tytuł:  Odp: Thema - brak świateł -Przypalony styk stacyjki

W mojej Themie szczęśliwie nie miałem takich problemów :lol:

Autor:  woytala [ 16 gru 2009, 22:52 ]
Tytuł:  Odp: Thema - brak świateł -Przypalony styk stacyjki

: witaj : poza tymi światełkami niedziałającymi był brak ładowania aku i brak ABS poza tym wszystko działało
pozdrawiam

Strona 1 z 1 Strefa czasowa UTC+02:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/