Lancia Klub Polska

Forum dyskusyjne miłośników marki Lancia

>> SKLEPIK LANCIA KLUB POLSKA <<

Autosklep
Dzisiaj jest 24 paź 2019, 2:47

Strefa czasowa UTC+02:00




Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 15 ] 
Autor Wiadomość
PostDodany: 12 mar 2017, 18:28 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum
Awatar użytkownika

Rejestracja: 12 mar 2017, 17:21
Posty: 16
Imię: Paweł
Lokalizacja: Skarżysko kamienna
Witam w grudniu zakupiłem thesis 2,4 20v 2003r i sie zaczeło...
ale nie bede marudził wymieniłem przez dwa miesiące chyba wszystko standard zacząłem od rozrządu a pozniej,zawieszenia a teraz skonczyłem remont silnika panewki pierścienie sprzegło...
Drodzy klubowicze podczas trasy zawiesił mi sie telefon w aucie,na postoju rozłączyłem akumulator i pojawił sie napis jak w załączniku na fotkach...reset nic nie daje,jeden z właścicieli przesłał mi płyte setup laser czyta instaluje ale wraca w/w napis ratujcie jakies pomysły?


Załączniki:
20170220_104118.jpg
20170220_104118.jpg [ 20.31 KiB | Przejrzano 4762 razy ]


Ostatnio zmieniony 12 mar 2017, 19:51 przez paweł lombard, łącznie zmieniany 1 raz.
Na górę
PostDodany: 12 mar 2017, 19:39 
Offline
Klubowicz Wspierający
Klubowicz Wspierający
Awatar użytkownika

Rejestracja: 21 sty 2014, 21:25
Posty: 3869
Imię: Mariusz
Lokalizacja: Staroźreby
Jeden z postów został usunięty.....powielam : yesyes :
Do Warszawy trza się zgłosić......Argenta 67 lekarz : ok2 :
Lub do Łodzi.....Bartek_lodz.....pomocna dłoń : ok2 :
Chłopaki dają radę.......trza startować : buja w oblokach :
Pozdrawiam brać klubowiczów : ok2 :

_________________
Kappa 2.0, 2.4, 3.0, 2.4TD WSZYSTKIE CZĘŚCI!
Tel. 606 692 044 Jak by co było trzeba.
Piaskowanie i zabezpieczenia antykorozyjne.


Na górę
PostDodany: 12 mar 2017, 21:43 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 11 maja 2014, 14:24
Posty: 3400
Lokalizacja: Stargard Szczeciński/Złotów
W tym przypadku trzeba użyć tylko płyty Setup. Czasami nie dziala bo laser nie chwyta, jesli nawet czyta CD oryginal z muzyka to Setup nie wczyta. Jeśli nie łyknie jej sam to można wymusić poprzez kombinacje przycisków Main+tel i dluższe nacisniecie trip+ tel( dluzsze nacisniecie) Nie trzeba nigdzie jeździć. Jesli nie czyta płyt to trzeba wymienic laser.

_________________
Nr. telef. 501259455


Ostatnio zmieniony 12 mar 2017, 23:19 przez belial666, łącznie zmieniany 1 raz.

Na górę
PostDodany: 12 mar 2017, 22:44 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum
Awatar użytkownika

Rejestracja: 12 mar 2017, 17:21
Posty: 16
Imię: Paweł
Lokalizacja: Skarżysko kamienna
Witam płytę czyta, 100% po czym logo Lancii startowe i po nim ten sam komunikat


Na górę
PostDodany: 12 mar 2017, 23:05 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 11 maja 2014, 14:24
Posty: 3400
Lokalizacja: Stargard Szczeciński/Złotów
Płytę czyta. To co wyswietla sie podczas czytania pyty z aktualizacją?

_________________
Nr. telef. 501259455


Na górę
PostDodany: 12 mar 2017, 23:08 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum
Awatar użytkownika

Rejestracja: 12 mar 2017, 17:21
Posty: 16
Imię: Paweł
Lokalizacja: Skarżysko kamienna
2 lub 3 krotnie procenty od 0 -100% informacje ze zaktualizowane


Na górę
PostDodany: 12 mar 2017, 23:17 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 11 maja 2014, 14:24
Posty: 3400
Lokalizacja: Stargard Szczeciński/Złotów
Sprobuj zrestartować system ( nie reset) przy pomocy przycisków Main+TEL I dłuzsze nacisniecie TRIP+ TEL

_________________
Nr. telef. 501259455


Na górę
PostDodany: 12 mar 2017, 23:20 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum
Awatar użytkownika

Rejestracja: 12 mar 2017, 17:21
Posty: 16
Imię: Paweł
Lokalizacja: Skarżysko kamienna
Robiłem wlasnie tak by wgrac płytę ;(


Na górę
PostDodany: 12 mar 2017, 23:24 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 11 maja 2014, 14:24
Posty: 3400
Lokalizacja: Stargard Szczeciński/Złotów
Wyslij mi connect a udowodnie Ci ze nie. :)

_________________
Nr. telef. 501259455


Na górę
PostDodany: 12 mar 2017, 23:30 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum
Awatar użytkownika

Rejestracja: 12 mar 2017, 17:21
Posty: 16
Imię: Paweł
Lokalizacja: Skarżysko kamienna
Jutro zrobie fotki jal wgrywam i podesle jesli nie to wysle conecta


Na górę
PostDodany: 13 mar 2017, 22:13 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum
Awatar użytkownika

Rejestracja: 12 mar 2017, 17:21
Posty: 16
Imię: Paweł
Lokalizacja: Skarżysko kamienna
Dziś ponownie próba plyty setup


Na górę
PostDodany: 13 mar 2017, 22:14 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum
Awatar użytkownika

Rejestracja: 12 mar 2017, 17:21
Posty: 16
Imię: Paweł
Lokalizacja: Skarżysko kamienna
To samo 100% logo Lancii


Na górę
PostDodany: 13 mar 2017, 22:20 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum
Awatar użytkownika

Rejestracja: 12 mar 2017, 17:21
Posty: 16
Imię: Paweł
Lokalizacja: Skarżysko kamienna
paweł lombard pisze:
Jutro zrobie fotki jal wgrywam i podesle jesli nie to wysle conecta
Załącznik:
20170313_144009.jpg
20170313_144009.jpg [ 71.58 KiB | Przejrzano 4573 razy ]
Załącznik:
20170313_144856.jpg
20170313_144856.jpg [ 58.55 KiB | Przejrzano 4573 razy ]
Załącznik:
20170313_143823.jpg
20170313_143823.jpg [ 52.77 KiB | Przejrzano 4573 razy ]
Załącznik:
20170313_143706.jpg
20170313_143706.jpg [ 46.48 KiB | Przejrzano 4573 razy ]
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka



Na górę
PostDodany: 14 mar 2017, 1:24 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 11 maja 2014, 14:24
Posty: 3400
Lokalizacja: Stargard Szczeciński/Złotów
Jesli sie zdecydujesz wysłac go do mnie, to na PW podam dane do wysyłki.

_________________
Nr. telef. 501259455


Na górę
PostDodany: 24 mar 2017, 7:00 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum
Awatar użytkownika

Rejestracja: 12 mar 2017, 17:21
Posty: 16
Imię: Paweł
Lokalizacja: Skarżysko kamienna
Witam po podłączeniu innego conecta ona wyswietlaczu wyskoczyl ten sam komunikat, wczoraj spotkalem sie z bylym właścicielem thesis odkupilem cały wyswietlacz i po zamianie problem zniknął ;)

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka



Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 15 ] 

Strefa czasowa UTC+02:00


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
[ Regulamin Forum ]

Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl