Lancia Klub Polska

Forum dyskusyjne miłośników marki Lancia

>> SKLEPIK LANCIA KLUB POLSKA <<

Autosklep
Dzisiaj jest 26 cze 2019, 20:59

Strefa czasowa UTC+02:00




Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
PostDodany: 03 kwie 2012, 20:49 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Rejestracja: 30 lip 2010, 11:39
Posty: 33
Lokalizacja: Rawa Mazowiecka
Witam, mam maly problem z moja tereska, gdyz podczas diagnostyki za pomoca fes 3.4.2 w pelnej wersji na kabelku elm327 zaraz po polaczeniu rozlacza mnie. Nie moge nawet odczytac bledow. To co na kabelku VAG jest ok. Dodam ze pracuje na Viscie i zastanawiam sie nad proba na XP.


Na górę
PostDodany: 03 kwie 2012, 20:56 
Offline
Klubowicz
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 02 lis 2009, 0:06
Posty: 2543
Imię: Dominik
Lokalizacja: Dębica, podkarpackie
Don_kicaj pisze:
Witam, mam maly problem z moja tereska, gdyz podczas diagnostyki za pomoca fes 3.4.2 w pelnej wersji na kabelku elm327 zaraz po polaczeniu rozlacza mnie. Nie moge nawet odczytac bledow. To co na kabelku VAG jest ok. Dodam ze pracuje na Viscie i zastanawiam sie nad proba na XP.
Ostatnia wersja FES ma problem z pracą na ELM. Na VAG-u chodzi ok.

_________________
Diagnostyka, Tuning JTD, JTDm, TDI, HDI, CDI, HGW...tel: 661-104-166
Modyfikacje softu (chiptuning) także po przesłaniu sterownika, DPF, Immo itp.
Lancia K 2.4 JTD z sześciobiegowym manualem
Obrazek


Na górę
PostDodany: 10 kwie 2012, 13:43 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Rejestracja: 02 maja 2011, 21:04
Posty: 334
Lokalizacja: Warszawa
Gdzieś czytałem, że mogą być problemy z najnowszymi kablami i trzeba coś zmienić w układzie, jak znajdę to opiszę.


Na górę
PostDodany: 19 gru 2013, 22:05 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Rejestracja: 28 paź 2013, 18:24
Posty: 17
Imię: Marcin
Lokalizacja: Pułanki
Podpowiedzcie. Kupiłem w PMFACTORY interfejs VAGKKL + FIATECUSCAN z aukcji http://allegro.pl/show_item.php?item=3763485973. i problem jest taki że nie mogę się połączyć za pomocą FIATECSCAN 3.5 wersja zarejestrowana.\

co robić?
a może mam zły interfejs?

_________________
Lancia Thesis 2,4 20V 2002, Citroen XM 2,1TD 1997


Na górę
PostDodany: 19 gru 2013, 22:41 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Rejestracja: 02 maja 2011, 21:04
Posty: 334
Lokalizacja: Warszawa
A na pewno dobrze ustawiłeś port w ustawieniach programu?


Na górę
PostDodany: 20 sty 2014, 10:34 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 26 lut 2008, 0:00
Posty: 429
Lokalizacja: Gdańsk
krzanu pisze:
Podpowiedzcie. Kupiłem w PMFACTORY interfejs VAGKKL + FIATECUSCAN z aukcji http://allegro.pl/show_item.php?item=3763485973. i problem jest taki że nie mogę się połączyć za pomocą FIATECSCAN 3.5 wersja zarejestrowana.\

co robić?
a może mam zły interfejs?

Zaznaczyłeś, że chcesz fejsa pod Fiata?
W ustawieniach systemowych dajesz prędkość portu 38400.
To samo w ustawieniach programu - wybierasz KKL, właściwy com i 38400.

Jaki system?


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa UTC+02:00


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
[ Regulamin Forum ]

Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl