Lancia Klub Polska
http://www.forum.lanciapolska.org/

Thesis - diagnostyka FES
http://www.forum.lanciapolska.org/viewtopic.php?f=142&t=52738
Strona 1 z 1

Autor:  Don_kicaj [ 03 kwie 2012, 20:49 ]
Tytuł:  Thesis - diagnostyka FES

Witam, mam maly problem z moja tereska, gdyz podczas diagnostyki za pomoca fes 3.4.2 w pelnej wersji na kabelku elm327 zaraz po polaczeniu rozlacza mnie. Nie moge nawet odczytac bledow. To co na kabelku VAG jest ok. Dodam ze pracuje na Viscie i zastanawiam sie nad proba na XP.

Autor:  Ramzes_II [ 03 kwie 2012, 20:56 ]
Tytuł:  Re: FES diagnostyka Thesis

Don_kicaj pisze:
Witam, mam maly problem z moja tereska, gdyz podczas diagnostyki za pomoca fes 3.4.2 w pelnej wersji na kabelku elm327 zaraz po polaczeniu rozlacza mnie. Nie moge nawet odczytac bledow. To co na kabelku VAG jest ok. Dodam ze pracuje na Viscie i zastanawiam sie nad proba na XP.
Ostatnia wersja FES ma problem z pracą na ELM. Na VAG-u chodzi ok.

Autor:  przedszkolak [ 10 kwie 2012, 13:43 ]
Tytuł:  Re: Thesis - diagnostyka FES

Gdzieś czytałem, że mogą być problemy z najnowszymi kablami i trzeba coś zmienić w układzie, jak znajdę to opiszę.

Autor:  krzanu [ 19 gru 2013, 22:05 ]
Tytuł:  Re: Thesis - diagnostyka FES

Podpowiedzcie. Kupiłem w PMFACTORY interfejs VAGKKL + FIATECUSCAN z aukcji http://allegro.pl/show_item.php?item=3763485973. i problem jest taki że nie mogę się połączyć za pomocą FIATECSCAN 3.5 wersja zarejestrowana.\

co robić?
a może mam zły interfejs?

Autor:  przedszkolak [ 19 gru 2013, 22:41 ]
Tytuł:  Re: Thesis - diagnostyka FES

A na pewno dobrze ustawiłeś port w ustawieniach programu?

Autor:  szerszen [ 20 sty 2014, 10:34 ]
Tytuł:  Re: Thesis - diagnostyka FES

krzanu pisze:
Podpowiedzcie. Kupiłem w PMFACTORY interfejs VAGKKL + FIATECUSCAN z aukcji http://allegro.pl/show_item.php?item=3763485973. i problem jest taki że nie mogę się połączyć za pomocą FIATECSCAN 3.5 wersja zarejestrowana.\

co robić?
a może mam zły interfejs?

Zaznaczyłeś, że chcesz fejsa pod Fiata?
W ustawieniach systemowych dajesz prędkość portu 38400.
To samo w ustawieniach programu - wybierasz KKL, właściwy com i 38400.

Jaki system?

Strona 1 z 1 Strefa czasowa UTC+02:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/