Moderator: MiroMiglia
Ale Ty , Wielce Szanowny kolegobufi pisze:Dzięki
Bardzo bym chciał Szanowny Kolego , lecz czasy gdy w "Warsie" zostawiało się 1/2 wypłaty konduktora , już dawno minęłymarco pisze:Ale Ty , Wielce Szanowny kolegobufi pisze:Dzięki
mam nadzieję ,że w obie strony - jedziesz pociągiem w wagonie "Wars" .
Kanarkowy kolejarz?bufi pisze:Bardzo bym chciał Szanowny Kolego , lecz czasy gdy w "Warsie" zostawiało się 1/2 wypłaty konduktora , już dawno minęłymarco pisze:Ale Ty , Wielce Szanowny kolegobufi pisze:Dzięki
mam nadzieję ,że w obie strony - jedziesz pociągiem w wagonie "Wars" .
Wracając do tematu, to Kappabufi pisze:Moja kuzynka z Wrocławia 25.04 , wychodzi za mąż . Ze względu na koszty wstepnie obiecałem jej że powiozę młodą parę moją Lybrą. Pomyślałem sobie że może któryś z forumowiczów z Wrocławia posiada Thesis i mógłby powozić MM za jakieś rozsądne pieniążkiTo byłaby dla nich niezła niespodzianka , a dla mnie frajda i przeżycie .
Taka to moja prośba i zapytanie
Ja to bym Kappe wybrał bez dwóch zdań , wyślę im zdjęcia jak Kappa wygląda co by się nie narzucać , jeśli spodoba im się znakiem tego mają świetny gust i będziem w kontakcie . Na tą chwilę śliczne dzięki .D1 pisze:Wracając do tematu, to Kappabufi pisze:Moja kuzynka z Wrocławia 25.04 , wychodzi za mąż . Ze względu na koszty wstepnie obiecałem jej że powiozę młodą parę moją Lybrą. Pomyślałem sobie że może któryś z forumowiczów z Wrocławia posiada Thesis i mógłby powozić MM za jakieś rozsądne pieniążkiTo byłaby dla nich niezła niespodzianka , a dla mnie frajda i przeżycie .
Taka to moja prośba i zapytanie
napewno się znajdzie. Tereska ... , tu może być problem. Brak aktywności na forum
KKMisfire pisze:Jakby tak pokombinować to mogłaby być kolumna... trzeba byłoby tylko uruchomić kilka kontaktów...
Sylwia