Zlot w Łodzi?!
Moderator: wujekp
Odp: Zlot w Łodzi?!
Coś kiepsko z deklaracjami ,kto będzie?
Ja będę, pewnie Benek też
- Ricardus
- Forumowicz/ka
- Kontakt:
na 99% bedę o godz 15
Zlot odbył się co prawda wielu nas nie było ale bardzo przyjemnie spędziliśmy parę godzin
A oto uczestnicy :
Ricardus-Libria
Oswaltd-Kappa SW
Gepard-Kappa SW
Leszek 1-Kappa
Maliniak-Kappa

Jak widać na załączonych obrazkach pogoda dopisała

Atmosferka też super

Zlocik w pełni udany i na pewno będą następne.
A oto uczestnicy :
Ricardus-Libria
Oswaltd-Kappa SW
Gepard-Kappa SW
Leszek 1-Kappa
Maliniak-Kappa

Jak widać na załączonych obrazkach pogoda dopisała

Atmosferka też super

Zlocik w pełni udany i na pewno będą następne.
Ostatnio zmieniony 04 kwie 2009, 23:04 przez prezesjm, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Poprawa literówek
Powód: Poprawa literówek
kappa 2,0 vis mz etz 250. honda st 1100 paneuropan Thesis 2.4 jtd
tel 698679081
tel 698679081
- oswald
- Klubowicz
- Imię: Tomek
To było moje pierwsze spotkanie (bardzo udane
) z kolegami z Klubu... i już mam ochotę na coś "więcej", czyli zlot ogólnopolski
Miło było spotkać przesympatycznych ludzi... mam nadzieję, że spotkamy się jeszcze wkrótce organizując coś więcej.... teraz na spotach może nas być już tylko więcej
,ci którzy nie byli, a mogli być, niech żałują, kontaktu "na żywo" z kolegą z forum i jego maszyną nie zastąpi nawet 1000 postów.
Koledzy, jak tylko możecie, spotykajcie się w swoich regionach jak najczęściej, takie kontakty i wspólne rozmowy wiele wnoszą do życia Klubu, można wyjaśnić wiele spraw i łagodzić konflikty
.

Miło było spotkać przesympatycznych ludzi... mam nadzieję, że spotkamy się jeszcze wkrótce organizując coś więcej.... teraz na spotach może nas być już tylko więcej

Koledzy, jak tylko możecie, spotykajcie się w swoich regionach jak najczęściej, takie kontakty i wspólne rozmowy wiele wnoszą do życia Klubu, można wyjaśnić wiele spraw i łagodzić konflikty

Ostatnio zmieniony 05 kwie 2009, 17:24 przez oswald, łącznie zmieniany 1 raz.
były: 126p BIS '90, thema 2.0 16V VIS 155KM '94, seicento 900 39KM '00, kappa coupe 4.16 2000 turbo 205KM '98 nr 2013, kappa SW 2.4 20V 175KM '00.
są: punto 2FL 1.3 multijet 70KM '05, phedra platino 2.0 multijet chip:158KM '08
są: punto 2FL 1.3 multijet 70KM '05, phedra platino 2.0 multijet chip:158KM '08
miałem uderzyć na spota z partyzanta niestety awaria pompy paliwa w moim igreku zniweczyła plany
(swoją drogą ostatnio sporo awarii w nim mam)
- Ricardus
- Forumowicz/ka
- Kontakt:
oswald pisze:To było moje pierwsze spotkanie (bardzo udane) z kolegami z kKubu... i już mam ochotę na coś "więcej", czyli zlot ogólnopolski
![]()
Miło było spotkać przesympatycznych ludzi... mam nadzieję, że spotkamy się jeszcze wkrótce organizując coś więcej.... teraz na spotach może nas być już tylko więcej,ci którzy nie byli, a mogli być, niech żałują, kontaktu "na żywo" z kolegą z forum i jego maszyną nie zastąpi nawet 1000 postów.
Koledzy, jak tylko możecie, spotykajcie się w swoich regionach jak najczęściej, takie kontakty i wspólne rozmowy wiele wnoszą do życia Klubu, można wyjaśnić wiele spraw i łagodzić konflikty.
Masz całkowitą rację. Takie spotkania to nie tylko wymiana doświadczeń, ale poznanie fajnych ludzi i miłe spędzenie czasu.
Pozdrawiam wszystkich ze spotkania i liczę niebawem na następne w zwiększonym gronie.
Podziękowania dla zlotowego
fotografa .
Też byłem po raz pierwszy i po mimo pewnych kłopotów(uczestnicy wiedzą o co chodzi) dotarłem po czasie,ale znalazłem Klubowiczów.Podzielam zdanie oswalda.dzisiaj parę klubowych kalendarzy za wycierczkami lanci w Łagiewnikach i Arturówku-może zaczną ludzie czytać forum i przyjeżdżać na zloty.

Blash pisze:miałem uderzyć na spota z partyzanta niestety awaria pompy paliwa w moim igreku zniweczyła plany
Nie wierzę...Wyobraź sobie,ze ja, jako inicjator spotu wyłożyłem się w łodzi na Radwańskiej z tym samym problemem. W okolicach 12.00, po mile spędzonym czasie w Sim Auto (polecam łodzianom) na Łagiewnickiej wyruszyliśmy z Benkiem w stronę hali Expo i...los sprawił,że miałem miłą choć kosztowną wizytę w LT.
Pompa paliwa...Auto zostało do poniedziałku w warsztacie.
Wszystkich obecnych przepraszam za nieobecność ale następnym razem obiecuję,że przyjadę!!!
Pozdrawiam i bardzo Wam zazdroszczę.
Dzieki Leszku za pozdrowionka.
Jak widać po powyszych postach opłaca się spotkac na zywo,wiec zapraszam na nastepne.
Powoli wszystko nabiera tempa i co spot jest nas coraz więcej
to cieszy.
Prosze sprawdzac dział centrum tam znajdziecie info o spotkaniach.
Do zobaczenia w maju
pewnie tak
pozdrawiam i zycze by bez najmniejszych awari na dotarcie na następny spocik
Jak widać po powyszych postach opłaca się spotkac na zywo,wiec zapraszam na nastepne.
Powoli wszystko nabiera tempa i co spot jest nas coraz więcej

Do zobaczenia w maju

tel 698679081
tel 698679081
a jednak , wyczyśiłem autko , zawiozłem córkę do koleżanki , wróciłem i żona zwróciła uwage że paliwo czućkleyo24 pisze:Blash pisze:miałem uderzyć na spota z partyzanta niestety awaria pompy paliwa w moim igreku zniweczyła plany
Nie wierzę...Wyobraź sobie,ze ja, jako inicjator spotu wyłożyłem się w łodzi na Radwańskiej z tym samym problemem. W okolicach 12.00, po mile spędzonym czasie w Sim Auto (polecam łodzianom) na Łagiewnickiej wyruszyliśmy z Benkiem w stronę hali Expo i...los sprawił,że miałem miłą choć kosztowną wizytę w LT.
Wszystkich obecnych przepraszam za nieobecność ale następnym razem obiecuję,że przyjadę!!!
okazało sie że standardowo ułamał sie króciec od obudowy pompy, dziś zamontowałem nową, cena kompletnej pompy z obudowa i pływakiem,150zł
Tak czy inaczej byłoby dwóch więcej, ale z czystym sumieniem możemy zwalić na pompy paliwa...
Wydaje mi się ze czytałem na forum (chyba Twoje)coś na temat stałych spotów gdzieś w Łodzi może wrzuć to w tym temacie coś ustalimy sądzę że wartomaliniak pisze:Dzieki Leszku za pozdrowionka.
Powoli wszystko nabiera tempa i co spot jest nas coraz więcejto cieszy.
Do zobaczenia w majupewnie tak
-- 08 Kwi 2009, 22:17 --
Dzięki za pozdrowienia.Jesteś usprawiedliwionykleyo24 pisze:Blash pisze:miałem uderzyć na spota z partyzanta niestety awaria pompy paliwa w moim igreku zniweczyła plany

Wydaje mi się ze czytałem na forum (chyba Twoje)coś na temat stałych spotów gdzieś w Łodzi może wrzuć to w tym temacie coś ustalimy sądzę że warto
Tak dokładnie cos takiego proponowałem i nadal jestem za
Mysle ze jest to do zralizowania spotkamy się w maju na nastepnym spcie to cos ustalimy
wiem ze jest to do zrobieni wystarczy poczytac posty kolegów przybyłych na ostatni zlot,
widac ze takie spotkania są potrzebne i naprawde sprawiaja duzo frajdy
A tych co chcieli a z przyczyn niezaleznych nie dotarli serdecznie pozdrawiam, czasem i tak bywa.
bedzie jeszcze nie jedna okazja się spotkac
Tak dokładnie cos takiego proponowałem i nadal jestem za
Mysle ze jest to do zralizowania spotkamy się w maju na nastepnym spcie to cos ustalimy
wiem ze jest to do zrobieni wystarczy poczytac posty kolegów przybyłych na ostatni zlot,
widac ze takie spotkania są potrzebne i naprawde sprawiaja duzo frajdy
A tych co chcieli a z przyczyn niezaleznych nie dotarli serdecznie pozdrawiam, czasem i tak bywa.
bedzie jeszcze nie jedna okazja się spotkac
tel 698679081
tel 698679081