Zlot w Łodzi?!

Zloty i spotkania

Moderator: wujekp

leszek1
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Odp: Zlot w Łodzi?!

Post autor: leszek1 » 30 mar 2009, 22:28

Coś kiepsko z deklaracjami ,kto będzie?

Awatar użytkownika
kleyo24
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: kleyo24 » 31 mar 2009, 17:28

Ja będę, pewnie Benek też

Awatar użytkownika
Ricardus
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Kontakt:

Post autor: Ricardus » 04 kwie 2009, 10:41

na 99% bedę o godz 15

Awatar użytkownika
maliniak
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: maliniak » 04 kwie 2009, 21:55

Zlot odbył się co prawda wielu nas nie było ale bardzo przyjemnie spędziliśmy parę godzin
A oto uczestnicy :
Ricardus-Libria
Oswaltd-Kappa SW
Gepard-Kappa SW
Leszek 1-Kappa
Maliniak-Kappa
Obrazek
Obrazek
Jak widać na załączonych obrazkach pogoda dopisała :D
Obrazek
Atmosferka też super
Obrazek
Obrazek
Zlocik w pełni udany i na pewno będą następne.
Ostatnio zmieniony 04 kwie 2009, 23:04 przez prezesjm, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Poprawa literówek
kappa 2,0 vis mz etz 250. honda st 1100 paneuropan Thesis 2.4 jtd
tel 698679081

Awatar użytkownika
oswald
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Tomek

Post autor: oswald » 04 kwie 2009, 22:28

To było moje pierwsze spotkanie (bardzo udane :D ) z kolegami z Klubu... i już mam ochotę na coś "więcej", czyli zlot ogólnopolski : yesyes :
Miło było spotkać przesympatycznych ludzi... mam nadzieję, że spotkamy się jeszcze wkrótce organizując coś więcej.... teraz na spotach może nas być już tylko więcej :) ,ci którzy nie byli, a mogli być, niech żałują, kontaktu "na żywo" z kolegą z forum i jego maszyną nie zastąpi nawet 1000 postów.
Koledzy, jak tylko możecie, spotykajcie się w swoich regionach jak najczęściej, takie kontakty i wspólne rozmowy wiele wnoszą do życia Klubu, można wyjaśnić wiele spraw i łagodzić konflikty ;) .
Ostatnio zmieniony 05 kwie 2009, 17:24 przez oswald, łącznie zmieniany 1 raz.
były: 126p BIS '90, thema 2.0 16V VIS 155KM '94, seicento 900 39KM '00, kappa coupe 4.16 2000 turbo 205KM '98 nr 2013, kappa SW 2.4 20V 175KM '00.
są: punto 2FL 1.3 multijet 70KM '05, phedra platino 2.0 multijet chip:158KM '08

Blash
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: Blash » 05 kwie 2009, 11:13

miałem uderzyć na spota z partyzanta niestety awaria pompy paliwa w moim igreku zniweczyła plany
(swoją drogą ostatnio sporo awarii w nim mam)

Awatar użytkownika
Ricardus
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Kontakt:

Post autor: Ricardus » 05 kwie 2009, 11:47

oswald pisze:To było moje pierwsze spotkanie (bardzo udane :D ) z kolegami z kKubu... i już mam ochotę na coś "więcej", czyli zlot ogólnopolski : yesyes :
Miło było spotkać przesympatycznych ludzi... mam nadzieję, że spotkamy się jeszcze wkrótce organizując coś więcej.... teraz na spotach może nas być już tylko więcej :) ,ci którzy nie byli, a mogli być, niech żałują, kontaktu "na żywo" z kolegą z forum i jego maszyną nie zastąpi nawet 1000 postów.
Koledzy, jak tylko możecie, spotykajcie się w swoich regionach jak najczęściej, takie kontakty i wspólne rozmowy wiele wnoszą do życia Klubu, można wyjaśnić wiele spraw i łagodzić konflikty ;) .

Masz całkowitą rację. Takie spotkania to nie tylko wymiana doświadczeń, ale poznanie fajnych ludzi i miłe spędzenie czasu.
Pozdrawiam wszystkich ze spotkania i liczę niebawem na następne w zwiększonym gronie.

leszek1
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: leszek1 » 05 kwie 2009, 22:27

Podziękowania dla zlotowego :D fotografa . : yesyes : Też byłem po raz pierwszy i po mimo pewnych kłopotów(uczestnicy wiedzą o co chodzi) dotarłem po czasie,ale znalazłem Klubowiczów.Podzielam zdanie oswalda.dzisiaj parę klubowych kalendarzy za wycierczkami lanci w Łagiewnikach i Arturówku-może zaczną ludzie czytać forum i przyjeżdżać na zloty.

Awatar użytkownika
kleyo24
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: kleyo24 » 08 kwie 2009, 11:39

Blash pisze:miałem uderzyć na spota z partyzanta niestety awaria pompy paliwa w moim igreku zniweczyła plany

Nie wierzę...Wyobraź sobie,ze ja, jako inicjator spotu wyłożyłem się w łodzi na Radwańskiej z tym samym problemem. W okolicach 12.00, po mile spędzonym czasie w Sim Auto (polecam łodzianom) na Łagiewnickiej wyruszyliśmy z Benkiem w stronę hali Expo i...los sprawił,że miałem miłą choć kosztowną wizytę w LT.
Pompa paliwa...Auto zostało do poniedziałku w warsztacie.
Wszystkich obecnych przepraszam za nieobecność ale następnym razem obiecuję,że przyjadę!!!
Pozdrawiam i bardzo Wam zazdroszczę.

Awatar użytkownika
maliniak
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: maliniak » 08 kwie 2009, 18:12

Dzieki Leszku za pozdrowionka.
Jak widać po powyszych postach opłaca się spotkac na zywo,wiec zapraszam na nastepne.
Powoli wszystko nabiera tempa i co spot jest nas coraz więcej : yesyes : to cieszy.
Prosze sprawdzac dział centrum tam znajdziecie info o spotkaniach.
Do zobaczenia w maju :?: pewnie tak
pozdrawiam i zycze by bez najmniejszych awari na dotarcie na następny spocik
tel 698679081

Blash
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: Blash » 08 kwie 2009, 18:47

kleyo24 pisze:
Blash pisze:miałem uderzyć na spota z partyzanta niestety awaria pompy paliwa w moim igreku zniweczyła plany

Nie wierzę...Wyobraź sobie,ze ja, jako inicjator spotu wyłożyłem się w łodzi na Radwańskiej z tym samym problemem. W okolicach 12.00, po mile spędzonym czasie w Sim Auto (polecam łodzianom) na Łagiewnickiej wyruszyliśmy z Benkiem w stronę hali Expo i...los sprawił,że miałem miłą choć kosztowną wizytę w LT.
Wszystkich obecnych przepraszam za nieobecność ale następnym razem obiecuję,że przyjadę!!!
a jednak , wyczyśiłem autko , zawiozłem córkę do koleżanki , wróciłem i żona zwróciła uwage że paliwo czuć
okazało sie że standardowo ułamał sie króciec od obudowy pompy, dziś zamontowałem nową, cena kompletnej pompy z obudowa i pływakiem,150zł

Awatar użytkownika
kleyo24
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: kleyo24 » 08 kwie 2009, 22:04

Tak czy inaczej byłoby dwóch więcej, ale z czystym sumieniem możemy zwalić na pompy paliwa...

leszek1
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: leszek1 » 08 kwie 2009, 22:08

maliniak pisze:Dzieki Leszku za pozdrowionka.
Jak widać po powyszych postach opłaca się spotkac na zywo,wiec zapraszam na nastepne.
Powoli wszystko nabiera tempa i co spot jest nas coraz więcej : yesyes : to cieszy.
Prosze sprawdzac dział centrum tam znajdziecie info o spotkaniach.
Do zobaczenia w maju :?: pewnie tak
pozdrawiam i zycze by bez najmniejszych awari na dotarcie na następny spocik
Wydaje mi się ze czytałem na forum (chyba Twoje)coś na temat stałych spotów gdzieś w Łodzi może wrzuć to w tym temacie coś ustalimy sądzę że warto

-- 08 Kwi 2009, 22:17 --
kleyo24 pisze:

Dzięki za pozdrowienia.Jesteś usprawiedliwiony :) i tak byłeś z nami rób szum u siebie może czas pozwoli i dojedziemy w twoje strony.Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
maliniak
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: maliniak » 09 kwie 2009, 22:02

Wydaje mi się ze czytałem na forum (chyba Twoje)coś na temat stałych spotów gdzieś w Łodzi może wrzuć to w tym temacie coś ustalimy sądzę że warto

Tak dokładnie cos takiego proponowałem i nadal jestem za
Mysle ze jest to do zralizowania spotkamy się w maju na nastepnym spcie to cos ustalimy
wiem ze jest to do zrobieni wystarczy poczytac posty kolegów przybyłych na ostatni zlot,
widac ze takie spotkania są potrzebne i naprawde sprawiaja duzo frajdy
A tych co chcieli a z przyczyn niezaleznych nie dotarli serdecznie pozdrawiam, czasem i tak bywa.
bedzie jeszcze nie jedna okazja się spotkac
tel 698679081

ODPOWIEDZ

Wróć do „::: Zloty i spotkania :::”