Lancia Klub Polska

Forum dyskusyjne miłośników marki Lancia

>> SKLEPIK LANCIA KLUB POLSKA <<

Autosklep
Dzisiaj jest 14 lis 2018, 19:42

Strefa czasowa UTC+01:00




Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2
Autor Wiadomość
PostDodany: 31 mar 2018, 11:12 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Rejestracja: 07 cze 2009, 20:53
Posty: 77
Imię: Marcin
Lokalizacja: ok. Ostrów Wlkp.
Witam

Od trzech dni mam problem z mocą. Po odpaleniu czasem - nie zawsze auto ledwo rusza, zmiana biegu i próba przyspieszenia, to tak jakby zaciągnięty był ręczny i jeszcze auto wjeżdżało pod strome zbocze.
Po zgaszeniu zapłonu problem najczęściej znikał, choć dzisiaj to nie pomogło. Po wrzuceniu pierwszego biegu auto lekko szarpało, aż nagle wskoczyło na pełną moc i już dalej szło.
Wczoraj auto bez problemu odpaliło i z pełną mocą na trasie szło.
Podczas występowania problemu nic na desce się nie pojawia. Pamiętam swego czasu że jak padł czujnik doładowania ja turbo to na desce wyskoczył check i tryb awaryjny.
Nie podpinałem jeszcze pod komputer diagnostyczny.
Dość dawno nie wymieniałem filtra paliwa, może to być ew. problemem? Czy raczej przeplywka?


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2

Strefa czasowa UTC+01:00


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
[ Regulamin Forum ]

Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl