Wszystko na temat tuningu [zarówno mechanicznego jak i optycznego] najpiękniejszych aut na świecie...Forum jest tylko dla zasady, bo któż chciałby tuningować takie auta...
wymyśliłem sobie że podłączę iPoda pod wzmacniacz ale kompletnie się na tym nie znam dlatego pytam:
1. iPoda podłącze za pomocą Jacków do wzmacniacza. czy to jest ok?
2. ze wzmacniacza wychodzą kable żółty, niebieski i czarny do czego który jest?
3. wychodzą jeszcze kable na głośniki ale to skumałem
Kolory kabli powinny być opisane. Powineinieś mieć kanał lewy, prawy i masę. Oczywiście dla wejścia audio. Jedyny problem to palmie wyprowadzić sygnał na zewnątrz za pomocą przejściówki jack. Jeśli masz standardowe wyjście audio to powinna pasować taka przejściówka jak w komórce Nokia 5510, do niej kabelek z jednej strony jack stereo (standardowa szerokość taka jak w słuchawkach z walkmana) a z drugiej dwa gniazda chinch każdy kanał osobno i to podpinasz pod wzmacniacz. Zobacz jednak mój temat w dziale audio klik może coś takiego zda u ciebie egzamin, sam muszę się o tym dowiedzieć więcej.
Lancia Prisma 1,6IE Symbol '87 (tak tak, dalej u mnie), Lancia Y 1.2 2003 grudzień - ostatni miesiąc produkcji, Lancia Lybra SW 2.0 '99 i nigdy nie widziała gazu; Lancia Gamma Coupe - o tym śnię
Tel. 503124557-Orange Po czym poznać, że komputer uzyska świadomość? Że zamiast informatyka będzie przychodził do niego psycholog.