Więc chyba tylko na sobotę...
Moderator: wujekp
Aktualnie badamy sprawę pobliskich ośrodków więc miejsca jeszcze będą"Roger7" pisze:Jedziemy z Basią...ale miejsc zabrakło
Więc chyba tylko na sobotę...
eee Rawa trochę daleko - a dlaczego nie w Warszawie?"Suchar" pisze:wjechać na zlot mazowsze i okolice mogą się zjechać w Rawie mazowieckiej oczywiście jeśli to miejsce pasuje ?
Ale w Rawie możemy się spotkać my z południa ze wschodem i podkarpaciem. Poza tym my mamy trochę dalej."pew" pisze:eee Rawa trochę daleko - a dlaczego nie w Warszawie?"Suchar" pisze:wjechać na zlot mazowsze i okolice mogą się zjechać w Rawie mazowieckiej oczywiście jeśli to miejsce pasuje ?
hehe TVP3?"Pablo" pisze:Mam potwierdzoną wizytę TVP3 na Zlocie. Czekam jeszcze na ostateczne potwierdzenie z TVN Turbo
Super Pablo !"Pablo" pisze:Mam potwierdzoną wizytę TVP3 na Zlocie. Czekam jeszcze na ostateczne potwierdzenie z TVN Turbo
Ooo... To super fajna sprawa!!!! Mam nadzieje że dla wszystkich wystarczy!!!"Młody" pisze:Uwaga!!!
Na zlocie będą do kupienia koszulki, czapki, smycze, kubki i reklamówki z logiem naszego klubu!!!
Już od pierwszego do ostatniego dnia!!!
!!!!ZAPRASZAM SERDECZNIE!!!!