Jestem z Lublina i bym chetnie nabyl taka smycz, a na zlocie neistety mnie nie bedzie ;-(
pozdr
Moderator: wujekp
...a Ty dokąd ???"darkobo" pisze:Cyrograf podpisany, Dedra wystawiona na sprzedaż, bilet zakupiony, a Dzierżązna tak blisko Łodzi
W właściwym czasie, pojawi się właściwy wątek, we właściwym miejscu"Makgajwer" pisze:...a Ty dokąd ???"darkobo" pisze:Cyrograf podpisany, Dedra wystawiona na sprzedaż, bilet zakupiony, a Dzierżązna tak blisko Łodzi
ojej..."darkobo" pisze:W właściwym czasie, pojawi się właściwy wątek, we właściwym miejscu"Makgajwer" pisze:...a Ty dokąd ???"darkobo" pisze:Cyrograf podpisany, Dedra wystawiona na sprzedaż, bilet zakupiony, a Dzierżązna tak blisko Łodzi(już wkrótce)
dołączam się do pytania szanownego przedmówcy :p"pew" pisze:hej co z tymi namiotami?
tak z rana . Co do godziny to się zgadamy . Mam telefon do Ciebie , jak się oczywiście nie zmienił"Arek" pisze:Ja tez bedę tylko w sobotę. Rado jedziesz rano z Wawki?
co to znaczy "tylko na sobotę" wracasz w niedzielę czy jeszcze w sobotę?"rado" pisze:Ja zapewne wpadnę , ale tylko na sobotę . Postaram się być jak najwcześniej
w sobotę , niestety w niedzielę szykuję się do wyjazdu w trasę służbowo"pew" pisze:co to znaczy "tylko na sobotę" wracasz w niedzielę czy jeszcze w sobotę?"rado" pisze:Ja zapewne wpadnę , ale tylko na sobotę . Postaram się być jak najwcześniej
to tylko na hendszejka - nawet piffka nie łykniesz - szkoda"rado" pisze:w sobotę , niestety w niedzielę szykuję się do wyjazdu w trasę służbowo