Ja jestem na TAK

Proszę o info jeśli ktoś się zdecyduje mnie przygarnać...

Moderator: wujekp
Jak tylko zapadnie decyzja na TAK, to jedziesz z nami"Alexandra" pisze:Kusicie, kusicie
Ja jestem na TAK,dobry czas by Was wkońcu poznać!!
![]()
, ale mój Y nie da rady w taką podróż...więc jeśli ktoś jedzie z Pomorza to chętnie bym się dołączyła...
![]()
W końcu Radicze mają dwa Igreczki. Będziesz się czuc jak w domu"Radicz" pisze:Jak tylko zapadnie decyzja na TAK, to jedziesz z nami"Alexandra" pisze:Kusicie, kusicie
![]()
, ale mój Y nie da rady w taką podróż...więc jeśli ktoś jedzie z Pomorza to chętnie bym się dołączyła...
![]()
Proszę o info jeśli ktoś się zdecyduje mnie przygarnać...![]()
Pozdrawiam, Radicz.
Strang jest o'k - ma fajne płyty i nowy odtwarzacz CD"Alexandra" pisze:Kusicie, kusicie
![]()
![]()
Radiczu dziękuję bardzo za propozycję!! Będziemy w kontakcie!!"Radicz" pisze:Jak tylko zapadnie decyzja na TAK, to jedziesz z nami"Alexandra" pisze:Kusicie, kusicie
![]()
![]()
Proszę o info jeśli ktoś się zdecyduje mnie przygarnać...![]()
Pozdrawiam, Radicz.
Strang jest o'k - ma fajne płyty i nowy odtwarzacz CD
+ Grundig CD changer . :
Oooo, zestawie głośników nie wspomnę . Baaaajerrrr !
Klima , miła atmosfera , wygodne siedzenia i autko na wysoki połysk.
Kolega Strang - gwarantuje milą , sympatyczną i bezpieczną podróż do celu.
No nieźle, nieźle Panowie, potraficie się zaprezentowaćCóż, z radia nici-panel mi zakosili. Ale mogę zachaczyć o piękne miasto Gdańsk-po drodze zabiore Marco. Przy nas dwóch radio niepotrzebne
No to nas Marco koleżanka Alexandra wykreśliła. Co ten Radicz ma w sobie?"Alexandra" pisze: Radiczu dziękuję bardzo za propozycję!! Będziemy w kontakcie!!![]()
Nie dziwię się Alexandrze."strang" pisze:No to nas Marco koleżanka Alexandra wykreśliła. Co ten Radicz ma w sobie?"Alexandra" pisze: Radiczu dziękuję bardzo za propozycję!! Będziemy w kontakcie!!![]()
Alex, jak wyjedziesz przed nas na granice przywieź prosze ze dwie Litwinki dla mnie i dla Marco"AleX" pisze:Alez was duzo bedziezapraszamy i czekamy z niecierpliwoscio
"strang" pisze:Alex, jak wyjedziesz przed nas na granice przywieź prosze ze dwie Litwinki dla mnie i dla Marco"AleX" pisze:Alez was duzo bedziezapraszamy i czekamy z niecierpliwoscio
młodszy jest"strang" pisze:No to nas Marco koleżanka Alexandra wykreśliła. Co ten Radicz ma w sobie?"Alexandra" pisze: Radiczu dziękuję bardzo za propozycję!! Będziemy w kontakcie!!![]()
A tam-ludzi się bierze jak samochód, nie liczy się rocznik tylko przebieg"Aras" pisze:młodszy jest"strang" pisze:No to nas Marco koleżanka Alexandra wykreśliła. Co ten Radicz ma w sobie?"Alexandra" pisze: Radiczu dziękuję bardzo za propozycję!! Będziemy w kontakcie!!![]()
Taak-my wiemy że to tylko kurtuazja. Radicz to wszystkiego musi mieć więcej"Alexandra" pisze:Panowie! Wam również dziękuję za propozycję...!![]()
Doceniam Wasze zamiary...