a może uchylisz rąbka tajemnicy jaka Kappa miałaby to być?"Radicz" pisze:Naprawdę szukam ściśle określonej Kappy, ale póki co kończy się na... niczym
Sprzedałem Kappę...
Moderator: Wilkin
- Wujek_2000
- Klubowicz
Sprzedałem Kappę...
Lancia Kappa 3.0 V6 24V 1995 r.
Audi A6 3.0 TDI Quattro 2006 r.
Sprzedałem Kappę...
Już uchyliłem... 20VT, 2000- 2001, max 50.000km, 100% bezwypadkowa, czarna lub granatowa, z pełnym serwisem, najlepiej z jasnym wnętrzem lub skórką i... takie tam. Generalnie ciężki temat"Wujek_2000" pisze:a może uchylisz rąbka tajemnicy jaka Kappa miałaby to być?"Radicz" pisze:Naprawdę szukam ściśle określonej Kappy, ale póki co kończy się na... niczym

Coraz bliżej jestem Thesisa JTD. Ale to pewnie dopiero na jesieni

Pozdrawiam, Radicz.
P.S. Jestem w stałym kontakcie z nowym właścicielem Kappci i jest mi... lepiej

- Wujek_2000
- Klubowicz
Sprzedałem Kappę...
Thesis JTD? Niezła rozbieżność
albo Kappe 20VT, która jest dynamicznym autkiem albo krowiastego Thesisa ze słabym dieslem coś się nie możesz zdecydować czy dynamika czy ekonomia 

Lancia Kappa 3.0 V6 24V 1995 r.
Sprzedałem Kappę...
No fakt- nie mogę się zdecydować
Tak to jest, jak się nie wie, czego się chce, a dodatkowo człowieka przygniata praca
Od jakiegokolwiek BMW (no może z wyjątkiem M5) wolę mojego "Igreka"
Wciąż szukam- choć niezbyt intensywnie...
Aras, jak tam Kappcia?
Pozdrawiam, Radicz.

Pablo, aż tak zdesperowany nie jestem"Pablo" pisze:Radicz, a nie myślałeś może o czarnym BMW

Wciąż szukam- choć niezbyt intensywnie...

Aras, jak tam Kappcia?

Pozdrawiam, Radicz.
Sprzedałem Kappę...
Świetnie właśnie mnie przywiozła z Zakopca , mam wrażenie jakbym tym autem przejexdził już ze trzy lata , serpentynki w Naprawie ,czy Obidowej, Chabuwce , całkiem fajnie sobie radzi jak na takie auto:)"Radicz" pisze:
Aras, jak tam Kappcia?![]()
idę zaraz ją pogłąskać:P
Landrynka -Y 1,2 16V
zamiast Pasikonika srebrna Santarita:)
zamiast Pasikonika srebrna Santarita:)
Sprzedałem Kappę...
Przeglądajac kappy na autoscoucie znalazłem coś dla Ciebie, tylko przebieg troche większy niz Twoje wymagania bo 80 000 km. Klik"Radicz" pisze:Już uchyliłem... 20VT, 2000- 2001, max 50.000km, 100% bezwypadkowa, czarna lub granatowa, z pełnym serwisem, najlepiej z jasnym wnętrzem lub skórką i... takie tam. Generalnie ciężki temat![]()
![]()
![]()
Coraz bliżej jestem Thesisa JTD. Ale to pewnie dopiero na jesieni![]()
![]()
Pozdrawiam, Radicz.
Ford Fusion 1.4 TDCI
Audi A6 S-line 2.7 T Quattro 265 KM
Alfa Romeo 145 1.6 TS
Audi A6 S-line 2.7 T Quattro 265 KM

Alfa Romeo 145 1.6 TS
Sprzedałem Kappę...
Zapomniałem dodać: tylko sedan!!!"Przemo" pisze:Przeglądajac kappy na autoscoucie znalazłem coś dla Ciebie, tylko przebieg troche większy niz Twoje wymagania bo 80 000 km. Klik

Dzięki za pamięć- szukam dalej

Pozdrawiam, Radicz.
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Sprzedałem Kappę...
Ja bym "nie stawał w miejscu" i skusił się na Thesis JTD. Luxus i wygoda w każdym calu. Jest teraz fajny do sprzedania w Lancia team
P>S> niezapominaj ,że masz już słoneczko z takim NIEZAWODNYM silniczkiem 20 VT

P>S> niezapominaj ,że masz już słoneczko z takim NIEZAWODNYM silniczkiem 20 VT

Coupe i Kle Kle, dwa i cztery JotTeDe 

Sprzedałem Kappę...
Może chodzi o łatwość swapów w razie potrzeby?"tuptus" pisze: P>S> niezapominaj ,że masz już słoneczko z takim NIEZAWODNYM silniczkiem 20 VT![]()
![]()
![]()

2x Kappa LS 2.0 20v '95 & '98 + Thema 2.0 ie 8v '89 + Punto Evo 1.4 MyLife '11
tel. 501-122-517
tel. 501-122-517
- owieczka_m
- Dopiero zaczyna na naszym forum
- Kontakt:
Sprzedałem Kappę...
Jechałam taką Thesis własnie w Lancia Team:) Już wiem że to będzie moj nastepny samochód:) naprawde swietna i wielkośc wcale nie przeszakdza 

owieczka_m
Lancia Lybra Intensa SW 2002r
Lancia Lybra Intensa SW 2002r
Sprzedałem Kappę...
Wujek , cos w tym jest , po buzliwej i cholernie krotkiej " milosci " do Theski , zaczynam powtornie myslec i to powaznie o starej,jeszcze nie zgaszonej i wciaz efektownej kapci i to coupe.
Moj handlaz ma wlasnie takie cudowne cudo , nie za drogo , w spokojnym kolorze,na pokladzie wszystko co tylko w Lanci mozna bylo w owym czasie zamowic , oczywiscie servisy i pierwszy wlasciciel i te wszystkie cuda tez sa na pokladzie .
Zamierzam z Synem pelna relacje napisac o Lanci Thesis 150 koni diesel , mam na razie okolo 180 zdjec przygotowanych , tak przed wypadkiem , jak i po wypadku i remoncie ( lakierowaniu).
Moja nowa milosc ( jezeli kupie to cudko w ogole ) , ma 2,4 litra , a reszte juz wiesz z pewnoscia .Tylko zamim kupie , to najpierw zrobie , jak juz pisalem , pelna relacje.
Rudolf
Moj handlaz ma wlasnie takie cudowne cudo , nie za drogo , w spokojnym kolorze,na pokladzie wszystko co tylko w Lanci mozna bylo w owym czasie zamowic , oczywiscie servisy i pierwszy wlasciciel i te wszystkie cuda tez sa na pokladzie .
Zamierzam z Synem pelna relacje napisac o Lanci Thesis 150 koni diesel , mam na razie okolo 180 zdjec przygotowanych , tak przed wypadkiem , jak i po wypadku i remoncie ( lakierowaniu).
Moja nowa milosc ( jezeli kupie to cudko w ogole ) , ma 2,4 litra , a reszte juz wiesz z pewnoscia .Tylko zamim kupie , to najpierw zrobie , jak juz pisalem , pelna relacje.
Rudolf
Powodzenia - Rudolf