Przeryłem Epera ale nie mogę znaleźć

W mojej jest to numer:"sanchez" pisze:Panowie, gdzie namierzyć w kappie przerywacz kierunków ?
Przeryłem Epera ale nie mogę znaleźć
Normalnie 300, ale widziałem gdzieś na allegro ostatnio za 150 jakiś zamiennik."dzik" pisze:a ile kosztuje i gdzie mozna tanio kupić ????
myslę że dobrym pomysłem bedziwe wyciągnięcie go i pojeżdżenie po sklepach, może trafi sie taki uniwersalny. Ja miałem taki przypadek z przekażnikami wentylatorów, w intercarsie mi powiedzieli 20 zl w innych sklepach jeszcze wiecęj, ale j głupi mówiłem że to do Lanci, poszedłem do sklepu jakiegoś małego i dostalem za 9 zł i działa do dziś"dzik" pisze:150 ?????? za pier....przekźnik - myślałem ze troche tańsze te czesci bedą.....
a w intercarsie ??? albo w dexx ???
Ja kupiłem za 10 zł"Radicz" pisze:Za jakieś 5 PLN kupisz od kogoś, kto sprzedaje Kappę na części![]()
Pozdrawiam, Radicz.
Wiele razy pisałem że po rozebraniu przerywacza trzeba w nim polutować złączki na płytce drukowanej. Wskazana ostrożność i dokładność. Działa w większości przypadków i nie potrzeba żadnych patyczków"dzik" pisze:ehhheeeee działa !!!!
coprawda chwilowo bo wsadziłem tam patyczek ale kierunki sa acz nie ma awaryjnych......
teraz oczywiscie centralka została do roboty bo nie zamyka od strony kierowcy - koledzy czy mozecie podełac mi zdjecia jak sie odpina boczek w dzwiach (na mojej przegladarce nie pokazuja sie zdjecia bo taki temat z boczkami juz był robiony i ładni pokazany na zdjeciach) bede bardzo wdzieczny
PS.
kapiszon=zazdrość sasiadów......
czy chodzi o polutowanie stykow zaznaczonych na zdjeciu?Wiele razy pisałem że po rozebraniu przerywacza trzeba w nim polutować złączki na płytce drukowanej. Wskazana ostrożność i dokładność. Działa w większości przypadków i nie potrzeba żadnych patyczków