Lybra - dzwięki w kabinie
Witam chciałem Was zapytać o to czy w Waszych Librach występują skrzypienia tapicerki lub deski wewnatrz kabiny? W mojej od jakiegos czasu co jakis czas ozdywa sie DENERWUJĄCE mnie skrzypienie dobiegające z miejsca gdzie konczy sie deska rozdzielcza i zaczyna lewy lub prawy słupek, jak z tym walczyć/ Pozdrawiam
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Nie.
Masz auto po dzwonie?
Masz auto po dzwonie?
Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat

Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?

Był malutki ale dobrze naprawiony, własciwie to tylko naprawa blacharska lewego błotnika,nie sadze zeby to była główna przyczyna ale moze... ten dzwiek pojawia sie sporadycznie np po długim staniu na słoncu i jest cichy ale denerwujacy pozdrawiam
-
- Klubowicz
- Imię: Marek
- Kontakt:
U mnie strasznie trzeszczy. Z deski rozdzielczej, bocznych slupkow, obu przednich drzwi, z bagaznika, a najbardziej denerwujacy jest straszny trzask z prawego tylnego slupka podczas przejezdzania np. przez torowisko. Cos strasznego i nie moge zlokalizowac przyczyny. Poza tym, jak samochod sie nagrzeje albo oziebi znacznie, wtedy natezenie skrzypienia i trzaskow sie podwaja.
pzdr,
m
pzdr,
m
A u mnie trzeszczy schowek pasazera
A dokladnie to najprawdopodobniej jego zawiasy.

Lybra 1,8 - już nie 

- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
U mnie nie trzeszczy, ale denerwuje mnie to, że klapa schowka jes delikatnie źle spasowana. Co ciekawe, takie spasowanie widziałem w wiekszej ilości Lybr... Mówimy może o milimetrze..."kubi2" pisze:A u mnie trzeszczy schowek pasazeraA dokladnie to najprawdopodobniej jego zawiasy.
Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Nat

U mnie tez klapa schowka zle spasowana
Co do trzeszczenia to tylko podlokietnik mi trzesczy, albo jego okolice.

- Prometeo
- Forumowicz/ka
- Imię: Wiesław
- Kontakt:
Niestety włoskie samochody z wyjatkiem najnowszych modeli mają tą bolączkę z trzeszczeniem, plastyk zbyt słabej jakości i za wiele. Ale mimo wszystko msjś duszę.
w lybrze skrzypi? jesteście pewni, że na 100 % nie było "dzwona"? bo plastiki są przecież na bardzo dobrym poziomie. Przynajmniej u mnie - cichutko 
pozdrawiam i życzę powodzenia w odnalezieniu "świerszcza"

pozdrawiam i życzę powodzenia w odnalezieniu "świerszcza"
--------------------------------------------------------
Lybra SW 1.8, Y 1.4
Lybra SW 1.8, Y 1.4
podłokietnik to chyba standard ... u mnie jak podnoszę to skrzypi jak wrota do stodoły :] acha - i jeszcze mi brzęczy jakis plastik przy prawym przednim głośniku... muszę to sprawdzić..."Bonk" pisze:U mnie tez klapa schowka zle spasowana![]()
- teemka
- Forumowicz/ka
u mnie też cisza- osobiście to lybre uważam za jedno z lepiej spasowanych aut jesli chodzi o plastiki i podobne sprawy.. Natomiast jesli chodzi o ten podłokietnik...- a czego tu sie spodziewać przy skórze??:) Co prawda w wkiękrzości była montowana alcantara ale ta zatrzeszczec też musi:)
WŁOSZKI W POSIADANIU: ALFA 147 BY ZENDER 180KM / ALFA ROMEO 166 2.4 JTDM 20V 175KM
LANCIA LYBRA SW 2.4JTD 150KM (Emblema) / LANCIA LYBRA SW 1.9JTD 115KM (Intensa)
Szukasz części do Lancii Lybry? Napisz!
LANCIA LYBRA SW 2.4JTD 150KM (Emblema) / LANCIA LYBRA SW 1.9JTD 115KM (Intensa)
Szukasz części do Lancii Lybry? Napisz!