Jak mnie Aras przygarnie to też dojade-Tadzik chyba też będzie"Aras" pisze:3 - ja:D(aras)

Moderatorzy: ciociaE, andrzej1
Jak mnie Aras przygarnie to też dojade-Tadzik chyba też będzie"Aras" pisze:3 - ja:D(aras)
Drugą stroną ja się zajmę."Aras" pisze:w jedną strone moge cie przygarnoć bo potem zostaje w kraku
"marmal" pisze:Drugą stroną ja się zajmę."Aras" pisze:w jedną strone moge cie przygarnoć bo potem zostaje w kraku
Jak lista to lista:"strang" pisze:Jak mnie Aras przygarnie to też dojade-Tadzik chyba też będzie"Aras" pisze:3 - ja:D(aras)
Marco! rozumiem twoje poczucie humoru"marco" pisze:"marmal" pisze:Drugą stroną ja się zajmę."Aras" pisze:w jedną strone moge cie przygarnoć bo potem zostaje w kraku
ups !
Spoko , spoko Marmal - widze ,że rychtuje się ładny spot pełen zacnych osobistości - szkoda ,że dopadla mnie grypa."marmal" pisze:Marco! rozumiem twoje poczucie humoru"marco" pisze:"marmal" pisze:Drugą stroną ja się zajmę."Aras" pisze:w jedną strone moge cie przygarnoć bo potem zostaje w kraku
ups !Ale nic z tych rzeczy. Pozdrawiam
Jerzy przybywaj o tejlancia1969 pisze:"Taz" pisze:Plaza, niedziela, godz 14, lista obecności: