"Marcin" pisze:Ja bede na 90%.. 10% to tak na wszelki niewielki.
PS. Tony ja mam szkołe na gładkiej i zawsze po zakonczeniu i rozpoczęciu wpadamy do "marylexu"
Ale w dzień? Ja pracuje 22*00---7*00
Moderator: Wilkin
"Marcin" pisze:Ja bede na 90%.. 10% to tak na wszelki niewielki.
PS. Tony ja mam szkołe na gładkiej i zawsze po zakonczeniu i rozpoczęciu wpadamy do "marylexu"
A może to nie głupi pomysł ? Co wy ludzie na to ?"tony" pisze:Tak sobie pomyślałem:Motel Marylex w okolicy Łopuszańska róg al.Krakowska.
Jest spora powierzchnia parkingowa na ok 30aut,teren zamknięty,jest restauracja,pub.Oczywiście nie trzeba brać pokoi,ale jeżeli będzie ktoś z poza mazowieckiego.....pracuje tam i mogę coś małego zorganizować:)
Nie powinno być również problemu z wywieszeniem banneru LKP na czas spotu:)
Co do zadymienia-w pubie nie jest źle,restauracja o tej porze jest całkiem pusta.Jest też ogródek letnio-zimowy.
Dobra poprawiam ankietę"arkashka" pisze:Czemu nie? Nawet mam bliżej niż do "Baryłki"
Pisz do reprezentantów w terenie. Kiedyś mieli..."Ubiq" pisze: A skąd będziemy mieli banner ?
Hmmm... hmm... no Tony coś o nim mówił. Może on coś wie ?"grzole" pisze:Pisz do reprezentantów w terenie. Kiedyś mieli..."Ubiq" pisze: A skąd będziemy mieli banner ?
No nie wypadało mi inaczej postąpić"tony" pisze:Tak spotkaliśmy się:)Nawet mnie wpuściłeś przed siebie:)THX
"Ubiq" pisze:Hmmm... hmm... no Tony coś o nim mówił. Może on coś wie ?"grzole" pisze:Pisz do reprezentantów w terenie. Kiedyś mieli..."Ubiq" pisze: A skąd będziemy mieli banner ?
Grzole będziesz na spocie ?