Lybra - Zmieniarka
- Art92
- Klubowicz
- Imię: Artur
Lybra - Zmieniarka
czy jest mozliwe ze w samochodzie jest kabel od zmieniarki a samej zmieniarki nie ma?dodaję ze w bagazniku nie ma tego pudla jak w innych lybrach ze zmieniarkami.
VW Sweter 1.9 TDi. Od czasu do czasu ujeżdżam Chevrolet Cruze 1.6
Lybra - Zmieniarka
tak, zmieniarka to była opcja. a kabel jest w standardzie 

- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Lybra - Zmieniarka
j/w u letnika.
to własnie pytanie, a takze następne, które chcesz zadać- padały wielokrotnie, więc najłatwiej Ci będzie poszperac w archiwum, za pomocą opcji "Szukaj"
to własnie pytanie, a takze następne, które chcesz zadać- padały wielokrotnie, więc najłatwiej Ci będzie poszperac w archiwum, za pomocą opcji "Szukaj"
Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat

Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?

Lybra - Zmieniarka
zajrzyj na tą część forum. tam się dowiesz prawie wszystkiego - szczególnie popatrz na posty Simona - on ma podobny model samochodu.
a to znana przypadłość przy sprzedaży tych samochodów - ktoś sprzedaje oddzielnie samochód oddzielnie zmieniarkę.
teraz na allegro jest kilka sztuk zmieniarek do twojej lybry.
a to znana przypadłość przy sprzedaży tych samochodów - ktoś sprzedaje oddzielnie samochód oddzielnie zmieniarkę.
teraz na allegro jest kilka sztuk zmieniarek do twojej lybry.
Lybra SW LX 2.4 JTD
fotoblog
fotoblog
Lybr Sw bez zmieniarki
Mam ten sam problem.
Sprowadzona - swieżutka, dobrze wyposażona Lybra Sw 2,4jtd - NAVIgacja, ASR, naturalna skóra, alu 16 i ...................fabrycznie brak zmieniarki.
Ale, jak na szybko zajrzałem do luku gdzie powinna byc zmieniarka (czytnik NAVIgacji jest) nie zauwazyłem dodatkowego okablowania. Chyba ze rozbiore cały boczek - jest ukryta.
podobnie z głosnikami w części bagażowej KOMBI - brak głosników i okablowania.
A system mam BOSE ?
Czy da sie poprowadzic kabel od radia (ICS) do zmieniarki - te są na allegro.
Sprowadzona - swieżutka, dobrze wyposażona Lybra Sw 2,4jtd - NAVIgacja, ASR, naturalna skóra, alu 16 i ...................fabrycznie brak zmieniarki.
Ale, jak na szybko zajrzałem do luku gdzie powinna byc zmieniarka (czytnik NAVIgacji jest) nie zauwazyłem dodatkowego okablowania. Chyba ze rozbiore cały boczek - jest ukryta.
podobnie z głosnikami w części bagażowej KOMBI - brak głosników i okablowania.
A system mam BOSE ?
Czy da sie poprowadzic kabel od radia (ICS) do zmieniarki - te są na allegro.
LYBRA SW 2,4jtd INTENSA
(już ex LYBRA SW 2,0 / 20V Bi-Power NAVI / Tiptronic
(ex DEDRA SW 1,6/16V Bi-Power 1998)
(już ex LYBRA SW 2,0 / 20V Bi-Power NAVI / Tiptronic
(ex DEDRA SW 1,6/16V Bi-Power 1998)
Lybra - Zmieniarka
Bose poznasz po tym, że na kratkach głośników w drzwiach jest srebrna plakietka z napisem BOSE. Nie sposób jej nie zauważyć. W standardzie nie było głośników w tylnej półce, mimo że są tam kratki. Są 4 sztuki w kazdych drzwiach, wysokotonówki w przednich drzwiach, subwoofer w prawym boczku ( w półce w sedanach ). Kabel da się pociągnąć acz trzeba się troszkę nagimnastykować żeby go ukryć. Co do kabla czy był w standardzie... nie jestem do końca pewien. Widziałem wiele Lyber bez zmieniarki i bez kabla. Kabel powinien być widoczny bez zdzierania połowy tapiceki, aczkolwiek może ktoś go gdzieś zawinął. U mnie leżał jak byk w bagażniku.
Lybra - Zmieniarka
gdzieś na forum "kartonik" montuje (fotorelacja) jeszcze w swojej starej lybrze odtwarzacz mp3 (w opcji szukaj "mp3") a końcówkę podpina do ISC kostką mini-iso. tam podepniesz swoją zmieniarkę.
generalnie w szukaj: "zmienairka + lybra" całkiem sporo dostaniesz.
generalnie w szukaj: "zmienairka + lybra" całkiem sporo dostaniesz.
Lybra SW LX 2.4 JTD
fotoblog
fotoblog
Lybra - Zmieniarka
jak odkręcisz ten welurowy panel w bagazniku to za stelażem do mocowania navi/cd/półeczki jest kabel do zmieniarki. U mnie były wtyczki zawiniete w gąbkę, żeby nie stukały.