Ściganie Młodego
Moderatorzy: matis1906, topcio, Energetyk
-
- Klubowicz
- Imię: Paweł
Ściganie Młodego
Chciałem od Młodego kupić tą Dedre, ciągle przekładał termin spotkania, aż pewnego dnia przestał się odzywać. Coś kiedyś słyszałem że sprzedaje auta ponieważ wyjeżdża za granicę, ale miał po roku wrócić z INTEGRALKĄ
.

---------------------------------------------------------------------------
DEDRA 2.0 i.e 8v 1991, Lancia Kappa Coupe 2.0 220KM 1999, Lancia Thesis 3.2 V6 230KM 2007, Alfa 159 1.9JTD 150KM 2008, Alfa 166 2.4JTD 140KM 2002r Afla 147 1.9JTD 150KM 2003, Fiat Ulysse 2,2 130KM 2005
DEDRA 2.0 i.e 8v 1991, Lancia Kappa Coupe 2.0 220KM 1999, Lancia Thesis 3.2 V6 230KM 2007, Alfa 159 1.9JTD 150KM 2008, Alfa 166 2.4JTD 140KM 2002r Afla 147 1.9JTD 150KM 2003, Fiat Ulysse 2,2 130KM 2005
Ściganie Młodego
no więc tak - byłem tam u niego, przed blokiem piękny Ypsilon Nuova bicolor, niestety nikogo nie zastałem w domu - od razu mówię że telefonu nie miałem, nie awizowałem się wcześniej ale to były święta więc liczyłem że zastanę - temat ciągle aktualny, jak ktoś mi poda telefonamiary na Młodego to spróbuję jeszcze raz przy okazji ... chyba że koledzy z Lublina się kopytną sami - jeśli tak to proszę o uprzedni kontakt ze mną 

Pepe le Pew
Lybra SW 2.4 jtd / była Thema i.e. turbo i 2x Delta II HPE 1.8 GT
Lybra SW 2.4 jtd / była Thema i.e. turbo i 2x Delta II HPE 1.8 GT
Ściganie Młodego
Tata Młodego zmienił k 3.0 na bicolorkę? Młody ma teraz ponoć biemdabliu."pew" pisze:no więc tak - byłem tam u niego, przed blokiem piękny Ypsilon Nuova bicolor,
2x Kappa LS 2.0 20v '95 & '98 + Thema 2.0 ie 8v '89 + Punto Evo 1.4 MyLife '11
tel. 501-122-517
tel. 501-122-517
Ściganie Młodego
Z tego co sprawdzał Artur G. to Kappa dalej figuruje pod adresem Młodego
no i beema
Jednak przesiadka z gabarytu Kappy do Ypsilona to spore wyzwanie.

Pozdrawiam Pablo
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Ściganie Młodego
Kappa i Bemka i Integralka... :] tylko nie jest jeszcze zarejstrowana.
Co do Pchojaka cos sie umawiales umawiales i nigdy nie mogles sie umowic.. wiec juz nie oczerniaj ze dzwoniles i termin byl przekladany bo bylam swiadkiem spotkan i telefonow w sprawie lanci i jakos nigdy nie zadzwoniles.
Moze cie zabolalo ze mlodsza od ciebie osoba zostala reprezentantem regionu.
Ja tu jestem bezstronna..! Kapiszon jest na sprzedaz za jakies grosze. Licznik zostal w niej zamkniety. I wszystko poszlo do generalnego remontu na garwolinskiej ponownie zostal zamkniety i czeka na kupca.
Dederka zostala sprzedana.
Co do pieniazkow to nie wiem jak kto komu ale z tego co pamietam (jeszcze z rozmowy z Maciejem) to jakims 2 Paniom byl winnien oddac pieniazki.
Co do flag i kalendarzy, od dawna zapakowane byly i sa, ale jak to Macius nie wyslal. Co do pieniazkow to musicie czekac az on wroci.
flagi moge ja dac bo walaja sie mi po piwnicy.
Zapakowane wiec nie zniszczone.
Pozdrawiam. A administrator powinien raczej wykasowac dane.
Osobiste i adres rodziny Mlodego, jak zalatwia jakis policjancik to niech pisze na priv.
Pew oj Pew Pew.. bylo podac szczegoly a oddalabym Ci gadzety, a Ty pojechales w ciemno..
Ps.
Integralka jest robiona na jakas a grupe i na sprzedaz tak jak bemka.
Jak dostanie przepustke to przypilnuje zeby sie u Was pojawil i powyjasnial.
Pozdrawiam
To moj pierwszy i ostatni post, poniewaz nie chce byc mieszana w Wasze sprawy.. Niech ktos z lublina podskoczy to dostanie gadzety a z pieniazkami to juz mlody zalatwi jak wroci.
Ps. Kapa jest za 9 tys jak pamietam.. Po generalnym remoncie.
Co do Pchojaka cos sie umawiales umawiales i nigdy nie mogles sie umowic.. wiec juz nie oczerniaj ze dzwoniles i termin byl przekladany bo bylam swiadkiem spotkan i telefonow w sprawie lanci i jakos nigdy nie zadzwoniles.
Moze cie zabolalo ze mlodsza od ciebie osoba zostala reprezentantem regionu.
Ja tu jestem bezstronna..! Kapiszon jest na sprzedaz za jakies grosze. Licznik zostal w niej zamkniety. I wszystko poszlo do generalnego remontu na garwolinskiej ponownie zostal zamkniety i czeka na kupca.
Dederka zostala sprzedana.
Co do pieniazkow to nie wiem jak kto komu ale z tego co pamietam (jeszcze z rozmowy z Maciejem) to jakims 2 Paniom byl winnien oddac pieniazki.
Co do flag i kalendarzy, od dawna zapakowane byly i sa, ale jak to Macius nie wyslal. Co do pieniazkow to musicie czekac az on wroci.
flagi moge ja dac bo walaja sie mi po piwnicy.
Pozdrawiam. A administrator powinien raczej wykasowac dane.
Osobiste i adres rodziny Mlodego, jak zalatwia jakis policjancik to niech pisze na priv.
Pew oj Pew Pew.. bylo podac szczegoly a oddalabym Ci gadzety, a Ty pojechales w ciemno..
Ps.
Integralka jest robiona na jakas a grupe i na sprzedaz tak jak bemka.
Pozdrawiam
To moj pierwszy i ostatni post, poniewaz nie chce byc mieszana w Wasze sprawy.. Niech ktos z lublina podskoczy to dostanie gadzety a z pieniazkami to juz mlody zalatwi jak wroci.
Ps. Kapa jest za 9 tys jak pamietam.. Po generalnym remoncie.
Ściganie Młodego
16 maja 2007 roku?"Pablo" pisze:No proszę Młody zmienił płeć![]()
![]()

"Ksiezniczka
Dopiero zaczyna na naszym forum
Pozdrawiam D1
Kontakt: 783 390 662

Kontakt: 783 390 662

- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Ściganie Młodego
Skoro byłaś świadkiem spotkań i telefonów to jak mógł nigdy nie dzwonić i nigdy nie mógł umówić? Ot, pokrętna logika"Ksiezniczka" pisze:Co do Pchojaka cos sie umawiales umawiales i nigdy nie mogles sie umowic.. wiec juz nie oczerniaj ze dzwoniles i termin byl przekladany bo bylam swiadkiem spotkan i telefonow w sprawie lanci i jakos nigdy nie zadzwoniles.

"Ksiezniczka" pisze:Ja tu jestem bezstronna..!

Jako bezstronna osoba powinnaś napisać tak, jak było- powinien oddac pieniądze, które im ukradł pod pozorem dostarczenia gadżetów."Ksiezniczka" pisze:Co do pieniazkow to nie wiem jak kto komu ale z tego co pamietam (jeszcze z rozmowy z Maciejem) to jakims 2 Paniom byl winnien oddac pieniazki.
Biedaczysko!"Ksiezniczka" pisze:Co do flag i kalendarzy, od dawna zapakowane byly i sa, ale jak to Macius nie wyslal.
Niestety musimy. No chyba, że któraś z okradzionych przez niego osób poprosi o ich zwrot jego rodzinę, która jak widać ma się całkiem dobrze."Ksiezniczka" pisze:Co do pieniazkow to musicie czekac az on wroci.
łaskawco! Nie obiecuj tylko pakuj i wysyłaj. Choćby na adres prezesa LKP."Ksiezniczka" pisze:flagi moge ja dac bo walaja sie mi po piwnicy.
Bo kłamstw o treści "już wysyłam" "już wysłałem" "mogę wysłać" to nam twój kolega zaserwował już wystarczająco wiele.
Proszę proszę, prawdziwa księżniczka i taki konfidencjalny ton wobec nieznanej sobie osoby? A może księżniczka powinna włączyć myślenie i samemu zaproponować, że odda właścicielom to, co ich? Nie wpadłaś na to, by zaproponować zwrot cudzej własności? Nasze monity nic nie dawały."Ksiezniczka" pisze:Pew oj Pew Pew.. bylo podac szczegoly a oddalabym Ci gadzety, a Ty pojechales w ciemno..
Liczymy na to, choć już obietnic (m.in. powyjaśniania, ale i oddania pieniędzy) było zbyt dużo."Ksiezniczka" pisze: Ps.
-------------------------------------------------------------
Mnie fascynuje nie tyle fakt oszustwa dokonanego przez Młodego "Maciusia", ale to, że ani on, ani niejaka księżniczka nie odczuwają najmniejszego wstydu wobec tego, co zrobił.
Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat

Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?

Ściganie Młodego
Widzę, że nie tylko ja chciałem kupić to auto"pchojak" pisze:Chciałem od Młodego kupić tą Dedre, ciągle przekładał termin spotkania, aż pewnego dnia przestał się odzywać. Coś kiedyś słyszałem że sprzedaje auta ponieważ wyjeżdża za granicę, ale miał po roku wrócić z INTEGRALKĄ.

Do dziś mam drgawki jak sobie przypomnę

605-365-315 od świtu do zmierzchu 

Ściganie Młodego
dołączam się"Pablo" pisze:stawiam oficjalny wniosek o degradację."strang" pisze: Młody zwinął także flagi klubowe sztuk 3 oraz kalendarze scienne. Miał wysłać pół roku temu na mój adres, ale sciemniał jak zwykle że paczka wróciła-od tego czasu nie odpowiada na gg, ale faktycznie często się tam pojawia.
----------------------
Rado
Zeta 2.1TD
0506 009 657
----------------------
Rado
Zeta 2.1TD
0506 009 657
----------------------
Ściganie Młodego
myślę ze degradacja to będzie dobry ruch"rado" pisze:dołączam się"Pablo" pisze:stawiam oficjalny wniosek o degradację."strang" pisze: Młody zwinął także flagi klubowe sztuk 3 oraz kalendarze scienne. Miał wysłać pół roku temu na mój adres, ale sciemniał jak zwykle że paczka wróciła-od tego czasu nie odpowiada na gg, ale faktycznie często się tam pojawia.
Landrynka -Y 1,2 16V
zamiast Pasikonika srebrna Santarita:)
zamiast Pasikonika srebrna Santarita:)
- Artur G.
- Klubowicz
- Imię: Artur
- Kontakt:
Ściganie Młodego
Jak dostanie przepsutkę?
a co w ZK przebywa? z tego co wiem to "we wojsku" wypuszczaja na wekendy, nie trzymają jak kiedys miesiącami.!!!
a tak wogóle to szkoda gadać! hmm.
czas wybrac reprezentanta na lubelszczyźnie (nawet mam swojego kandydata)
a co w ZK przebywa? z tego co wiem to "we wojsku" wypuszczaja na wekendy, nie trzymają jak kiedys miesiącami.!!!
pozdrawiam, Artur
Kappa była przez 56 m i 14 dni.
Dedra była przez 28 m i 13 dni
Alfa 156 1.8 TS była - 26 m i 5 dni
Jaguar X-type 3.0 V6 awd był 40 miesięcy
Lancia Lybra sedan 1.6 była ponad 4 lata
była:
Delta III 1.4 150 KM przez 9 lat
Kappa była przez 56 m i 14 dni.
Dedra była przez 28 m i 13 dni
Alfa 156 1.8 TS była - 26 m i 5 dni
Jaguar X-type 3.0 V6 awd był 40 miesięcy
Lancia Lybra sedan 1.6 była ponad 4 lata
była:
Delta III 1.4 150 KM przez 9 lat
Ściganie Młodego
511 049 088 dzwoncie a dostaniecie flagi i te 30zl....natko Ksiezniczka zna pewa osobiscie wiec uwazaj na slowa.. Ksiezniczki nie mieszac do niczego, napisala wyjasnienie.
macie numer zadzwoncie.
I udzielac powinni sie niby oszukani, czyli 3 osoby a nie ludzie i pies.
macie numer zadzwoncie.
I udzielac powinni sie niby oszukani, czyli 3 osoby a nie ludzie i pies.
Dedra 2.0 TDS
Ściganie Młodego
Z przepustkami to święte słowa Arturze, coś podejrzanie to zabrzmiało..."Artur G." pisze:Jak dostanie przepsutkę?
Kogo sugerujesz na reprezentanta? Jest Was kilku aktywnych w regionie (choć zarazem dalej nie znasz się osobiście z obywatelem Piszczykiem ze swojego miasta

2x Kappa LS 2.0 20v '95 & '98 + Thema 2.0 ie 8v '89 + Punto Evo 1.4 MyLife '11
tel. 501-122-517
tel. 501-122-517
Ściganie Młodego
"niby oszukani", jak to ładnie brzmi ..."Młody" pisze:I udzielac powinni sie niby oszukani,
Czy tylko ja mam wrażenie, że tych osób jest zdecydowanie więcej."Młody" pisze:czyli 3 osoby a nie ludzie i pies.
PS. Naprawdę się dziwię, że młody ma nadal status klubowicza ...
Krzysiek
V6
V6