Też kiedyś widziałem kappe jako taxi, w kolorze ciemnozielonym w stolicy.
A dziś niestety mijała mnie na Marynarskiej uszkodzona kappa w kolorze niebiesko-rządowym, miała poobijany zderzak z przodu, a z tyłu zderzak i klapę przywiązaną sznurkami
Srebrna Lybra SW widziana dzis obok KWK Marcel w Marklowicach, a za kierą jakaś pani oraz czerwony Y na niemieckich numerach widziany na rondzie obok Mc Donald'u, za kierą facet
W piatek 12.09.08 Lancia Kappa SW z tablicami EL wylot z Wolsztyna na Zielona Góre...
Godzine pozniej Kappa SW z tablicami FG w centrum Zielonej Góry(stała na przystanku autobusowym-nie znam ZG wiec nie wiem co to byla za ulica)...
W sobote Lybra 2.4 JTD z tablicami FZ na osiedlu obok uniwerku w ZG...
zajeżdżam sobie wczoraj popołudniu na Goleszowską pod siedzibę Citka i na parkingu stoi srebrna Lybra SW 1.9jtd. Myślę sobie - zaparkuję obok i zapodam kalendarzyk . No to zaparkowałem i widzę że ktoś mnie uprzedził - kalendarzyk tkwi za szybą - konkurencja już się robi
Pepe le Pew
Lybra SW 2.4 jtd / była Thema i.e. turbo i 2x Delta II HPE 1.8 GT
Kolejne 2 kappy
ciemno-niebieska zaparkowana nieopodal C.H "Sawko" w Białej Podlaskiej ok. 11:30
Duga srebrna na ulicy Krzywej w Białej Podlaskie ok godziny 11:45 pozdrawiam kierowców