Ale zeby nie bylo latwo, to tlucze mi przy skreconych kolach w lewo. Jak przejezdzam nierownosci w prawo nie slychac odglosow. Na prosto tez nie.
Wiec moze wahacz??? Ale ma 50 kkm... Stabilizator tez nie, bo te odglosy znam

dzieki, pozdro
mp
Wizytę u mechanika. Tutaj nikt szkalnej kuli raczej nie ma - i po Twoim opisie nikt nie da Ci przecież rzetelnego opisu usterki - to byłoby tylko gdybanie i nic więcej.kartonik pisze: Co zasugerujecie???
A jakie objawy sa tego? Bo tluczenie jest ewidentnie tylko przy przejezdzaniu przez nierownosci i TYLKO przy skreconych kolach w lewo. Zadnych innych oznak podczas jazdy na wprost, a nawet przy skreconych kolach w prawo. Ale moze i przegub...STOD pisze:A przegób????????
Pierwsze słysze żeby uszkodzone końcówki drążków przenosiły się na kierownicę. U mnie w każdym razie nie było takiego objawu.kartonik pisze:Magik rzekl: wahacz. Ale jeszcze nie rozbieralem. Koncowki drazkow odrzucilem, bo ich uszkodzenie przenosi sie na kierownice, a takich objawow nie bylo. Stabilizator tez nie, bo to zupelnie inne efekty glosowe. Rozbiore po niedzieli, to dam znac, ale chyba jednak wahacz.
Ale TRW za 280 czy 380 zl??? Bo ja mam wycene na TRW rozniaca sie o 100 zljaro1959 pisze: Założyłem również TRW - ciekawe ile wytrzymają na naszych drogach.
A gdzie kupujesz???Bo ja w zeszłym roku kupiłem TRW po 240pln/szt???kartonik pisze:Ale TRW za 280 czy 380 zl??? Bo ja mam wycene na TRW rozniaca sie o 100 zljaro1959 pisze: Założyłem również TRW - ciekawe ile wytrzymają na naszych drogach.Ciekawostka...