MTMoto Show 2009 24-25.10 Warszawa

Zloty i spotkania

Moderator: wujekp

MTMoto
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

MTMoto Show 2009 24-25.10 Warszawa

Post autor: MTMoto » 06 paź 2009, 17:04

Zapraszamy Was na największe wydarzenie motoryzacyjne tego roku - MTMoto Show 2009!
Największy w kraju i najciekawszy zarazem event, który swoim rozmachem i elektryzującymi atrakcjami zapewni wrażenia nie tylko fanom motoryzacji.
Impreza odbędzie się w dniach 24-25 października 2009 w Warszawie.
Miejscem Targów jest liczący 10.000 m kw, najnowocześniejszy obiekt wystawienniczy w stolicy - hala MTPolska.

Obrazek

Zobaczyć będzie można między innymi :

- Najlepsze i najciekawsze samochody po tuningu z Polski i Europy
- Wielki finał Wojny Północ-Południe >http://www.wojnapp.pl
- Najgłośniejsze samochody z Polski i Europy - finał dbDrag Polska
- Klasyki motoryzacji
- Samochody sportowe, wyścigowe i rajdowe
- Najciekawsze ciężarówki po tuningu

A poza tym :

- Fuel Girls - www.fuelgirls.pl najgorętsze dziewczyny, które zna cały motoryzacyjny świat! Gumball, Sema, PTM, a teraz tylko na MTMoto !
- Samochody RC
- Modele po tuningu
- Airbrush
- Pinstriping
- Bodypainting
- Wybory Miss Moto
- Lowrider Show
- Pokazy tańca

I wiele, wiele innych! To wszystko czeka na Was w samym centrum kraju już w ostatni weekend października.

Bilety, w cenie 25zł, do kupienia poprzez formularz znajdujący się na stronie www.MTMoto.com/bilety oraz na miejscu, w dniu imprezy. Chcesz wygrać cenne nagrody od firmy JBL? Kup bilet już dziś i odpowiedz na proste pytanie konkursowe. Szczegóły: www.MTMoto.com/konkurs

Serdecznie zapraszamy na największe wydarzenie motoryzacyjne roku 2009!

UWAGA!
Masz ciekawy samochód? Chciałbyś pokazać go na MTMoto Show? - Kliknij

Więcej na www.MTMoto.com

Awatar użytkownika
Bianco
Klubowicz
Klubowicz

Odp: MTMoto Show 2009 24-25.10 Warszawa

Post autor: Bianco » 06 paź 2009, 21:27

Ja już zarezerwowałem bilety internetowo.
Tomek Obrazek
Teraz: Lancia Lybra 2,4 JTD 150 KM Blue Nicole
Było: AR 156 1,8 TS '00 Bianco Polare 144 KM
AR 146 1,6 Boxer 103 KM Alfa Rosso
AR 146 1,4 TS 103 KM Blue Cosmo

Awatar użytkownika
Nat
Klubowicz
Klubowicz
Kontakt:

Post autor: Nat » 07 paź 2009, 12:26

Postaramy się być :)
Pozdrawiam
Nat
Obrazek + Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske? ;)

Awatar użytkownika
tomek
Klubowicz Wspierający
Klubowicz Wspierający
Imię: Tomek
Kontakt:

Post autor: tomek » 08 paź 2009, 10:09

Dziekujemy za zaproszenie.
: yesyes :
Tomek
Obrazek
Obrazek- tyle palił mój Passat do 194 tys. - przestałem uzupełniać tankowania :(

Awatar użytkownika
ania
Klubowiczka
Klubowiczka

Post autor: ania » 08 paź 2009, 10:20

Nie w moim stylu taka impreza ale moi rodzice blisko mieszkają więc może w niedziele będę. Dzięki za info :D

Awatar użytkownika
Nat
Klubowicz
Klubowicz
Kontakt:

Post autor: Nat » 14 paź 2009, 22:25

Zgłosiłem Integralkę i...

Odpowiedź:

"Gratulacje! Dzięki pracy włożonej w "budowę" swojego samochodu, już 24-25 października będziesz mógł stanąć w szranki z najlepszymi furami z całej Polski i rywalizować z nimi o maksymalnie atrakcyjne nagrody.

Wszystko to podczas największej halowej imprezy motoryzacyjnej w kraju - MTM Moto Show w Warszawie. A tam, oprócz Wielkiego Finału WPP cała masa innych atrakcji, takich jak finały polskie dB Drag, innowacyjna strefa bezpiecznej jazdy, bodypainting, airbrush, customowe ciężarówki, najlepsze tuningowe kąski prosto z TuningCup.Cz oraz Carstyling.hu. A wszystko to okraszone pokazami najbardziej stuningowanych lasek na świecie - Fuel Girls, oraz naszych wojennych petard - War Girls. Dziewczyny będą rywalizować o miano Miss MTM Moto Show, prezentując Wam swoje niebywałe wdzięki podczas 4 pokazów.

Samochody na halę należy wprowadzić w piątek, 23 października. Bramy otwarte będą od 17 do 24 i w tych godzinach należy się zainstalować pod dachem. Stawiamy na wystawki! Najlepsze zostaną nagrodzone. Jeśli potrzebujecie prądu na waszym stosiku, poinformujcie nas o tym w odpowiedzi na tego maila. Cena energii to 50 zł za dobę.

Jako, że staramy się stworzyć Wam maksymalnie komfortowe warunki podczas MTM Moto Show, potrzebujemy "konkretnego" potwierdzenia Waszego przyjazdu na MTM. Ostateczny termin przesyłania potwierdzeń mija w niedzielę, 18.10 o godzinie 20.

Lokalizacja hali - Warszawa ul. Marsa 56c

Pozdrawiam
Kacper"

Co prawda impreza raczej nie dla starego poloneza ze zdawna zapomnianą radową historią, ale może jednak w to wejść?
Czy znalazłby się ktoś, kto by mi pomógł (w sensie, że wystawił tę integralkę razem ze mną? Sam nie dam sobie rady czasowo i organizacyjnie.
Każda pomoc mile widziana :!:
Pozdrawiam
Nat
Obrazek + Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske? ;)

Awatar użytkownika
Bianco
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: Bianco » 15 paź 2009, 1:08

Nat, ja się tam wybieram w niedzielę, i tylko w niedzielę. Jeśli mi praca pozwoli, a będę o tym wiedział dopiero tydzień przed terminem. Jeśli jednak w jakiś sposób moja pomoc się przyda, to pomogę. Bądźmy w kontakcie tuż przed imprezą.
Tomek Obrazek
Teraz: Lancia Lybra 2,4 JTD 150 KM Blue Nicole
Było: AR 156 1,8 TS '00 Bianco Polare 144 KM
AR 146 1,6 Boxer 103 KM Alfa Rosso
AR 146 1,4 TS 103 KM Blue Cosmo

ODPOWIEDZ

Wróć do „::: Zloty i spotkania :::”