29.11.2009. Chochołowy Dwór. Zapraszamy Kraków i okolice !!!
Moderator: wujekp
Odp: 29.11.2009. Chochołowy Dwór. Zapraszamy Kraków i okolic
Wieczorem jadem obkukać dwór , czy przypadkiem tam nie straszy , a tak na poważnie zapytam o możliwość rezerwacji miejsc na parkingu w jednym rzędzie . Co by nas nie porozrzucało , i zdjęcie nocne ładnie wyglądało .
Ma któryś z szanownych Lancisti statyw i aparat fotograficzny cyfrowy ? ( spoko , nieaktualne postaram się zalatwić )
Ma któryś z szanownych Lancisti statyw i aparat fotograficzny cyfrowy ? ( spoko , nieaktualne postaram się zalatwić )
- bargaw3181
- Klubowicz
- Imię: Bartłomiej
- Kontakt:
niestety... po nowym roku będę się przymierzał...
:D:D na razie mała cyfróweczka tylko 

514449239 Bartek (Bartłomiej, nie Bartosz ! ) vel modo 

Jestem odpowiedzialny za to co powiedziałem, nie za to co zrozumiałeś !

-
- Klubowicz
no to moze wpadnie ktos nie zapowiedziany...wkoncu Wy sie juz troche znacie i Swoje nawyki 

IV- miejsce w konkursie piękności na zlocie LKP w Sielpii,oraz specjalne wyróżnienie

www.close2you.pl - drogeria internetowa Agnieszki Zapraszam.
- bargaw3181
- Klubowicz
- Kontakt:
Ciiiiiiiicho 

Nie mam, ale w razie potrzeby chyba mogę statyw skołować. Swoją "małpkę" jak nie zapomnę to też wezmę, choć zdjęć szalonych nie robi.bufi pisze:Wieczorem jadem obkukać dwór , czy przypadkiem tam nie straszy , a tak na poważnie zapytam o możliwość rezerwacji miejsc na parkingu w jednym rzędzie . Co by nas nie porozrzucało , i zdjęcie nocne ładnie wyglądało .
Rafał, jak będziesz to zorientuj się czy w razie potrzeby można będzie dzieciaki gdzieś "wyodrębnić". Jeśli jeszcze dojedzie (mam nadzieję) ekipa z Kielc to dzieciaków będzie już kilka sztuk

Pozdrawiam
Wujek (p)
Lancia Delta III 1.8 tbi, Fiat Croma 2.4
była: Lancia Kappa 2.0T, "Lancia" Voyager/Chrysler T&C 3.8
Liczby nie kłamią, ale kłamcy liczą ...
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW
Wujek (p)
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW

Uwaga !! Uwaga !! Wybieram się na spotkanie Mikołajkowe połączone z akcją obdarowywania dzieciaków w ZK . Jeśli ktoś ma jeszcze ochotę obdarować dzieciaki w ZK a do tej pory nie wysłał paczki z prezentem w niewielkich rozsądnych gabarytach , może zabrać ze sobą . Odbiorę i zawiozę .
- Kruszyna
- Klubowicz
Wczoraj rano zawiozłam CV. Za pół godz telefon - by przyjechac na spotkanie na 18.. od 19 już pracowałambargaw3181 pisze:Mi tak ostatnio wyskoczyli z pracą ... Rozumiem Twój ból...
To przyjemnej pracy życzymy

Zaskok totalny.. dziś i jutro również na 18 i do ostatniego klienta

Wielki dzień a raczej noc

Pozdrawiam
Thema 2.0 16V Turbo 90 r. Była
Thema 2.0 i.e 16V LE 93 r. Była
Thema 2.0 i.e. 8V 89 r. Była
Kappa 2.4 JTD 98 r. Była
Kappa 2.0 16V Turbo 98 r. Była
Kappa 3.0 V6 24v 95 r. Była
Kappa 2.4 JTD 01 r. Była
Delta - Model Welly
Thema 2.0 i.e 16V LE 93 r. Była
Thema 2.0 i.e. 8V 89 r. Była
Kappa 2.4 JTD 98 r. Była
Kappa 2.0 16V Turbo 98 r. Była
Kappa 3.0 V6 24v 95 r. Była
Kappa 2.4 JTD 01 r. Była
Delta - Model Welly

- bargaw3181
- Klubowicz
- Kontakt:
Gdzie tak łatwo pracę dostać??
:D: D:P

Dzwoniłem do Pana Tomasza , to ten Pan który zajrzał na chwilę do Morska swoją piękną Kappą JTD . Przybędzie . 
Mamy zarezerwowany kącik w restauracji od 17-ej , hasło u barmana lancia . Dzieci również będą miały swój stolik .
Parking oblegany , więc każdy parkuje gdzie mu się uda . Do zdjęcia ustawimy się przed odjazdem
Do zobaczyska .

Mamy zarezerwowany kącik w restauracji od 17-ej , hasło u barmana lancia . Dzieci również będą miały swój stolik .

Parking oblegany , więc każdy parkuje gdzie mu się uda . Do zdjęcia ustawimy się przed odjazdem

Do zobaczyska .
- romlen
- Założyciel LKP
- Imię: Roman
Bardzo ważna uwaga. Warto skorzystać! Miałem się z Tobą zabrać bądź z Bartkiem (bargaw3181) ale nie będzie mnie na Mikołajkachbufi pisze:Uwaga !! Uwaga !! Wybieram się na spotkanie Mikołajkowe połączone z akcją obdarowywania dzieciaków w ZK . Jeśli ktoś ma jeszcze ochotę obdarować dzieciaki w ZK a do tej pory nie wysłał paczki z prezentem w niewielkich rozsądnych gabarytach , może zabrać ze sobą . Odbiorę i zawiozę .

Życzę jutro dużej frekwencji na zlocie. WujekP wykonał kawał dobrej roboty organizacyjnej, mnóstwo PW i przypomnień oraz widząc po zdjęciach dobry wybór miejsca spotkania. Wszystkim uczestnikom udanej imprezy i pogody wypada życzyć. Czekam na fotki

Lancia Prisma 1,6IE Symbol '87 (tak tak, dalej u mnie), Lancia Y 1.2 2003 grudzień - ostatni miesiąc produkcji, Lancia Lybra SW 2.0 '99 i nigdy nie widziała gazu; Lancia Gamma Coupe - o tym śnię 
Tel. 503124557-Orange

Po czym poznać, że komputer uzyska świadomość? Że zamiast informatyka będzie przychodził do niego psycholog.

Tel. 503124557-Orange

Po czym poznać, że komputer uzyska świadomość? Że zamiast informatyka będzie przychodził do niego psycholog.
Super. Do tej pory nie mogę się otrząsnąć po widoku tak utrzymanej Kappy.bufi pisze:Dzwoniłem do Pana Tomasza , to ten Pan który zajrzał na chwilę do Morska swoją piękną Kappą JTD . Przybędzie .![]()
On jest zalogowany na forum? Pamiętasz z jakim nickiem? Mógłby już z nami przyjechać w kolumnie.
Pozdrawiam
Wujek (p)
Wujek (p)

Sam jestem ciekaw czy jest już na forumwujekp pisze:Super. Do tej pory nie mogę się otrząsnąć po widoku tak utrzymanej Kappy.bufi pisze:Dzwoniłem do Pana Tomasza , to ten Pan który zajrzał na chwilę do Morska swoją piękną Kappą JTD . Przybędzie .![]()
On jest zalogowany na forum? Pamiętasz z jakim nickiem? Mógłby już z nami przyjechać w kolumnie.

-
- Klubowicz
a ja mam znown problem z przednia i tylnia szyba (mocno zaparowane) bylem wczoraj w realu na 30 min na zakupach kolo 16 ej i jak wrocilem to dramat,obawiam sie ze na zlocie bedzie to samo i osmieszy mnie moja bryka 

IV- miejsce w konkursie piękności na zlocie LKP w Sielpii,oraz specjalne wyróżnienie

www.close2you.pl - drogeria internetowa Agnieszki Zapraszam.
- cleric
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Lukasz KrK pisze:a ja mam znown problem z przednia i tylnia szyba (mocno zaparowane) bylem wczoraj w realu na 30 min na zakupach kolo 16 ej i jak wrocilem to dramat,obawiam sie ze na zlocie bedzie to samo i osmieszy mnie moja bryka
wyluzuj

a tak serio oprócz mnie nikt od śląska nie myka ??
Każdego dnia w zastraszającym tempie rośnie liczba ludzi którzy mogą mnie serdecznie pocałować w du...
Obecna kochana furka Lybra 2.0 20V automat z 2000r
Kiedyś Ford Mondeo Kobiacz i nieśmiertelny Cienki
Obecna kochana furka Lybra 2.0 20V automat z 2000r
Kiedyś Ford Mondeo Kobiacz i nieśmiertelny Cienki

- bargaw3181
- Klubowicz
- Kontakt:
ja z Sosnowca jadę