W takim razie zwracam honorAlan pisze:w naszym przypadku nie chodzi o nas ale o dzieciaki...wiesz z rocznym berbeciem nienada ganiać po deszczu.
Ale pogoda być musi

Moderator: wujekp
W takim razie zwracam honorAlan pisze:w naszym przypadku nie chodzi o nas ale o dzieciaki...wiesz z rocznym berbeciem nienada ganiać po deszczu.
Ale pogoda być musi
zestaw obowiązkowy: bargaw3181 + jego Biała Dama + aparat >> innej opcji nie mabargaw3181 pisze:ja będę bez względu na wszystko![]()
zapowiada się rewelacyjny zlot
Wszyscy i wszystko już przygotowanemrs.raketa pisze:zestaw obowiązkowy: bargaw3181 + jego Biała Dama + aparat >> innej opcji nie mabargaw3181 pisze:ja będę bez względu na wszystko![]()
zapowiada się rewelacyjny zlot
No to trzymam Cie za słowomrkura pisze:Super że będzie baner, a co do pogody to przeczuwam słońce :sioux:
Czy ktoś z Was wie co z Jakubem? Co się stało?JAKUB pisze: ...straciłem swoją Lucynkę ...
Skoro był sam w stanie napisać, to na szczęście raczej OK. Piotrek mi mówił, że są gdzieś zdjęcia na forum, ale nie pamiętam. Pewnie napisze, a jak nie, to mu powiem, żeby wrzucił linka.kogut pisze:Czy ktoś z Was wie co z Jakubem? Co się stało?JAKUB pisze: ...straciłem swoją Lucynkę ...
kogut
kogut pisze:Czy ktoś z Was wie co z Jakubem? Co się stało?JAKUB pisze: ...straciłem swoją Lucynkę ...
kogut