Fiat 500 (2007-2019)
Fiat 500 w salonach Ferrari!
Trochę to wstyd dla Ferrari... to tak jak 16 letniemu chłopakowi, który ma co robić kazać opiekować się 5 letnią siostrą cioteczną...
Saab 9-5 2.0t | SilverArctic | ~230KM | 404Nm | Stage 3+ | Powered by CoobcioGarage
Była: Lancia Kappa 2.4 SW LX
Była: Lancia Kappa 2.4 SW LX
Te Fiaty to gratisy do Ferrari, takie duże breloki do kluczy.
Zachorowałem na Lybrę i tylko jej kupno może mnie uleczyć!
P.S. Już ją mam 2,4 SW jtd czarna perła
P.S. Już ją mam 2,4 SW jtd czarna perła
Dobre :DDDD"Fugaz" pisze:Te Fiaty to gratisy do Ferrari, takie duże breloki do kluczy.
A mnie siezdaje, żę to był pomysł speców od marketingu nie tylko Fiata ale przede wszystkim Ferrari.
Ja wiem, że Fiat to matka, ale to akurat jest fajna sprawa.
Gdzieś o tym czytałem na zachodniej stronie, że własnie marketingowcy Ferry się z takim pomysłem zwrócili do "mamuśki".
Ja wiem, że Fiat to matka, ale to akurat jest fajna sprawa.
Gdzieś o tym czytałem na zachodniej stronie, że własnie marketingowcy Ferry się z takim pomysłem zwrócili do "mamuśki".
Lancia i jeszcze raz Lancia
Lancia Kappa 2,4 20V LX Bi-Power
Lancia Kappa 2,4 20V LX Bi-Power
Re: Fiat 500
Lancia Delta III, 1.4 multiair 140 KM, Colore Nero Magma
Fiat Punto Evo, 1.4 77 KM
2 litry na 100 kilometrow?! Rewelacja!
Test: Fiat 500 - magiczny maluch
Najpierw oszaleli na jego punkcie Włosi, później reszta Europejczyków. Auta znalazły klientów nawet w odległej Japonii. Teraz przyszedł czas na Amerykę. Inwazję niewielkiego Fiata na USA zaplanowano z sąsiedniego Meksyku, gdzie auto już niedługo będzie produkowane.

Najpierw oszaleli na jego punkcie Włosi, później reszta Europejczyków. Auta znalazły klientów nawet w odległej Japonii. Teraz przyszedł czas na Amerykę. Inwazję niewielkiego Fiata na USA zaplanowano z sąsiedniego Meksyku, gdzie auto już niedługo będzie produkowane.

ciekawostka: czytałem ostatnio, że fiat kończy prace nad silnikiem dwu cylindrowym o pojemności poniżej 1L(nie pamiętam dokładnie, 700-800cm chyba) czyli powrót do korzeni 

Najfajniejszy w tym silniku jest dźwięk, jak się wsłuchać, to można rozpoznać charakterystyczne brzmienia dla innego fiata z silnikiem dwu cylindrowym chłodzonym powietrzem
.

Re: Fiat 500 najbardziej niezawodny !
Fiat 500 najbardziej niezawodny
Niemieckie Stowarzyszenie Nadzoru Technicznego GTÜ opublikowało raport na temat jakości samochodów używanych. Podstawą raportu na rok 2011 jest 5 mln przeglądów technicznych dokonanych na samochodach używanych.
Na tej podstawie eksperci stuttgarckiej organizacji kontroli i rzeczoznawców Niemieckiego Stowarzyszenie Nadzoru Technicznego ustalili mocne i słabe strony 215. popularnych modeli. Nowy raport GTÜ na temat samochodów używanych ma na celu ułatwić prawidłowy wybór i trafne decyzje zakupowe.
Wśród samochodów segmentu A i B - w rankingu jakości pojazdów w wieku 1 - 3 lat - Fiat 500 zajął pierwsze miejsce, wyprzedzając Toyotę Yaris i Mazdę 2.

Niemieckie Stowarzyszenie Nadzoru Technicznego GTÜ opublikowało raport na temat jakości samochodów używanych. Podstawą raportu na rok 2011 jest 5 mln przeglądów technicznych dokonanych na samochodach używanych.
Na tej podstawie eksperci stuttgarckiej organizacji kontroli i rzeczoznawców Niemieckiego Stowarzyszenie Nadzoru Technicznego ustalili mocne i słabe strony 215. popularnych modeli. Nowy raport GTÜ na temat samochodów używanych ma na celu ułatwić prawidłowy wybór i trafne decyzje zakupowe.
Wśród samochodów segmentu A i B - w rankingu jakości pojazdów w wieku 1 - 3 lat - Fiat 500 zajął pierwsze miejsce, wyprzedzając Toyotę Yaris i Mazdę 2.

- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat

Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?