Śledzie marynowane ... + ognista włoszka (=włoszczyzna)Gros pisze:A co do tej włoszczyznyto jakie warzywko najlepiej lubisz ?
![]()

Moderatorzy: matis1906, topcio, Energetyk
Śledzie marynowane ... + ognista włoszka (=włoszczyzna)Gros pisze:A co do tej włoszczyznyto jakie warzywko najlepiej lubisz ?
![]()
Miejsce jest do dogadania /vide pierwszy post/, na razie zbieramy chętnychPolej pisze:a odnośnie miejsca, to różne "populacje" często gromadzą się na parkingu przy Podpromiu;)
Jak to cozoom pisze:Nie obiecuję.. bo nie wiem co moja stara sobie wymysli na weekend
A widzisz.. to po to te Twoje zakupy w Majstrze. Dziadek wiedział nie powiedział a promocja się skończyłaDudi pisze:Jak to cozoom pisze:Nie obiecuję.. bo nie wiem co moja stara sobie wymysli na weekendSiekiera i do lasu panie
![]()
![]()
![]()
![]()
Kilka tematów, więc po koleiOKOwiec pisze:Czytam , czytam i wszyscy nie mogą ...
Proponuję założyć sondę odnośnie terminu , tak chyba będzie najlepiej .
Jeśli chodzi o miejsce to też jestem za Podpromiem , ładny duży parking bezproblemowy dojazd no i miejsce które łatwo poznać nawet jeśli się tylko pobieżnie o nim słyszało.Parking przed galerią Rzeszów Plaza też jest O.K w razie czego...
Proponuje także choć nie wszystkim może się to spodobać aby dać znać alfaholikom ponieważ raz na jakiś czas robią spoty właśnie na Podpromiu , do tego wyłożyć info na TTT forum , Fiat forum , Bravo,Brava,Marea klub ogólnie dać znać włoszczyźnie na Podkarpaciu . Chętnych by było sporo a przyjedzie pewnie jak dobrze pójdzie z 10 % ale wydaje mi się że warto , aby nie skończyło się to przyjazdem trzech Lancii przypadkiem...
Taka jest moja propozycja i mam nadzieje że nikomu by nie przeszkadzało jeśli przy jego Lucynie stało by Tipo.
Myślę że nie powinno być z tym większego problemu , brat jeździ też włoszczyzną więc może umieścić info w odpowiednich miejscach tak jak i ja lecz żeby info umieścić trzeba je mieć...faraon pisze:3. Alfaholicy inni - także nie ma problemu - weź na swoje "bary" powiadomienie ich teraz i na kolejne razy
ehh chłopaki pierwsze zloty na Podkarpaciu to jakoś 2005 albo poczatek 2006 wiem bo byłem