To i Ja postaram się przyjechać. Dawno na spocie Lancii nie byłem i nie widziałem się z wami. Mam nadzieje że pogoda dopisze bo zapowiadają jak zwykle na weekend pogorszenie.
może powinniśmy mieć w odwodzie inne zadaszone miejsce?
czy tam jest dach?
mnie zastanawia jak tam z wisłostrady zjechać,mimo mapki nie czaję.to jest koło miejskich?
esokiraly pisze:może powinniśmy mieć w odwodzie inne zadaszone miejsce?
czy tam jest dach?
mnie zastanawia jak tam z wisłostrady zjechać,mimo mapki nie czaję.to jest koło miejskich?
tak, koło straży miejskiej.
Pozdrawiam
Nat + Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem! Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
No i niestety nic z mojej obecności na spocie nie wyjdzie
W wyniku zaistniałych okoliczności, o 15:00 muszę być zupełnie gdzie indziej i na spota już nie zdążę.
Chyba, że jakimś cudem będę wolny w miarę szybko, to postaram się zajrzeć choć na końcówkę spotkania, ale szczerze mówiąc szanse są niewielkie.
...nasz syn od piątkowej nocy sprawdza empirycznie znaczenie słowa "rotawirus"...
...ponieważ jest urodzonym altruistą, postanowił zadbać także o to, aby jego tacie to "wspaniałe" doświadczenie nie umknęło (Ja choruję od dzisiejszej nocy ).
W zaistniałych okolicznościach, nie damy rady przyjechać. Życzymy dobrej zabawy i koniecznie wrzućcie później jakieś fotki.
Serdecznie pozdrawiam.