O Lancii też mówią i co? ja jestem zadowolony
Co do wspomnianej marki to nie wiem czy mam taką czy gorszą

Wiem natomiast jak wygląda obrót częściami i ich produkcja więc tego typu opinie jak Twoja, z całym szacunkiem, nie robi na mnie wrażenia.
piszę co widzę, ludzie kupują najtańsze g i czasem się sparzą, a widok miny kolesia którego po tygodniu od wymiany zawiechy na części z Fasta wyprzedziło koło - bezcennyCodee pisze:Wiesz kolego gdzie ja mam opinię ludzie mówią![]()
O Lancii też mówią i co? ja jestem zadowolony
Co do wspomnianej marki to nie wiem czy mam taką czy gorszą![]()
Wiem natomiast jak wygląda obrót częściami i ich produkcja więc tego typu opinie jak Twoja, z całym szacunkiem, nie robi na mnie wrażenia.
Ciężko dyskutować z takim podejściem.mallcin pisze:Rozumiem, Panowie, że wymianę samych tulei w wahaczu również uznajecie za skąpstwo i głupotę?
Ja ostatnio wymieniałem lewy wahacz i przy okazji widziałem jak wygląda prawy, który był wymieniany jakieś 20tys.wstecz. Oglądałem go tylko z czystej ciekawości bo śladu zużycia nie ma żadnego.miszko pisze:Muszę i ja wymienić wahacze. TRW około 275zł, Delphi 280zł. Co wybrać? FAST nie chcę bo widzę opinie takie sobie.
w Kappie też...czyli na jedna półkę z PolonezemSharuga pisze: Kup Poloneza - tam sworznie się wymienia a niskie ceny części może pozwolą Ci zrezygnować ze sknerstwa. Daruj sobie druciarstwo, bo zrobisz komuś krzywdę.
Mi w autolandzie 270 za sztukę tydzień temu mówili.artur_cieslak pisze:mówił za sztuke az mi gały na wierzch wyszły jak usłyszałem