coś robił?
jedyne foto w necie które znalazłem - umieszczam z nadzieją że autor na to pozwala i w świetle acta mnie nie pogoni za udostępnienie:

Xenonów fabrycznych brak, china to średnie rozwiązanie do ryfli - pozostaje to.
Oczywiście w Kappie występowały fabryczne ksenony, więc nie koloryzuj.Michor pisze:Ktoś coś wie na temat?
coś robił?
jedyne foto w necie które znalazłem - umieszczam z nadzieją że autor na to pozwala i w świetle acta mnie nie pogoni za udostępnienie:
Tak on miał takie lampy i wygląda na to, że to jego auto.stabraf pisze:W tamtym temacie pisał niejaki larry, więc to może nasz forumowy larry123 ?
Polej pisze:Oczywiście w Kappie występowały fabryczne ksenony, więc nie koloryzuj.Michor pisze:Ktoś coś wie na temat?
coś robił?
[obrazek]
Ta natomiast lampa zapewne nie ma żadnej homologacji, więc powinna wylądować tam, gdzie HIDy- w koszu.
Skoro chce to ja nie widzę problemuPingvin pisze:Więcej hidów, sridów i skrzydeł na tylną klapę ze sklejki!
Podeślij fotkę po montażuMichor pisze:
Tak tak. już przy okazji do hidów zamówiłem komplet różowych nełonów
...ojjj...bedzie mruczałoMichor pisze: i mugen style tłumnik...
Spoko, spoko - my se ino tak...Michor pisze: Ech.
dobra - nie było tematu bo widzę że uprzedzenia i stereotypy skutecznie uniemożliwiają dyskuję/rozmowę na jakimkolwiek poziomie.
Michor pisze:Samopoziomowanie też mam (w lewej ręce i mózgu)
Pingvin pisze:Stabraf - nie zgodzę się. Niehomologowane reflektory = w 99,9% przypadków oślepiające światło i nie ma znaczenia czy "on chce".
No dobra, a co w momencie, gdy dojdzie do zderzenia, bo jeden z kierujących oślepił drugiego światłami (nie wnikam, czy przez to, że miał HIDy ,cz przez to, że jego H7 świeciły w kosmos, czy dorabiane u Zdzicha ksenony świeciły na drugi pas)- "liść" od innych uczestników wypadku załatwia temat i "po sprawie"?stabraf pisze:Pingvin pisze:Stabraf - nie zgodzę się. Niehomologowane reflektory = w 99,9% przypadków oślepiające światło i nie ma znaczenia czy "on chce".
...dlatego może zarobić z liścia od innego kierującego![]()