1) wymieniłemElektrowentylator nagrzewnicy
Pod sprzegłem sprezynka
Czesto tylny silnik wycieraczki w SW
2) wymienił Rafako tuż przed sprzedażą

3) do zrobienia

1) wymieniłemElektrowentylator nagrzewnicy
Pod sprzegłem sprezynka
Fantastyczne jest tłumaczenie przedstawiciela Kulczyk Tradex- "to jest cecha tak na prawdę bowiem w zależności jak jest samochód zmontowany może wystąpić lub nie...". Oznacza to zapewne, mówiąc wprost i dosadniej: "Jak nie spier...lą montażu silnika to jej nie ma."
No to pierdoły nie sąSeth pisze:1) wymieniłemElektrowentylator nagrzewnicy
Pod sprzegłem sprezynka
2) wymienił Rafako tuż przed sprzedażą
3) do zrobienia
A takie symptomy zawsze cieszą, szczególnie neurologów i dentystówAlan pisze:Art wiekowy,ale wciąż powodujący spazmy i zgrzytanie zębami u właścicieli TDI.
Włoska Lancia jeszcze kilka lat temu kojarzyła się nie tylko z rajdami, ale przede wszystkim z takimi modelami jak Stratos, Delta HF Integrale czy 037. Niestety obecny wizerunek marki ma się nijak do jej sportowych korzeni. Musimy jednak pamiętać o tym, że fani włoskiej motoryzacji kochają tę markę nie tylko za rajdowe tradycje, ale także za oryginalny design. Jednym z modeli o takiej stylizacji jest właśnie Lybra.
Dziwne jest to zdanie. Artykuł ok, ale nie dowiedzałem się nistety nic nowegoWłoska Lancia jeszcze kilka lat temu kojarzyła się nie tylko z rajdami, ale przede wszystkim z takimi modelami jak Stratos, Delta HF Integrale czy 037.
Staaaare. Właściciel tej Lybry która wygrała i którą kupił w Zakupie Kontrolowanym jest zarejestrowany na Forum. Chociaż rzadko się udzielaJaro_83 pisze:Pod linkiem:
http://vod.onet.pl/zakup-kontrolowany,z ... .html#play
jest odcinek programu TVN-owskiego pt. "Zakup kontrolowany". Występują: Lybra, Laguna i Peugeotot 306 kombi.
Pozdrawiam.
Stary, wyluzujJaro_83 pisze:Kurde, wybaczcie...
Myślałem, że ten odcinek to jakaś nówka sztuka, bo właśnie na onecie dali...
Ech... sorry jeszcze raz...