Chipsy w Krakowie 21 kwietnia

Grupa Śląsk i Małopolska

Moderatorzy: ciociaE, andrzej1

Awatar użytkownika
stabraf
Administrator
Administrator
Imię: Andrzej

Re: Chipsy w Krakowie 21 kwietnia

Post autor: stabraf » 22 kwie 2012, 0:32

marmal pisze:Muszę uaktualnić listę kontaktów, większość z nich zniknęła z zagubionym telefonem. Proszę prześlijcie mi na priv. swój nr. ja oczywiście również podam moje numery. Z danych rejestracyjnych czasami można odczytać jedynie nr GG i wcale się nie dziwię. :)
Maryjan - wystarczy chcieć ;P :link: ;)

Awatar użytkownika
marmal
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: marmal » 22 kwie 2012, 0:36

Andrzeju sprawdź link bo nie działa
Pozdrawiam - Marian

Awatar użytkownika
stabraf
Administrator
Administrator

Post autor: stabraf » 22 kwie 2012, 0:37

marmal pisze:Andrzeju sprawdź link bo nie działa
A tera ??

Awatar użytkownika
marmal
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: marmal » 22 kwie 2012, 0:46

stabraf pisze:
marmal pisze:Andrzeju sprawdź link bo nie działa
A tera ??
Jest ok, właśnie kopiuję :)
Pozdrawiam - Marian

Awatar użytkownika
wujekp
Klubowicz Wspierający
Klubowicz Wspierający

Post autor: wujekp » 22 kwie 2012, 0:46

stabraf pisze:
wujekp pisze: Cieszę się, że czipsy Wam się udały :D
Prezes...musimy kiedy Dominika popędzić coby zaprojektował chipsy do naszych leciwych turbobenzynek... :lol: Tak coby te pińć kobyłek wykrzesało z 260 kuniióf :D
Naklej se na tylną szybę naklejke PIONIER, a nie będziesz Dominikowi głowę zawracał :lol:

Chociaż nie, PIONIER to tylko +15 koniuf. Chyba jednak musimy Dominika zmotywować. ;)
Pozdrawiam
Wujek (p)
Lancia Delta III 1.8 tbi, Fiat Croma 2.4
była: Lancia Kappa 2.0T, "Lancia" Voyager/Chrysler T&C 3.8

Liczby nie kłamią, ale kłamcy liczą ...
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW :)

Awatar użytkownika
stabraf
Administrator
Administrator

Post autor: stabraf » 22 kwie 2012, 0:47

marmal pisze: Jest ok, właśnie kopiuję :)
Tam na dalszych stronach ludziska się dopisywali, ale Złotówa aktualnej listy nie spłodził ;)
wujekp pisze:
stabraf pisze:
wujekp pisze: Cieszę się, że czipsy Wam się udały :D
Prezes...musimy kiedy Dominika popędzić coby zaprojektował chipsy do naszych leciwych turbobenzynek... :lol: Tak coby te pińć kobyłek wykrzesało z 260 kuniióf :D
Naklej se na tylną szybę naklejke PIONIER, a nie będziesz Dominikowi głowę zawracał :lol:

Chociaż nie, PIONIER to tylko +15 koniuf. Chyba jednak musimy Dominika zmotywować. ;)
Chyba żeby oryginalne PIONEER walnąć... :roll: ze czydziści by może dolazło do zapszyngu :lol:

Awatar użytkownika
szatan
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Marek

Post autor: szatan » 22 kwie 2012, 8:10

Ramzes_II pisze:Jawohl !
szatan pisze:Dzięki wszystkim za miło spędzone popołudnie, teraz będę częściej odwiedzał zloty : yesyes :

pozdrowienia dla wszystkich i wodza który powodował uśmiech u niejednego lanciomaniaka :D
Jak teraz Twoja 2.4 zamiata na trasie na "service pack 1" ? :)
Kula się, kula tylko chyba dostala trochę więcej momentu bo czuć mocniej przegub

Podkładki zalożone, a kubek żonie bardzo się podobał

ps.
ładnie się temat rozwinoł od wczoraj :D
Wybiera się ktoś do Rybnika za tydzień, małżon chce jechać i chyba sie przejedziemy

Awatar użytkownika
Ramzes_II
Odszedł od nas na zawsze
Odszedł od nas na zawsze
Imię: Dominik

Post autor: Ramzes_II » 22 kwie 2012, 8:28

szatan pisze: Kula się, kula tylko chyba dostala trochę więcej momentu bo czuć mocniej przegub
....
Jest odrobinę tylko więcej, ale za to dostępny dłużej (w szerszym zakresie obrotów).
Tuning oraz diagnostyka JTD, JTDm, TDI, CDI, HDI ... i HGW :D

>>>>>>>>>>>>>>>>>>tel: 661-104-166
<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Awatar użytkownika
MacioBA
Klubowicz Wspierający
Klubowicz Wspierający

Post autor: MacioBA » 22 kwie 2012, 9:39

Niestety zdaje się, że 28.04 nie będzie spotu Alfaholików... ośrodek w Szymocicach ma rezerwację i na razie planują zmianę terminu na 12.05 - co z tego wyniknie tego nie wiem...
Skoro temat już się tu pojawił, to dla zainteresowanych podaję linka do Alfaholików:
Spot Rybnik

Panowie... a zamiast Pioniera to może Blaupunkt sobie nakleicie ? Zawsze to coś oryginalniejszego :)

ciociaE
Przedstawiciel Regionalny
Przedstawiciel Regionalny

Post autor: ciociaE » 22 kwie 2012, 10:24

Kochani - jak zwykle po prostu super, że wszyscy tam byliśmy :D :!:
Oprócz miłych niespodzianek, niestety było i w drugą stronę - ale myślę, że marmal będzie miał teraz po wielokroć większą motywację, żeby się stawić (a nie wstawić oczywiście ;) ) na kolejnym spocie. Faktycznie szkoda, że nie zadzwoniłeś do kogoś z nas, bo problem był do rozwiązania, a myśleliśmy o Tobie wielokrotnie (ja sprawdzałam, ale nie miałam telefonu do Ciebie). Ale na następny raz będziemy już "mądrzejsi" :D
Micho - a propos częściej i więcej - masz dokładnie tak jak wielu z nas - tylko czasami życie nas ogranicza :(
Ale coś mi tu już chodzi po głowie, więc skonsultuję z Piotrem i będziemy pisać :)
Na pewno musimy ogłosić, że nasz coroczny wyjazd do Wesołego Miasteczka planujemy na 27 czerwca (środa), bo już w marcu niektórzy wyrażali zainteresowanie tematem :)
Ponieważ termin może się wydawać zaskakujący, wyjaśniam - w dni powszednie jest luźniej, mniejsze kolejki do miejsc uciechy ;). Więc w naszym odczuciu opłaca się wziąć dzień wolnego i tak go wykorzystać :) Termin tuż przed zakończeniem roku szkolnego, więc w szkole już w dużej mierze luz :)
Do dyskusji na ten temat zapraszam już w specjalnie założonym wątku.

Ale wracając do tematu głównego - jeszcze raz wielkie dzięki za miły dzień spędzony z naszą Lanciową rodzinką :)
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds

Awatar użytkownika
hanuś
Klubowiczka
Klubowiczka
Imię: Anna

Post autor: hanuś » 22 kwie 2012, 11:10

Ja również dziękuję za wspaniałą atmosferę : yesyes :
Miło było poznać nowe osoby :D

Awatar użytkownika
slayer4
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Imię: Artur

Post autor: slayer4 » 22 kwie 2012, 11:15

hanuś pisze:Ja również dziękuję za wspaniałą atmosferę : yesyes :
Miło było poznać nowe osoby :D
Ale trzeba więcej spotkań, żeby poznać się lepiej ze wszystkimi ;)
Pierwszy raz mam już za sobą... :D
Obrazek Lancia Lybra 1.9 JTD 130 KM ;)

Awatar użytkownika
hanuś
Klubowiczka
Klubowiczka
Imię: Anna

Post autor: hanuś » 22 kwie 2012, 11:20

slayer4 pisze: Ale trzeba więcej spotkań, żeby poznać się lepiej ze wszystkimi ;)
Zdecydowanie : yesyes : Zgadzam się z Tobą... ;) : buja w oblokach :

Awatar użytkownika
marmal
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: marmal » 22 kwie 2012, 11:52

ciociaE pisze:Kochani - jak zwykle po prostu super, że wszyscy tam byliśmy :D :!:
Oprócz miłych niespodzianek, niestety było i w drugą stronę - ale myślę, że marmal będzie miał teraz po wielokroć większą motywację, żeby się stawić (a nie wstawić oczywiście ;) ) na kolejnym spocie. Faktycznie szkoda, że nie zadzwoniłeś do kogoś z nas, bo problem był do rozwiązania, a myśleliśmy o Tobie wielokrotnie (ja sprawdzałam, ale nie miałam telefonu do Ciebie). Ale na następny raz będziemy już "mądrzejsi" :D

Droga ciociu, nigdy mi nie brakowało motywacji- myślę iż w to nie wątpisz zwłaszcza iż stukam na tym forum od lat a lat mi nie ubywa i to iż jeszcze stukam to wynik sprawności wybranych elementów mego organizmu- na szczęście jeszcze nie jestem stuknięty :roll: :) Od przyszłego tygodnia mam nadzieję poprawić swą zdolność fizyczną, bo z psychiczną jest już za późno : beczy : :lol:
Pracuję nad odbudową "kontaktuóf" telefonicznych, część pozyskałem z listy a o resztę będę się zwracał na priv.
PS! Ja też o Was myślałem cierpiąc dolę :-? Przy okazji przypomniała mi się gra półsłówek (s.a półgłówek) Ja cierpię dolę- ty cierpisz dolę , ja cię pier.olę ty ... :lol: Sory - na co dzień - absolutnie mi to w głowie :D mimo iż każdy żart jest tymfa wart buziak
Pozdrawiam - Marian

Awatar użytkownika
stabraf
Administrator
Administrator

Post autor: stabraf » 22 kwie 2012, 12:10

Makiek - sprawność humorystyczną to Ty masz dalej na wysokim poziomie :lol: I tak trzymaj : ok2 :
I nie łam się - jeszcze nieraz se pogaworzymy face to face : yesyes : a jak trza bedzie to i hand to face (in slow motion ) , a co :!: :lol:

Zablokowany

Wróć do „::: Śląsk i Małopolska :::”