Potwierdzam wpłatę na konto. Nie wiemy tylko z kim go położymyAlan pisze:Dziś poszedł przelew za trzecią osobę dorosłą
Artur zwany PickiemAudi C4
na pw potwierdzenie .

Moderator: wujekp
Potwierdzam wpłatę na konto. Nie wiemy tylko z kim go położymyAlan pisze:Dziś poszedł przelew za trzecią osobę dorosłą
Artur zwany PickiemAudi C4
na pw potwierdzenie .
A może jednak dałoby radę zamówić parę sztuk więcej ?Dudi pisze:W tej chwili jeszcze szczegóły na plakacie mogą ulec zmianie. Sprzedaży raczej nie przewidujemy.
Bardzo chętnie ale na ładnym papierze .Alan pisze:Mirku jak chcesz to CI wydrukuję
Jeszcze ich nie poznałem na Morawach a już się cieszę na ponowne spotkanieAlan pisze:Mam informacje że być może na ogólnopolskim będą goście z Moraw
Czyli wiśniówka teżTomzik pisze:[...] Opcja pełna, [...]
Drżyjcie nagrody bo...Tomzik pisze:(...) niedzielnego rozdania nagród![]()
Zamierzam po raz pierwszy wystartować w jakimś konkursie, np. technicznymRafako pisze:Drżyjcie nagrody bo...Tomzik pisze:(...) niedzielnego rozdania nagród![]()
...Tomziki już przyjechały![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Serdecznie pozdrawiam.
TomzikiciociaE pisze:Na razie wpisałam z głowy, to co wiem - proszę sprawdzajcie, tam gdzie trzeba pomóżcie mi uzupełnić
E tam, już Firlej pokazał, że rozbicie banku w Morsku było jednorazowym epizodemRafako pisze:Drżyjcie nagrody bo...
...Tomziki już przyjechały![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Serdecznie pozdrawiam.