Właśnie poszła dopłata, rozmiary koszulek podałem i tylko żeby nic nie wyskoczyło bo o pogodę się nie martwię, zawsze jakaś będzie

Pozdrowienia McEndrju
Moderator: wujekp
Z Twojej strony wszystkomcendrju pisze:Witam
Właśnie poszła dopłata, rozmiary koszulek podałem i tylko żeby nic nie wyskoczyło bo o pogodę się nie martwię, zawsze jakaś będzie
Pozdrowienia McEndrju
Wszystkie opcje z cennika jeszcze aktualne. Także śmiało można potwierdzać/wpłacać/rezerwować. Serdecznie zapraszamy!EUROMOT pisze:Witam....
Czy wpłacając pieniądze jeszcze dziś przelewem jestem w stanie na Zlot się dostać... Czy też już wszystkie miejsca sa zajete? Proszę o info starszych Kolegów z Klubu - jesteśmy obecni od niedawna.
Sławo Euromot Lancia Żory -Dealer Lancia
Witaj - zrób to tylko na tyle szybko, żeby można było zamówić Ci/Wam koszulki zlotowe (rozmiarowo).EUROMOT pisze:Witam....
Czy wpłacając pieniądze jeszcze dziś przelewem jestem w stanie na Zlot się dostać... Czy też już wszystkie miejsca sa zajete? Proszę o info starszych Kolegów z Klubu - jesteśmy obecni od niedawna.
Sławo Euromot Lancia Żory -Dealer Lancia
Witamfaraon pisze:Z Twojej strony wszystkomcendrju pisze:Witam
Pozdrowienia McEndrju, z naszej też - mamy układy i pogoda jest pewna
Oczywiście! W przyszłym roku na pewno zorganizujemy to już bardziej sprawnie (ja w tym roku również niestety mam nikołe szanse na wyjazd...), a informacja o zlocie na pewno pojawi się również w Euromocie w Żorach - już ja o to zadbamEUROMOT pisze:Witam, niestety nie damy rady w tym roku, ale za rok myślę, że już na pewno - są pewne ograniczenia dla nas jeśli chodzi o termin zlotu... Tymniemniej mi żal, bo byłby to dla mnie oficjalnie pierwszy zlot. Ale będę monitorował dalsze akcje w klubie, może znów będę mógł ugościć członków klubu w naszym Dealerstwie na przegladzie zimowym jak to miało miejsce ostatnio.