Liczyłem na 15 - 19 aut, ale 11 to też dobry wynik

11 Thesisek w jednym miejscu na raz, to niezliczone opowieści o przygodach jakie te auta nam sprawiły

Moderator: wujekp
Ale co na tych koszulkach ma być?bartek wroclaw pisze:Sam męczę kolegę z POLARU żeby jechał > Jeżeli to czyta to pozdroMam pytanie co z koszulkami zlotowymi ? Mam gościa co zrobi projekt . ? Robić ? Pytać ?
I słusznie,masz jakiś pomysł na koszulkę?bartek wroclaw pisze:Jak to co Thesis... A tak poważnie to myślałem o jakiejś pamiątce ze zlotu ...
Mam gościa który robi projekty dla znanej firmy . For mi zrobi projekt za flaszkę . Tylko trzeba będzie wrzucić to na koszulkibelial666 pisze:I słusznie,masz jakiś pomysł?bartek wroclaw pisze:Jak to co Thesis... A tak poważnie to myślałem o jakiejś pamiątce ze zlotu ...
Super,tylko nie pijcie przed projektowaniembartek wroclaw pisze:Mam gościa który robi projekty dla znanej firmy . For mi zrobi projekt za flaszkę . Tylko trzeba będzie wrzucić to na koszulkibelial666 pisze:I słusznie,masz jakiś pomysł?bartek wroclaw pisze:Jak to co Thesis... A tak poważnie to myślałem o jakiejś pamiątce ze zlotu ...
No raczejAUFER pisze:Fajnie by było mieć jakąś pamiątkę.
Flaszkę to Wy będziecie mi wisiećbelial666 pisze:Super,tylko nie pijcie przed projektowaniembartek wroclaw pisze:Mam gościa który robi projekty dla znanej firmy . For mi zrobi projekt za flaszkę . Tylko trzeba będzie wrzucić to na koszulkibelial666 pisze:I słusznie,masz jakiś pomysł?bartek wroclaw pisze:Jak to co Thesis... A tak poważnie to myślałem o jakiejś pamiątce ze zlotu ...
PytajAUFER pisze:Ja mam znajomego co robi różnego rodzaju nadruki, reklamy na czym tylko popadnie wiec mogę się popytać co i jak, tylko pytanie co my w ogóle chcemy