Nie produkuj się darbo. Nie masz nic plus ciemnoty w sobie, a ja od niej z dala staram się być...darbo pisze:Właśnie - dzięki Tobie - uświadomiłem sobie, że reprezentuje najtwardszy, betonowy odłam wyznawców PIS w związku z tym nie czuje się absolutnie oszukany. Jestem Ci wdzięczny za głębokie analizy mojej osobowości; zawsze człowiek może się coś ciekawego o sobie dowiedzieć. Powrót "mord" Macierewicza, Kamińskiego i Ziobry przyjąłem z ulgą i nadzieją na fundamentalne zmiany w Polsce. Niepokoją mnie natomiast "gołębie" i "bankowcy" w tym rządzie ale mam nadzieję, że długo nie porządzą.luka pisze:Jakoś wytrzymam, nie takie straszne rzeczy przeżyłem. Nie rozumiem tylko skąd u ciebie duma z takich postaci jak Macierewicz czy Kamiński, kiedy twierdziłeś że nie jesteś wyznawcą i wierzysz w przemianę PIS-u na bardziej "normalną" partię Szydłowca i Dudy. Zostałeś oszukany, jak wielu w miarę zdroworozsądkowych wyborców nowego pisu.darbo pisze:Skąd ta wiedza co ja "w głębi duszy" wiem? Jesteś moim psychoanalitykiem?luka pisze: Już twierdzisz, że trzeba dać czas rządzącym choć w głębi duszy wiesz, że ani Antek ani Błaszczak czy Jarek u sterów nie świadczy raczej o dobrej zmianie.
Przykro mi kolego ale będziesz musiał przez najbliższe 4 lata cierpieć patrząc na nową władzę. Szczerze Ci współczuję.
belial666 pisze:Za nas, za nas darbo, bo nas są legiony...
belial666 pisze:Na tym forum widzę skłonności tylko u dwóch osób do PiS, a w głosowaniu wygrał... Klepali na potęgę...
Jeszcze raz Belial666 podpowiadam grzecznie: pewne stany umysłowe wymagają korekty chemicznej. Takie małe, tyciusieńkie tableteczki potrafią zdziałać cuda, zażywane regularnie przez dłuższy czas skutecznie rozjaśniają ponurą rzeczywistość i koją zmęczone "spiskami" myślenie.
)
To działaj, bo czas ucieka...