[ANKIETA] Wybory;) na kogo głosować i dlaczego???

Róbta co chceta ;)
Awatar użytkownika
darbo
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Darek

Re: [ANKIETA] Wybory;) na kogo głosować i dlaczego???

Post autor: darbo » 11 lis 2015, 18:34

Grzegorz, jak chciałeś odwrócić moją uwagę od Macierewicza to Ci się udało : lol :
były: Citroeny BX 1.4; 1.9D; 1.6 LPG; 1.6; 1.9 GTI4x4; Citroen BX1.8TD, Citroen Xantia 2.1TD EPIC
Citroen CX 2.5T GTI; Citroen XM 3.0LPG; Citroen XM 2.1TD, Mercedes 124 3D, Fiesta 1.3, Audi 80 1.6, Lancia Kappa 2.4JTD SW, Citroen Xantia 2.0HDI plus Lancia Kappa 2.4 oraz Lancia Lybra 1.8LPG i Citroen XM Break 2.1TD

Awatar użytkownika
belial666
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: belial666 » 11 lis 2015, 18:42

darbo pisze:
wujekp pisze:
darbo pisze: Dlaczego nie Antek :?: :?: :?:
Zwróć uwagę, że w ogóle nie odnoszę się do tego czy to dobry czy zły kandydat (choć osobiste zdanie na jego temat mam :D ). Oceniam sam fakt oszustwa - bo jaką by nie stosować retorykę (bo można :-? ), i jak nie odwracać kota ogonem, owa słynna konferencja miała na celu przekazać komunikat do tych co obawiają się Antka policmajstra: "nie lękajcie się". Zgadza się? I w przypadku gości którzy co drugie słowo wtrącają bóg, sprawiedliwość, honor szczególnie kłuje to w oczy. Czy ktoś honorowy powinien postąpić w ten sposób? Nie kłóci się to z Twoim systemem wartości? Bo z moim tak.
Po prostu takich rzeczy się nie robi i nie powinno u nas być przyzwolenia dla takich krętaczy.
Przyznaję Ci racje. Coś zostało powiedziane publicznie i teraz się z tego raczkiem wycofano. Nie pochwalam tego.

Ale pamiętaj, że mamy do czynienia z polityką i politykami i praktyka niedotrzymywania obietnic jest na porządku dziennym. Nie pochwalam tego, razi mnie to lecz pamiętam też, że polityka to nie jest zabawa dla idealistów lecz dla graczy skutecznych, realizujących swoje zamierzenia za pomocą różnych nie zawsze transparentnych metod.

Reasumując: nie pochwalam tego ale też nie czuje się wydymany :)

Przynajmniej nic o tym nie wiem : gafa :
belial666 pisze:Nic nie zrobią dla Polski. Lecz ją tylko będą ograniczać. Można to wywnioskować choćby po słowach nowego ministra zdrowia...
A cóż takiego nowy minister powiedział?
Zamiast wypisywać tu bzdury, to proponuję się zapoznać stary. Metalowa muzyka Ci nie służy, z pewnością. Niektórzy słuchają, a inni odtwarzają...

Czekam darbo, aż się wysilisz... Czekam!!! :) :roll:
Nr. telef. 501259455

Awatar użytkownika
darbo
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: darbo » 11 lis 2015, 18:51

belial666 pisze:Zamiast wypisywać tu bzdury, to proponuję się zapoznać stary. Metalowa muzyka Ci nie służy, z pewnością. Niektórzy słuchają, a inni odtwarzają...

Jak mnie będziesz dalej prowokował to opublikuję tu zdjęcia Twojego Anioła Stróża zrobione przez "VIRGIN SQUAD". I wtedy pewnie znowu będziesz biedaku wymiotował a ja dostanę jakiegoś bana i tak się skończy wymiana uprzejmości między nami. :-D
były: Citroeny BX 1.4; 1.9D; 1.6 LPG; 1.6; 1.9 GTI4x4; Citroen BX1.8TD, Citroen Xantia 2.1TD EPIC
Citroen CX 2.5T GTI; Citroen XM 3.0LPG; Citroen XM 2.1TD, Mercedes 124 3D, Fiesta 1.3, Audi 80 1.6, Lancia Kappa 2.4JTD SW, Citroen Xantia 2.0HDI plus Lancia Kappa 2.4 oraz Lancia Lybra 1.8LPG i Citroen XM Break 2.1TD

Awatar użytkownika
wujekp
Klubowicz Wspierający
Klubowicz Wspierający

Post autor: wujekp » 11 lis 2015, 18:52

darbo pisze: Ale pamiętaj, że mamy do czynienia z polityką i politykami i praktyka niedotrzymywania obietnic jest na porządku dziennym. Nie pochwalam tego, razi mnie to lecz pamiętam też, że polityka to nie jest zabawa dla idealistów lecz dla graczy skutecznych, realizujących swoje zamierzenia za pomocą różnych nie zawsze transparentnych metod.
Może jestem niedzisiejszy, ale dla mnie w życiu ważne są zasady. Dla mnie to nie są puste frazesy. I skuteczność nie musi iść w parze łamaniem zasad.
Pozdrawiam
Wujek (p)
Lancia Delta III 1.8 tbi, Fiat Croma 2.4
była: Lancia Kappa 2.0T, "Lancia" Voyager/Chrysler T&C 3.8

Liczby nie kłamią, ale kłamcy liczą ...
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW :)

Awatar użytkownika
belial666
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: belial666 » 11 lis 2015, 18:59

darbo pisze:
belial666 pisze:Zamiast wypisywać tu bzdury, to proponuję się zapoznać stary. Metalowa muzyka Ci nie służy, z pewnością. Niektórzy słuchają, a inni odtwarzają...

Jak mnie będziesz dalej prowokował to opublikuję tu zdjęcia Twojego Anioła Stróża zrobione przez "VIRGIN SQUAD". I wtedy pewnie znowu będziesz biedaku wymiotował a ja dostanę jakiegoś bana i tak się skończy wymiana uprzejmości między nami. :-D
Dajesz...

Znalazłeś, czy dalej będziesz bzdury wyssane z palucha pisał...???
Nr. telef. 501259455

Awatar użytkownika
darbo
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: darbo » 11 lis 2015, 19:07

Polecałeś Vildhjarte i Intervals - posłuchałem i o ile przy tym pierwszym to chciałem się pochlastać ( co trochę przybliżyło mi Twoje skomplikowane wnętrze ;) ) to Intervals jest całkiem, całkiem dobry : ok2 :

Awatar użytkownika
Dudi
Członek Zarządu LKP
Członek Zarządu LKP
Kontakt:

Post autor: Dudi » 11 lis 2015, 19:08

Tak ci wszyscy fachofffcy narobili, że jutro na Malcie będą nas reprezentować Czesi :-? :-? :-? : cenzura :
Dudi
Fiat Brava 80 16v SX / Alfa Romeo 156 2.0 16v Selespeed / Lancia Lybra SW 1.9 JTD 115 LX Verde Olimpia
Alfa Romeo Giulietta 1.4 Multiair 170KM Distinctive
Fiat Fullback 2.4 MJ LuxNAV 180KM
Nysa Towos 522 '86 (do poprawek) / YAMAHA YZF-R6 (eeeeeeeRRRRRRrrrrr sześć)
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
wujekp
Klubowicz Wspierający
Klubowicz Wspierający

Post autor: wujekp » 11 lis 2015, 19:14

Dudi pisze:Tak ci wszyscy fachofffcy narobili, że jutro na Malcie będą nas reprezentować Czesi :-? :-? :-? : cenzura :
A już nie chciałem o tym PiSać, żeby nie było że tylko się czepiam tych PiSiorów. :-?
Pozdrawiam
Wujek (p)

Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW :)

Awatar użytkownika
cysiek
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Krzysiek

Post autor: cysiek » 11 lis 2015, 19:15

Dudi pisze:Tak ci wszyscy fachofffcy narobili, że jutro na Malcie będą nas reprezentować Czesi :-? :-? :-? : cenzura :
To jeszcze nic bo politykę w sprawach omawianych na Malcie mamy taką samą jak Czesi. Ale właśnie newsa w wiadomościach usłyszałem lepszego tzn wraca sprawa Smoleńska i powrotu krzyża z kościoła św Anny na plac przy Pałacu Prezydenckimi. Wypowiedź prezesa Kaczyńskiego z dzisiaj.

O sprawie Smoleńska mówił przyszły minister MSZ
Ostatnio zmieniony 11 lis 2015, 19:18 przez cysiek, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam
Cysiek
Lancia Lybra 2,0 LX 20v 154KM
LPG: Stag IV, KME Silver, Reg Fast

Awatar użytkownika
darbo
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: darbo » 11 lis 2015, 19:17

To już lepiej żeby nas Czesi reprezentowali niż ustępująca ekipa. Już wkrótce tego typu problemów nie będzie.

Awatar użytkownika
wujekp
Klubowicz Wspierający
Klubowicz Wspierający

Post autor: wujekp » 11 lis 2015, 19:19

darbo pisze: To już lepiej żeby nas Czesi reprezentowali niż ustępująca ekipa.
Pewnie masz rację. Tylko czemu prezydent nie chciał pojechać?
Pozdrawiam
Wujek (p)

Awatar użytkownika
belial666
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: belial666 » 11 lis 2015, 19:19

darbo pisze:
Polecałeś Vildhjarte i Intervals - posłuchałem i o ile przy tym pierwszym to chciałem się pochlastać ( co trochę przybliżyło mi Twoje skomplikowane wnętrze ;) ) to Intervals jest całkiem, całkiem dobry : ok2 :
Mówię że nie słuchasz, bo odtwarzasz...

PS. Lista nie była dla ciebie. Znowu dałeś ciała. Wróć i zobacz co było tobie pisane... :roll:
No, tego... I tak jest ze wszystkim u ciebie...
Nr. telef. 501259455

Awatar użytkownika
Snail
Sekretarz
Sekretarz
Imię: Paweł

Post autor: Snail » 11 lis 2015, 19:20

darbo pisze:
To już lepiej żeby nas Czesi reprezentowali niż ustępująca ekipa. Już wkrótce tego typu problemów nie będzie.
Nie będzie (może) tych to będą inne / nowe / stare... Większe i mniejsze...
Moja Lancia się nie psuje. Ona jest po prostu notorycznie udoskonalana...

Awatar użytkownika
FXX
Administrator
Administrator
Imię: Kamil

Post autor: FXX » 11 lis 2015, 19:30

darbo pisze:Dlaczego nie Antek :?: :?: :?:
Darku, na prawdę o to pytasz?

Krótko - jaką to wieje parodią, kiedy człowiek, który praktycznie rozłożył polski wywiad wojskowy na łopatki, do tego chce opublikować aneks zawierający nazwiska informatorów, pracowników cywilnych i żołnierzy, w różnych stronach świata skazując ich jednocześnie na zagrożenie życia, zostaje Ministrem Obrony Narodowej?
Dodatkowo 10 lat temu usilnie działał przeciwko wprowadzeniu bodaj jednego z najlepszych transporterów opancerzonych - Rosomaka, nazywając go złomem, tworem WSI.
Peugeot 508 II SW 1.6pT
Peugeot 308 II 1.6bHDI

Były:
Volvo S60 R-Design D5
Alfa Romeo MiTo 1.4 16V
Alfa Romeo 159 SW 2.4JTDm
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD

Lancia Lybra SW 1.9JTD
Daewoo Espero 1.5 GLX

Awatar użytkownika
darbo
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: darbo » 11 lis 2015, 19:37

belial666 pisze:
darbo pisze:
Mówię że nie słuchasz, bo odtwarzasz...

PS. Lista nie była dla ciebie. Znowu dałeś ciała. Wróć i zobacz co było tobie pisane... :roll:
No, tego... I tak jest ze wszystkim u ciebie...
I Anup Sastry : buja w oblokach : całkiem, całkiem.... no.... bardzo dobry : ok2 : . Poznawać Cię po muzyce, którą lubisz to całkiem inna droga niż czytać to co piszesz. : gafa : :!: :!: :!:

Parafrazując Twoje słowa o mnie:
belial666 pisze:Dla darbo. Ku pokrzepienu jego serca i ogórka...
Stwierdzam, że:
...raduje się i krzepi serce moje ( jednakowoż ogórek pozostaje obojętny ) na wieść o twoim guście muzycznym...

Nie wszystek stracone. Jest dla Ciebie nadzieja. :D

Jeszcze raz Anup Sastry - świetne : ok2 :

ODPOWIEDZ

Wróć do „::: Hyde Park :::”