[ANKIETA] Wybory;) na kogo głosować i dlaczego???
Re: [ANKIETA] Wybory;) na kogo głosować i dlaczego???
Sorry. Tak pomiędzy plemnikiem a jajnikiem, wiadomości z granicy macedońsko-greckiej.
Pokojowo nastawionym uchodźcom, głównie starcom, kobietom i dzieciom puściły w końcu nerwy:
Pokojowo nastawionym uchodźcom, głównie starcom, kobietom i dzieciom puściły w końcu nerwy:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 07 gru 2015, 16:57 przez Nat, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę o stosowanie reguł polszczyzny - przymiotniki piszemy małą literą.
Powód: Proszę o stosowanie reguł polszczyzny - przymiotniki piszemy małą literą.
były: Citroeny BX 1.4; 1.9D; 1.6 LPG; 1.6; 1.9 GTI4x4; Citroen BX1.8TD, Citroen Xantia 2.1TD EPIC
Citroen CX 2.5T GTI; Citroen XM 3.0LPG; Citroen XM 2.1TD, Mercedes 124 3D, Fiesta 1.3, Audi 80 1.6, Lancia Kappa 2.4JTD SW, Citroen Xantia 2.0HDI plus Lancia Kappa 2.4 oraz Lancia Lybra 1.8LPG i Citroen XM Break 2.1TD
Citroen CX 2.5T GTI; Citroen XM 3.0LPG; Citroen XM 2.1TD, Mercedes 124 3D, Fiesta 1.3, Audi 80 1.6, Lancia Kappa 2.4JTD SW, Citroen Xantia 2.0HDI plus Lancia Kappa 2.4 oraz Lancia Lybra 1.8LPG i Citroen XM Break 2.1TD
To już wiem dlaczego księża mają dzieci bo nie uczestniczą w takich naukachHobbysta pisze:Witam!
FXX, nie mam w tej chwili czasu, więc bardzo krótko. Sposoby na unikania ciąży zgodne z nauczaniem KK są omawiane na naukach przedmałżeńskich i jest to ostatni moment, gdyby wcześniej nie chcieć nic wiedzieć na ten temat. Nie mam natomiast wątpliwości, co do rozróżniania tego, które z metod są zbrodnicze.
Pozdrawiam
jest Lancia Delta 1.6 2010 Alfa Romeo Mito 1.4 16V 2010 Alfa Romeo Giulietta 1.4 2011
była Lancia Lybra SW 1.9JTD 2003 Fiat Grande Punto 1.4 2005
była Lancia Lybra SW 1.9JTD 2003 Fiat Grande Punto 1.4 2005
Próbując nadgonić czytanie dyskusji już parę razy się powstrzymałam z pisaniem, ale nie teraz:Hobbysta pisze:Wyrazy współczucia dla tego wyprodukowanego dziecka, oby niedosięgła go kara za zbrodnie na bezbronnych i niewinnych, dokonane przez innych przy tej okazji - oby.
dużo większą zbrodnią jak dla mnie popełnianą na żywym człowieku, bezbronnym i niewinnym, jest to co wyprawia część kleru na plebaniach, w zakrystiach etc... i jeszcze potem zwalanie winy na drugą stronę, co lgnie czy jakoś tak... oby takich dosięgała słuszna kara ... nim np. na zawał zejdą

Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds
None but ourselves can free our minds
Witam!
Krótko, ale wyczerpująco odpowiedziałem na Twoje pytanie, a Ty nadal domagasz się odpowiedzi i nawet gdybym zainstalował sobie kamery udostępniane 24 h/dobę, to stwierdziłbyś, że i tak coś musiało być na rzeczy, bo kilka minut w łazience kamera zaszła mgłą
Pozdrawiam
Krótko, ale wyczerpująco odpowiedziałem na Twoje pytanie, a Ty nadal domagasz się odpowiedzi i nawet gdybym zainstalował sobie kamery udostępniane 24 h/dobę, to stwierdziłbyś, że i tak coś musiało być na rzeczy, bo kilka minut w łazience kamera zaszła mgłą

Kalendarzyk służy do planowania rodziny i unikania ciąży, ale wymaga trochę wysiłku i wiedzy. Cykl miesięczny zmienny jest jak pogoda i prognozy długoterminowe nie sprawdzają się - trzeba korygować na bieżąco. Stron na ten temat jest wiele.FXX pisze:kalendarzyk to bardziej się nadaje do planowania ewentualnej rodziny, a nie unikania ciąży).
Pozdrawiam
Nie, nie odpowiedziałeś, na moje pytanie, tylko jak zwykle napisałeś to co Ci wygodnie 
Nie widzę w Twoim poście tego o co prosiłem, czyt. "tak, uznaję" bądź "nie, nie uznaję".
Ale rozumiem, widać na każdym kroku bierzesz wzorce z kleru.

Nie widzę w Twoim poście tego o co prosiłem, czyt. "tak, uznaję" bądź "nie, nie uznaję".
Ale rozumiem, widać na każdym kroku bierzesz wzorce z kleru.
Peugeot 508 II SW 1.6pT
Peugeot 308 II 1.6bHDI
Były:
Volvo S60 R-Design D5
Alfa Romeo MiTo 1.4 16V
Alfa Romeo 159 SW 2.4JTDm
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD
Lancia Lybra SW 1.9JTD
Daewoo Espero 1.5 GLX
Peugeot 308 II 1.6bHDI
Były:
Volvo S60 R-Design D5
Alfa Romeo MiTo 1.4 16V
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD
Lancia Lybra SW 1.9JTD
Daewoo Espero 1.5 GLX
Witam!
Pozdrawiam
Trudno mi wywnioskować co chcesz powiedzieć, ponieważ przy in vitro właśnie się robi to co napisałeś w ostatnim zdaniu, czyli jak na rampie w Auschwitz - ty ewentualnie możesz żyć, a ty, ty i ty i jeszcze ty do gazu. To porównanie przywołuje w filmie prekursor in vitro w Polsce, ale tłumaczy, że on nie chce w takie rozważania wchodzić. Moim zdaniem powinien od tego rozważania zacząć i na tym skończyć sprawę in vitro. On jedna wybrał drogę zła.cesar pisze:Hobbysta, karać możesz, możecie nawet gilotyną, ludzi ,którzy są zrzeszeni,zapisani, utożsamiają się z Waszą grupą wyznaniową,ode mnie wara.Nie zobowiązywałem się do przestrzegania reguł, zasad, kodeksu,który wyznajesz.Mam nadzieję,że obecne lobby nie pójdzie tak daleko w swoich aspiracjach narzucania swojego kodeksu w postaci regulacji prawnych. W przeciwnym razie byłby to stan niczym nie różniący się od talibanu,państwa islamskiego.
Dyskusja tak ,jak najbardziej ale straszenie konsekwencjami - nie.Może ,kiedyś / nie wiem jaki masz kolor oczu / , nie załapałbyś się do jedynie słusznej rasy.
Jeszcze raz - ode mnie wara.
Pozdrawiam
Wyrzucenie kiełkującego żołędzia nie jest tym samym co ścięcie wiekowego dębu. Ugotowanie jajka nie jest tym samym, co wrzucenie żywego kurczaka do gotującej wody. Książę Karol jest potencjalnym królem Anglii, ale nie ma teraz praw króla.
Peugeot 508 II SW 1.6pT
Peugeot 308 II 1.6bHDI
Były:
Volvo S60 R-Design D5
Alfa Romeo MiTo 1.4 16V
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD
Lancia Lybra SW 1.9JTD
Daewoo Espero 1.5 GLX
Peugeot 308 II 1.6bHDI
Były:
Volvo S60 R-Design D5
Alfa Romeo MiTo 1.4 16V
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD
Lancia Lybra SW 1.9JTD
Daewoo Espero 1.5 GLX
Witam!
FXX, możesz się przed sobą dowolnie tłumaczyć.
Pozdrawiam
FXX, możesz się przed sobą dowolnie tłumaczyć.
Pozdrawiam
Uff, całe szczęście, że nie przed klechami i PiSem 
A tak na poważnie, to nie czuję takiej potrzeby, żeby się z tego tłumaczyć przed sobą, a tym bardziej przed kimkolwiek innym.
Powiedz mi taką jeszcze jedną rzecz. Skoro Kościół zabrania zabijać, to dlaczego pcha się na wszystkie uroczystości wojskowe. Ba, często kler święci broń, z której następnie się zabija na misjach.

A tak na poważnie, to nie czuję takiej potrzeby, żeby się z tego tłumaczyć przed sobą, a tym bardziej przed kimkolwiek innym.
Powiedz mi taką jeszcze jedną rzecz. Skoro Kościół zabrania zabijać, to dlaczego pcha się na wszystkie uroczystości wojskowe. Ba, często kler święci broń, z której następnie się zabija na misjach.
Peugeot 508 II SW 1.6pT
Peugeot 308 II 1.6bHDI
Były:
Volvo S60 R-Design D5
Alfa Romeo MiTo 1.4 16V
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD
Lancia Lybra SW 1.9JTD
Daewoo Espero 1.5 GLX
Peugeot 308 II 1.6bHDI
Były:
Volvo S60 R-Design D5
Alfa Romeo MiTo 1.4 16V
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD
Lancia Lybra SW 1.9JTD
Daewoo Espero 1.5 GLX
-
- Forumowicz/ka
- Imię: Sławuś
- Kontakt:
inaczej zabija się w imię Boże a inaczej nie... poświęcona lufa armaty zabije inaczej niż ta nie poświęcona, wróg dostanie w jelita odłamkiem i idzie prosto do raju 
kościół się zmienia, ale i tak miał wiele wtop, mariaż z nazistami, bezczynność kiedy kupowano miliony maczet w Rwandzie, tolerowanie przez JPII biskupa pedofila, który ma kilkoro dziatek itd itp... Franczesko jednak jest inny...

kościół się zmienia, ale i tak miał wiele wtop, mariaż z nazistami, bezczynność kiedy kupowano miliony maczet w Rwandzie, tolerowanie przez JPII biskupa pedofila, który ma kilkoro dziatek itd itp... Franczesko jednak jest inny...
http://www.berbela.com/
Lancja Libra Intęsa SW 2004 5Rv10 150km (ale byków nie?)
Lancja Libra Intęsa SW 2004 5Rv10 150km (ale byków nie?)
Witam!
Pozdrawiam
Myślę, że kompetentnie tę sprawę wyjaśniłby biskup polowy, a sprawa nie wygląda tak jak Ty w pytaniu z tezą podałeś. Polecam tekst: TutajFXX pisze:Powiedz mi taką jeszcze jedną rzecz. Skoro Kościół zabrania zabijać, to dlaczego pcha się na wszystkie uroczystości wojskowe. Ba, często kler święci broń, z której następnie się zabija na misjach.
Pozdrawiam
Myślę w tej chwili, czy Ty nas nie wkręcasz, bo to co piszesz to jakieś jaja.Ja się wycofuję,oczekuję dwóch rzeczy, albo zmiana tabletek ,albo oświadczenia,ze robisz sobie jaja.FXX,mieliśmy spinkę, ale proszę Cię - odpuść,ta rozmowa uwłacza naszemu rozumowi i miejscu w rozwoju cywilizacyjnym,chcesz włazić na drzewo i dyskutować,zejdź na ziemię i tu pozostańmy bo za chwilę Hobbysta będzie nas egzorcyzmował.
Thesis 3,0 V6 2002
Piękny tekst... tylko mający się nijak do sytuacji działań wojennych, misji wojskowych etc. A biskup polowy... hmm pozostawię to bez komentarza, bo nie wiem czy osobę, która za koloratkę dostaje z marszu najwyższe stopnie można nazwać kompetentną w takich tematach.Hobbysta pisze:Myślę, że kompetentnie tę sprawę wyjaśniłby biskup polowy, a sprawa nie wygląda tak jak Ty w pytaniu z tezą podałeś. Polecam tekst: Tutaj
Kolejne pytanie, skoro Kościół jest przeciwko antykoncepcji mechanicznej, to dlaczego księża, kapelani wojskowi etc. na misjach humanitarnych często tubylcom, których nawracają, rozdają wręcz w hurtowych ilościach prezerwatywy? Wszyscy wiedzą, że AIDS, HIV i choroby weneryczne, ale dlaczego postępują wbrew temu co mówi KK?
Cesar, spokojniecesar pisze:Myślę w tej chwili, czy Ty nas nie wkręcasz, bo to co piszesz to jakieś jaja.Ja się wycofuję,oczekuję dwóch rzeczy, albo zmiana tabletek ,albo oświadczenia,ze robisz sobie jaja.FXX,mieliśmy spinkę, ale proszę Cię - odpuść,ta rozmowa uwłacza naszemu rozumowi i miejscu w rozwoju cywilizacyjnym,chcesz włazić na drzewo i dyskutować,zejdź na ziemię i tu pozostańmy bo za chwilę Hobbysta będzie nas egzorcyzmował.

Po prostu jest jeszcze kilka tematów, w których chcę zobaczyć bezradność zagorzałego fanatyka KK.
Martwi mnie tylko to, że przez takich fanatyków jak nasz forumowy kolega, religia staje się czymś wrogim dla ludzi, a przede wszystkim staje się motywem do walki, zabijania, krzywdzenia innych. I to nie islam jest zły, a fanatycy, którzy jak widać są i w islamie, i w chrześcijaństwie i w każdej innej religii.
Peugeot 508 II SW 1.6pT
Peugeot 308 II 1.6bHDI
Były:
Volvo S60 R-Design D5
Alfa Romeo MiTo 1.4 16V
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD
Lancia Lybra SW 1.9JTD
Daewoo Espero 1.5 GLX
Peugeot 308 II 1.6bHDI
Były:
Volvo S60 R-Design D5
Alfa Romeo MiTo 1.4 16V
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD
Lancia Lybra SW 1.9JTD
Daewoo Espero 1.5 GLX
FXX ,nie do końca masz rację,ponieważ ludzie tego pokroju mając możliwość i narzędzia, z dyskusji przechodzą do czynów , z fanatycznym hasłem,że to dla naszego dobra.Za chwilę będę urzędowo stygmatyzowany.Ja nic do nich nie mam,ale oni mają aspiracje,żeby mnie nieświadomego,naprowadzić na dobrą drogę,jeśli trzeba chwycić za mordę,to też, przecież to dla mojego dobra.Za chwilę będą regulacje prawne,nie mam określenia porównywalnego,ale krzyczymy wszyscy o strasznym prawie szariatu,regulacje których się boję będą porównywalne.
Thesis 3,0 V6 2002
Nie lękaj się...cesar pisze:FXX ,nie do końca masz rację,ponieważ ludzie tego pokroju mając możliwość i narzędzia, z dyskusji przechodzą do czynów , z fanatycznym hasłem,że to dla naszego dobra.Za chwilę będę urzędowo stygmatyzowany.Ja nic do nich nie mam,ale oni mają aspiracje,żeby mnie nieświadomego,naprowadzić na dobrą drogę,jeśli trzeba chwycić za mordę,to też, przecież to dla mojego dobra.Za chwilę będą regulacje prawne,nie mam określenia porównywalnego,ale krzyczymy wszyscy o strasznym prawie szariatu,regulacje których się boję będą porównywalne.

były: Citroeny BX 1.4; 1.9D; 1.6 LPG; 1.6; 1.9 GTI4x4; Citroen BX1.8TD, Citroen Xantia 2.1TD EPIC