Moje audio

No skad ja to znam.."tomek" pisze:U mnie Audio.... gra
A powaznie i tak nie mam co inwestowac w Audio, bo jak zona jedzie z synem z tylu to karza mi przelaczac glosniki na przod bo jest im za glosno
w miejsce orginalnego clariona wladowalem rowniez clariona DB 348RMP.odtwarza MP3 wiec nie potrzebna jest orginalna zmieniarka.orginalny wzmacniacz pracuje tylko z systemem DSP orginalnego radia wiec zostal odpiety i aby nie rozbierac tapicerki zmostkowalem wtyke.gra cale auto i to mi wystarczy.jak juz kiedys pisalem wpakowalem w carisme kupe kasy i roboty i poszlo do ludzi wiec juz nie zrobie tej glupotyi nie bede przerabial audio w kappie"Blash" pisze:jakie macie audio w samochodach ???
ja jutro postaram sie zrobic pare fotek mojego systemu
odnośnie tego to pewnie masz antene w szybie ja taka mam i straszna kicha mocne stacje ok ale słabe zbiera nieczystoJedyną wadą jest słaba czułość instalacji antenowej dobrze odbiera tylko bardzo mocne stacje ? jak jest słaby sygnał często jest gubiona stacja
A nie prosciej wyjac radyjko i zobaczyc jak gra po odlaczeniu kabla od zasialania wzmacniacza?"Kazik" pisze: Nie wiem jak zdjąć bezpiecznie tapicerkę nad prawym siedzeniem pasażera by sprawdzić czy dochodzą napięcia zasilające wzmacniacz antenowy.
Na bocznej ?ściance? nad tylnią kanapą na wysokości głowy pasażera tam gdzie widać jest przy gumie szyby dwa złącza ? ale długi opisBlash napisał
według Ciebie gdzie ten wzmacniacz jest??
Jeżeli odepnę antenę przy radiu i nie będzie żadnej zmiany świadczy to tylko o uszkodzeniu kabla antenowego (prawdopodobnie gdzieś blisko końcówki wkładanej do radia). Przewód pomiędzy radiem i wzmacniaczem jest też przecież anteną.Tomek napisał
A nie prosciej wyjac radyjko i zobaczyc jak gra po odlaczeniu kabla od zasialania wzmacniacza?