Moderator: Wilkin
A co było po "ostatnim"???"trigo" pisze:właśnie gadałem z junioremniestety będzie musiał jechać do szkoły i nie odwiezie mnie do home
czyli z
![]()
![]()
nici chyba że moja połowica bedzie chciała ale po ostatnim czuje że ]:-) :frighten:
Jezeli mnie zabierzecie mnie w obie strony do BC... Po sobocie raczej nie wsiądę do auta. Powód przewidywanego zespołu dnia wczorajszego"Radicz" pisze:Grzole, a Ty jak zwykle nie będziesz?![]()
![]()
Pozdrawiam, Radicz.
Ty Nat nie ściemniaj bo moja była na wielu spotach, nie moja wina że tak rzadko bywasz na naszych spotkaniach"Nat" pisze:A może zbajeruję Bociana i nas obu zawiezie? Co prawda dziś prawie wymusiła pierwszeństwo, co skończyło się niemal stłuczką, ale mój okrzyk przerażenia w ostatniej chwili osadził ją na miejscu
Pewciu, też w końcu chiałbym zobaczyć Themę tej Pani. Zresztą podobnie jak Twoją, o obu tylko legendy słyszałem. A może Wy oboje macie w realu tylko folkswageny golf I gje tei?
złożę wniosek"pew" pisze:Trigo to może przywiezie Cię przyszła Pani Mecenas?
Wielu zaczyna sie od jednego czy od dwóch"pew" pisze:Ty Nat nie ściemniaj bo moja była na wielu spotach, nie moja wina że tak rzadko bywasz na naszych spotkaniach"Nat" pisze:A może zbajeruję Bociana i nas obu zawiezie? Co prawda dziś prawie wymusiła pierwszeństwo, co skończyło się niemal stłuczką, ale mój okrzyk przerażenia w ostatniej chwili osadził ją na miejscu
Pewciu, też w końcu chiałbym zobaczyć Themę tej Pani. Zresztą podobnie jak Twoją, o obu tylko legendy słyszałem. A może Wy oboje macie w realu tylko folkswageny golf I gje tei?
No nie wiem właśnie, to było bardzo mocno powiedziane"Nat" pisze:No juz nie obrazaj się tak za tego golfa
no wiesz Trigo istnieje jeszcze możliwość Twojego szaleństwa. możemy wrócić do domu a ja następnego dnia sobie dojade do szkoły PKP chyba że będziesz gdziś w trase leciał. będziemy rozmawiać to coś ustalimy"trigo" pisze:właśnie gadałem z junioremniestety będzie musiał jechać do szkoły i nie odwiezie mnie do home
spotykamy się na tyle późno, że zdążysz odespać."Suchar" pisze:ale bym dołączył.Będe po studniówce ,więc zaspany![]()
Życze udanego spotu i czekam na foty,pozdrawiam LARREGO