Dudi pisze:Poszła zaliczka.
Proszę o rezerwacją pokoju 2-osobowego w hotelu
Jak tylko dojdzie kaska rezerwacja się dokonapsadow2 pisze:To ja poproszę pokój dla 2+1. Dzięki

Moderator: wujekp
Dudi pisze:Poszła zaliczka.
Jak tylko dojdzie kaska rezerwacja się dokonapsadow2 pisze:To ja poproszę pokój dla 2+1. Dzięki
Marzena pisze:Wychodząc naprzeciw Waszym oczekiwaniom zrobiliśmy małą podmiankę ośrodków. Pragnę Wam zakomunikować, że wszystkie domki mamy z łazienkami i doszły nam dwuosobowe pokoje hotelowe dla "intymnych". Wszelkie zmiany zostały uwidocznione w pierwszym poscie. Jeszcze raz bardzo serdecznie zapraszam do wzięcia udziału w zlocie
![]()
Ania mam jedną izolatkęania pisze:No cóż szkoda ,że nie ma izolatekbo chyba pojadę sama, ale by tym razem nie odpuścić do 28.03 wpłace pieniądze
A nasz ulubiony dyrektor muzeum się nie pojawi? Tak się fajnie bawił w zeszłym roku a w tym co?ania pisze:No cóż szkoda ,że nie ma izolatekbo chyba pojadę sama, ale by tym razem nie odpuścić do 28.03 wpłace pieniądze
artjas pisze:zaliczka przelana
- pokój 2-os,
artjas + gosia
Zaliczki dotarłyDudi pisze:Poszła zaliczka.
Czy ja się gdzieś tam nie zagubiłem po drodze ?topcio1 pisze:Uaktualniłem w pierwszym poście listę dostępnych i już zarezerwowanych noclegów,
Masz domek nr 9faraon pisze:Czy ja się gdzieś tam nie zagubiłem po drodze ?topcio1 pisze:Uaktualniłem listę dostępnych i już zarezerwowanych noclegów,Po zmianach ośrodka, TAZ miał uzgodnić zmianę miejsca. Napisz ile mam dopłacić do pełnej kwoty, bo się pogubiłem ...
Rozpiskę masz w pierwszym poście tematu.faraon pisze:Czy ja się gdzieś tam nie zagubiłem po drodze ?topcio1 pisze:Uaktualniłem listę dostępnych i już zarezerwowanych noclegów,Po zmianach ośrodka, TAZ miał uzgodnić zmianę miejsca. Napisz ile mam dopłacić do pełnej kwoty, bo się pogubiłem ...