Krakowskie Lancie (w Krakowie)
Moderatorzy: ciociaE, andrzej1
krakowskie lancie (w Krakowie)
No wiesz ale zlot to inna sprawa, bo się przecież umawaimy, a tu tak z zaskoczenia 

Ford Fusion 1.4 TDCI
Audi A6 S-line 2.7 T Quattro 265 KM
Alfa Romeo 145 1.6 TS

Alfa Romeo 145 1.6 TS
"Mart27" pisze:nieprawda Przemo na zlocie już tak miałem"Przemo" pisze:Ty to masz szczęścei Mat27.Dwie Kappy za jednym zamachem, rzadko spotykany widok
żeby tego szczęścia było mało to dziś pod moim biurem, zaraz koło mojej, stoi jednakowa Lyberka, tylko z silniczkiem 2,4 JTD

Szczęście - to miał kierowca Kappy - holownika !"Przemo" pisze:Ty to masz szczęścei Mat27.Dwie Kappy za jednym zamachem, rzadko spotykany widok
Gdyby zamiast Mat27 zobaczył go jakiś radiowóz , to z miejsca padłoby pytanie , czy przypadkiem masa lawety z Kappą nie wynosi więcej , niż masa pojazdu holującego ...
Kiedyś: 3 Zastavy 1100; 4xFiat Ritmo (65, 85, 90, 100); Fiat 126; 2xAlfa 33 1,5 i 1,3; Citroen Saxo 1,1; Tempra SW 4x4; Brava 1,6 16V; Dedra SW 2,0 16V , Dedra SW 1,8 8V; Delta 1,6 16V, Lancia Y 1,4; Alfa 156 2,0 JTS
Obecnie (do spółki z synami): Zastava 1100; BMW 329, 340 , 2x529 , 745 ; Delta 2,0 16V turbo 4x4; Alfa 159 2,4 Q4
Obecnie (do spółki z synami): Zastava 1100; BMW 329, 340 , 2x529 , 745 ; Delta 2,0 16V turbo 4x4; Alfa 159 2,4 Q4
"schab" pisze:Szczęście - to miał kierowca Kappy - holownika !"Przemo" pisze:Ty to masz szczęścei Mat27.Dwie Kappy za jednym zamachem, rzadko spotykany widok
Gdyby zamiast Mat27 zobaczył go jakiś radiowóz , to z miejsca padłoby pytanie , czy przypadkiem masa lawety z Kappą nie wynosi więcej , niż masa pojazdu holującego ...

dzis spotkalem:
- kappa TAXI
- Y10
na placu dominikanskim
i na Stradomskiej
- Dedre SW bordowa
wszystkie 3 dostaly kalendarzyki juz na nowy 2007 rok
- kappa TAXI
- Y10
na placu dominikanskim
i na Stradomskiej
- Dedre SW bordowa
wszystkie 3 dostaly kalendarzyki juz na nowy 2007 rok

czyja wypasiona Kappa na Kraszewskiego między 14-15.00???
i bordowa Dedra SW przy Placu na Stawach???
i bordowa Dedra SW przy Placu na Stawach???
Moja"Mart27" pisze:czyja wypasiona Kappa na Kraszewskiego między 14-15.00???

Standardowo można ją oglądać codziennie na Kraszewskiego, dzisiaj akurat między 14 a 15 musiałem na chwilę wyskoczyć z biura to może mnie widziałeś w ruchu

Ale ja dziś nie widziałem żadnej Lybry w tych okolicach

Pozdrawiam
Wujek (p)
Lancia Delta III 1.8 tbi, Fiat Croma 2.4
była: Lancia Kappa 2.0T, "Lancia" Voyager/Chrysler T&C 3.8
Liczby nie kłamią, ale kłamcy liczą ...
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW
Wujek (p)
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW

Piękny egzemplarz"wujekp" pisze:Moja"Mart27" pisze:czyja wypasiona Kappa na Kraszewskiego między 14-15.00???![]()
Standardowo można ją oglądać codziennie na Kraszewskiego, dzisiaj akurat między 14 a 15 musiałem na chwilę wyskoczyć z biura to może mnie widziałeś w ruchu![]()

a widziałem ją przed biurem na Kraszewskiego około 14.10

ja byłem dzis slużbowym Megane

Tak się składa że mieszkam w tej okolicy i jutro z ciekwaości pójdę ją zobaczyc"wujekp" pisze:
Moja![]()
Standardowo można ją oglądać codziennie na Kraszewskiego, dzisiaj akurat między 14 a 15 musiałem na chwilę wyskoczyć z biura to może mnie widziałeś w ruchu![]()

Ford Fusion 1.4 TDCI
Alfa Romeo 145 1.6 TS

Alfa Romeo 145 1.6 TS
Mi też się podoba"Mart27" pisze:Piękny egzemplarz"wujekp" pisze:Moja"Mart27" pisze:czyja wypasiona Kappa na Kraszewskiego między 14-15.00???![]()
![]()

a widziałem ją przed biurem na Kraszewskiego około 14.10- przed biurem , w którym pracuje moja żona, a wczesniej nie widywałem tam takiej ślicznotki (mowa o Kappie
)

Nie widywałeś, bo mam ją od 3 tygodni.
Ale teraz będzie tam regularnie ją można zobaczyć.
Pozdrawiam
Wujek (p)
Wujek (p)

You are welcome!"Przemo" pisze:Tak się składa że mieszkam w tej okolicy i jutro z ciekwaości pójdę ją zobaczyc"wujekp" pisze:
Moja![]()
Standardowo można ją oglądać codziennie na Kraszewskiego
Znajdziesz ją na parkingu przed Miastoprojektem. A jakbyś chciał ją obejrzeć dokładniej to możemy się jakoś umówić. Na 5 minut powinienem się móc wyrwać z biura

A zdjęcia oczywiście można zobaczyć na stronie Juranda
Pozdrawiam
Wujek (p)
Wujek (p)

ja w sobote na parkingu MAKRO i w niedziele na Grodzkiej spotkalem kappie WI xxxxx i kilka dni temu dedre KRA 11ML (czy jakos tak)
Ja również dośc często widuję granatową Kappe WI xxxxx ale w okolicach Filharmoni.
Ford Fusion 1.4 TDCI
Alfa Romeo 145 1.6 TS

Alfa Romeo 145 1.6 TS
http://img284.imageshack.us/my.php?imag ... 006ry4.jpg <-- czyja ta lancia , ktos sie orientuje ?