A Ty pesymistozygmunt1 pisze:Czy tych 16 ekip to już wszyscy ? Jeśli tak to szału nie ma. Szkoda.

A na poważnie - do zlotu jest jeszcze trochę czasu, ludzie planują wakacje, są zajęci swoimi (innymi) problemami. Poczeka(j)my - zobaczymy

Moderator: wujekp
A Ty pesymistozygmunt1 pisze:Czy tych 16 ekip to już wszyscy ? Jeśli tak to szału nie ma. Szkoda.
Jeśli chcesz przyjechać i tylko pobyć z nami, pogadać, poznać ludzi, itd. - bez posiłków, to taka "impreza" jest darmowa. Jednak najfajniejsze atrakcje niestety nie będą dla Ciebie. W ubiegłym roku było kilka osób podchodzących do zlotu tak jak Ty teraz. Widziałem ich miny jak musieli wyjeżdżać w sobotę nie mogąc skorzystać z atrakcji przewidzianych dla "płacących".Milczar pisze:Czy sam wjazd na teren ośrodka tylko na jeden dzień bez noclegów itp. jest płatny?
Ja bym się bardziej martwił na Twoim miejscu czy dla wszystkich wystarczy miejsczygmunt1 pisze:Witam.
A co tam nowego w temacie zlotu ?
Czy tych 16 ekip to już wszyscy ? Jeśli tak to szału nie ma. Szkoda.
Pozdrawiam wszystkich.
Przeglądałem już kilka razy warianty płatności i jakoś mi umknęło to "tylko sobota - 60pln", prawdopodobnie na tą opcję się zdecydujefaraon pisze:Jeśli chcesz przyjechać i tylko pobyć z nami, pogadać, poznać ludzi, itd. - bez posiłków, to taka "impreza" jest darmowa. Jednak najfajniejsze atrakcje niestety nie będą dla Ciebie. W ubiegłym roku było kilka osób podchodzących do zlotu tak jak Ty teraz. Widziałem ich miny jak musieli wyjeżdżać w sobotę nie mogąc skorzystać z atrakcji przewidzianych dla "płacących".
PS.: Warianty pobytu płatnego masz w pierwszym poście tego tematu. Każdy może znaleźć coś dla siebie.
"Tylko sobota" - nie zawiera w sobie wieczornego balu, ale "od soboty"Milczar pisze:[...] jakoś mi umknęło to "tylko sobota - 60pln", prawdopodobnie na tą opcję się zdecydujeWtedy bym wpadł z panną na całą sobotę
O ile dobrze pamiętam, to w zeszłym roku na tyle przed zlotem było chyba mniej ekip. Obstawiam, że w tym roku będzie docelowo więcej ekip, czyli ponad 50.zygmunt1 pisze:Witam.
A co tam nowego w temacie zlotu ?
Czy tych 16 ekip to już wszyscy ? Jeśli tak to szału nie ma. Szkoda.
Pozdrawiam wszystkich.
Nie musiszzygmunt1 pisze:Że zapytam Prezesa, tzn. po dotarciu na miejsce musimy łokciami do pokoju ?
No właśnie z tym balem nie wiem jak będzie, wszystko zależy od tego czy będziemy mogli zostać na nim czy będzie trzeba gonić do domu. Trochę wcześnie na konkretne plany ale dzięki za wyjaśnienie co i jak i za ilefaraon pisze:"Tylko sobota" - nie zawiera w sobie wieczornego balu, ale "od soboty"- już tak. Looknij jeszcze raz na cennik
Dobrze wyręczyłeś...wujekp pisze: Nie musiszJuż masz miejsce "zaklepane:
![]()
Ale w pewnym momencie może braknąć miejsc dla chętnych, którzy zdecydują się w ostatniej chwili. (że tak wyręczę Prezesa)
nasza miss ma jeszcze oryginalny silnikciociaE pisze:Aktualizuję samochody:)
1. ciociaE (Ewa), wujekp(Piotr), Jula (9), Madzia (12)
2. Faraon (Andrzej) i Małgosia - Kappa SW 2,0 20V
3. Wojciech 711 (Wojtek), Alinka, kornel_95 (Kornel) (17) i Kacperek (3) - Kappa 2.3jtd BI-COLOR (II miejsce w konkursie piękności na zlocie LKP w Sielpi 2011)
4. Dudi (Tomek)
5. Tribord (Zbyszek) i Małgosia
6. Wiesław i Zosia z obstawy Triborda
7. Alan (Alan), Kamila i Nadia (3) oraz Picek (Artur) - Kappa SW i Audi C4
8. MiroMiglia (Mirek), Grażka i Jagódka (5)
9. Iwona i Adam z obstawy Triborda
10. Hanuś (Ania), Stabraf (Andrzej) i Dominika (5) - Kappa 2.0 20VT
11. Tomzik (Tomek) i Ania - Kappa 2,0T 20V
12. Psadow (Piotr) i Ania
13. Marzena, Topcio1 (Marcin), Aleks (14) i Weronika (7)
14. Zoom (Marcin), Ewa i Radek
15. Zygmunt1 (Zygmunt), Małgorzata i Mateusz (7) - Lybra 1,8 SW
16. Nerolancia2 (Bartek), Aneta i mały Kacperek (0,5 roczku) - Delta 2 lub słodka tajemnica- proszę o info jak już będzie wiadomo
17. oraz wodzirej Radosław z Grupy Maska (znany nam jako Radzio) + Madzia
Przez nagar w silniku i wzięto poprawkę na zmiejszenie pojemnościwojciech711 pisze: nasza miss ma jeszcze oryginalny silnikjeszcze nic nie zmienialiśmy z pojemnością
czyli jest 2.4 jtd